Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή μέρα διάβασα ...Ότι για κάθε προσπάθεια εξωσωματικής σου δίνει ο ΕΟΠΠΥ χρήματα περίπου 300 ευρώ. Είναι Αλήθεια?

Εγώ την έκανα στο Ιασώ την πρώτη τον Ιούλιο και τη  δεύτερη Τώρα!

Αυτό που δεν καταλαβαινω είναι γιατί δεν μου το είπε ούτε ο Γιατρός...Ούτε το Κέντρο??

Δημοσίευση
στις On 10/11/2018 at 12:25 ΜΜ, ο/η Ν_S είπε:

Καλή μέρα διάβασα ...Ότι για κάθε προσπάθεια εξωσωματικής σου δίνει ο ΕΟΠΠΥ χρήματα περίπου 300 ευρώ. Είναι Αλήθεια?

Εγώ την έκανα στο Ιασώ την πρώτη τον Ιούλιο και τη  δεύτερη Τώρα!

Αυτό που δεν καταλαβαινω είναι γιατί δεν μου το είπε ούτε ο Γιατρός...Ούτε το Κέντρο??

Περασατε απο επιτροπη για τα φαρμακα?Αν ναι, το δικαιουστε και για τις δυο προσπαθειες αρκει να καταθεσετε συγκεκριμενα δικαιολογητικα. Καποια πρεπει να σας τα δωσει το κεντρο/ο γιατρος. 

Το γιατι δεν στο ειπανε δεν το ξερω. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nikona είπε:

Περασατε απο επιτροπη για τα φαρμακα?Αν ναι, το δικαιουστε και για τις δυο προσπαθειες αρκει να καταθεσετε συγκεκριμενα δικαιολογητικα. Καποια πρεπει να σας τα δωσει το κεντρο/ο γιατρος. 

Το γιατι δεν στο ειπανε δεν το ξερω. 

nikona  η Δεύτερη ήταν με φυσικό κύκλο + Ένα κατεψυγμένο. 

Δικαιούμαι και για τη δεύτερη?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Έιμαι καινούρια στο φόρουμ. Σκέφτομαι να ξεκινήσω εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο λόγω οικονομικών. Έχω διαβάσει πως η κλασσική εξωσωματική ειναι δωρεάν εκεί. Ξέρει καμμιά κοπέλα αν ισχύει και για τους άνεργους ανασφάλιστους? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...