Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Η μπέμπα μου είναι δυόμιση μηνών και εδώ και δύο μήνες πίνει frisolac. Όλα καλά στην διατροφή της όμως δεν μου κάνει συχνά κακά δλδ συνήθως κάνει στις 2 με 3 μέρες χωρίς να ζορίζεται και δν είναι σκληρά. Ο παιδίατρος μου λέει πως είναι φυσιολογικό και δεν θεωρείται δυσκοιλια,ό,τι όλα τα μωράκια το παθαίνουν όταν αλλάζουν από το μητρικο γάλα στο ξένο. Είναι φυσιολογικό όμως που έχουν περάσει δύο μήνες και ακόμα δεν κάνει καθημερινά;

Δημοσίευση

Φίλη μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει το παιδάκι σου. Δυστυχώς με το ξένο γάλα αυτό το φαινόμενο δεν θα το αποφύγεις όσα γάλατα και να αλλάξεις. Αν το παιδί ενεργείται κάθε 2-3 μέρες χωρίς να ζορίζεται και να κλαίει ή να δεις κάτι ανησυχητικό όπως αίμα τότε είναι κάτι που είναι αναμενόμενο με το γάλα σκόνης. Είναι ακόμα πολύ μικρό και το έντερο του είναι ανώριμο, όσο περνάνε οι μήνες και θα εισαγάγεις στέρεες τροφές θα στρώσει το θέμα.

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Εμείς δώσαμε ξένο γάλα από την πρώτη μέρα. Κάποια στιγμή έκανε δυσκοιλιότητα και της βάζαμε για καμία δεκαριά μέρες θερμόμετρο. Της γυρίσαμε το γάλα στο frisolac comfort και το θέμα λύθηκε. Τώρα είναι σχεδόν 5 μηνων και κάνει κάθε μέρα μια με δύο φορές. Το comfort είναι για αυτό το λόγο ακριβώς. Ρωτά και τον παιδίατρο σου!!

• 1 month later...
Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που τώρα τα είδα. Δεν μου ερχόντουσαν ειδοποιήσεις στο email. Τελικά αλλάξαμε γάλα σε NAN εκεί ναι μεν καθημερινά έκανε κακά της αλλά διάρροια.Προχτες που πήγαμε στον παιδίατρο και του το είπα μας άλλαξε και πάλι το γάλα σε Almiron. Χτες ήταν πάλι διάρροια αλλά σήμερα άρχισαν να ψιλό φτιάχνουν. Αααχ δεν ξέρω θα δείξει. Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Γιάτσεβα είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που τώρα τα είδα. Δεν μου ερχόντουσαν ειδοποιήσεις στο email. Τελικά αλλάξαμε γάλα σε NAN εκεί ναι μεν καθημερινά έκανε κακά της αλλά διάρροια.Προχτες που πήγαμε στον παιδίατρο και του το είπα μας άλλαξε και πάλι το γάλα σε Almiron. Χτες ήταν πάλι διάρροια αλλά σήμερα άρχισαν να ψιλό φτιάχνουν. Αααχ δεν ξέρω θα δείξει. Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας 

To Almiron θεωρώ πως είναι καλύτερο από το NAN, καλή αλλαγή σας έκανε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μακάρι η δεύτερη φορά να είναι η τυχερή και για τις δύο μας! Πάνω κάτω θα ξεκινήσουμε το ίδιο διάστημα προετοιμασία νομίζω!
    • Καλησπέρα σε όλες! Έχω το εξής πρόβλημα βρε κορίτσια και πάω να σκάσω. Έχω ένα παιδάκι που θα γίνει 4 την επόμενη εβδομάδα και έχει ξεκινήσει σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Πάει σχολείο από 7.5 μηνών και δεν είχε θέμα πουθενά. Πάντα έμενε μέχρι τις 4 όπως και φέτος πάει στο ολοήμερο με χαρά και έχει κάνει φίλους. Δυστυχώς, τον τελευταίο χρόνο είχε θέμα δυσκοιλιότητας το οποίο σε συνεργασία με παιδογαστρεντερολογο το αντιμετωπίσαμε σταδιακά. Κάνει τσισα στην τουαλέτα από τα 3 χωρίς ούτε μισό ατύχημα και ενώ με τα κακά λόγω αυτού του θέματος, τα είχε πάρει από φόβο, από τον Σεπτέμβριο πάει κανονικά τουαλέτα μόνος του ακομα και σε δημόσιες τουαλέτες. Επίσης, δεν φοράει πάνα ούτε καν στον ύπνο του. Στο νηπιαγωγείο όμως δεν θέλει με τίποτα να κάνει κακά εκεί με αποτέλεσμα να προσπαθεί να τα κρατήσει για να πάει τουαλέτα στο σπίτι και να έχει ατυχήματα. Οι δασκάλες δεν δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία να τον ενθαρρύνουν και περιμένουν να τους δώσουμε μετάλλιο που του υπενθύμισαν να πάει στην τουαλέτα αν έχει κακά. Να σημειώσω επίσης ότι είμαι έγκυος στο μήνα μου και την τελευταία εβδομάδα βλέπω μια σχετική προσκόλληση του μικρού σε μένα. Τι να κάνουμε βρε κορίτσια? Βλέπουμε παλινδρόμηση αλλά εκδηλώνεται μόνο στο σχολείο. Βλέπουμε δασκάλες που πραγματικά δεν βοηθάνε. Και δεν εννοώ να τον αλλάξουν αλλά ενώ είναι αυτόνομος στο ντύσιμο εκεί τους λέει δεν ξέρω να φωνάξετε τη μαμά μου. Θέλει εμένα? Πάω να τον αλλάξω και δε θέλει να φύγει αλλά να μείνει με τους φίλους του στο σχολείο. Ουφ σκάω.
    • Εγω θελω πολυ να ξεκινήσουμε άμεσα!  Αλλα θελω αυτήν την φορα να παει καλά! Δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ αλλη απογοήτευση.. προσπαθώ να σκέφτομαι οτι θα παει καλα !
    • Γεια σας κορίτσια 👋 Έχουμε καιρό να τα πούμε και είπα να μοιραστώ λίγο πώς έχουν τα πράγματα. Μετά από τη δεύτερη φορά, πήρα λίγο χρόνο να το σκεφτώ πιο ψύχραιμα και συνειδητοποίησα ότι έγιναν αρκετά λάθη από την πλευρά της ομάδας του γιατρού — κυρίως στην καθοδήγηση και την επικοινωνία, αλλά και σε θέματα παρακολούθησης. Έτσι αποφάσισα να μην συνεχίσω μαζί τους. Αυτή τη στιγμή ψάχνω για νέο γιατρό, γιατί θέλω πολύ να γίνει η επόμενη προσπάθεια με σωστή καθοδήγηση και ασφάλεια. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον γιατρό με τον οποίο έχετε προσωπική, θετική εμπειρία — ειδικά κάποιον που δίνει σημασία στις λεπτομέρειες και στη σωστή προετοιμασία — θα το εκτιμούσα πάρα πολύ 🙏💗 Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια σε όλες και μακάρι να έχουμε σύντομα καλά νέα 🌸✨
    • Γεια σας κορίτσια 💕 Έχουμε καιρό να τα πούμε και είπα να μοιραστώ λίγο πώς έχουν τα πράγματα. Έχω περάσει ήδη δύο προσπάθειες. Στην πρώτη  δεν ήξερα πολλά και εμπιστεύτηκα πλήρως την ομάδα του γιατρού. Αν και είχαμε θετικό αποτέλεσμα στις 11 ημέρες την 2η εβδομαδα η χοριακή έπεσε στα μισά και δυστυχώς δεν προχώρησε. Η δεύτερη έγινε με ακριβως την ίδια προετοιμασία και ελπίδα, όμως δυστυχώς δεν κατέληξε θετικά απο την αρχή. Μετά από αυτή τη δεύτερη φορά, πήρα λίγο χρόνο να το σκεφτώ πιο ψύχραιμα και συνειδητοποίησα ότι έγιναν αρκετά λάθη από την πλευρά της ομάδας του γιατρού — κυρίως στην καθοδήγηση και την επικοινωνία, αλλά και σε θέματα παρακολούθησης. Έτσι πήρα πλέον την απόφαση να μην συνεχίσω μαζί τους. Αυτή τη στιγμή ψάχνω για νέο γιατρό, γιατί έχω 4 βλαστοκύστες 5ης ημέρας στο Ivf Hygeia Embryogenesis ποιότητας ΑΒ και ΒΒ και θέλω πολύ να γίνει η επόμενη προσπάθεια με σωστή καθοδήγηση και ασφάλεια. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον γιατρό με τον οποίο έχετε προσωπική, θετική εμπειρία — ειδικά κάποιον που δίνει σημασία στις λεπτομέρειες και στη σωστή προετοιμασία — θα το εκτιμούσα πάρα πολύ 🙏💗 Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια σε όλες και μακάρι να έχουμε σύντομα καλά νέα 🌸✨
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...