Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
@Pinacolada σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Τα είπαμε και προσωπικά όταν το έμαθα.
Εμ τυχαία δεν πάει η τρέλα .🤪🤗 Και τώρα είδα το όνομα πινακολαντα πωωω είχα να πιω όμως 3 χρόνια έκοψα θηλασμό τον Μάιο ήπια ήπια και τώρα πάμε πάλι αλλά 3 χρόνια 😬🤫
Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου , πως είναι η μικρή τώρα με τη ζέστη θαλασσιτσα;;;
Όχι μωρέ είναι τόσα άλλα κοριτσια που έχουν τα θετικά τους τεστ. Αφού αυτός ο μήνας μετράει πολλές εγκυμοσύνες. 🥰Και το λέω και ο Σεπτέμβριος θα είναι έτσι.
Τι να σου πω; Μάριο λένε τον δεύτερο... Θαύμα ήταν .
Τώρα μάλλον κεραμίδα. Αφού λέει ο άντρας μου θα πάω στο κέντρο εξωσωματικής με τα 3 παιδιά και θα τους πω φέρτε πίσω τα λεφτά μου , εδώ δείτε 😂 έχει λαλήσει ο άνθρωπος μη τον δίνουμε βάση 😂😂😂
Όλα θα πάνε πολύ καλά. Και όχι μην κοιτάς συμπτώματα.
Φορούσα τόσες μέρες σερβιετα και σκούρα παντελόνια έχω να σου πω.
Δική μου η τιμή να είμαι μαζί σου κυρία μου. Έτσι για να μη σε αφήσω σε ηρεμία
Ναι μαζί είμαστε κοπέλα μου.. είχα μεγάλο κύκλο αυτή τη φορά και συγχρονιστικαμε. Ότι θέλει ας κατεβάσει!! Μακάρι! Την άλλη εβδομάδα θα πάει και ο άντρας μου για σπερμοδιαγραμμα να δούμε και τον αντρικό παράγοντα.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.