Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κι εγώ το παιδικό το έχω ακόμα με κάποια πράγματα δικά μας σε στυλ "τακτοποιημένης αποθήκης"..μην αγχώνεσαι. Θα το φτιάξουμε μετά τη γέννα. Όλα καλά!
    • @Elk οι άντρες μας της ίδιας σχολής πρέπει να είναι! Σαν να μιλούσες για τον άντρα μου ήταν !  Και τώρα φαντάσου κοιμάται το μωρό και βγαίνει στο μπαλκόνι να μιλήσει (ακριβώς έξω από το δωμάτιο που κοιμάται το μωρό ) και παλεύει ο δικός μου να μην ξυπνήσει! Αφού βάζω την τηλεόραση να παίζει για να καλύπτει τη φωνή του όταν κοιμάται το μωρό  @Demy93 και π μεγάλος της παρέας και προχωρημένος σε όλα! Μας τα λες και ξέρουμε τι να περιμένουμε! Αν καο εννοείται το κάθε μωράκι έχει τον δικό του ρυθμό και περνάει κάθε στάδιο διαφορετικά!  @μαμά12345 έτσι κι ο δικός μου! και εννοείται γκρινιάζει αν φοράει μπουφάν και τον βάλω στο αβγό!  Σαν ντολμαδάκι είναι 😅😅😅  
    • Εμείς δωμάτιο δεν θα φτιάξουμε τώρα..Το έχω βέβαια ήδη βαμμένο σε ουδέτερο χρώμα από όταν μπήκαμε στο σπίτι..οπότε στην ουσία θέλω έπιπλα και κουρτίνα, χαλί κλπ. Αλλά θα τα κάνουμε μετά τη γέννα για να ανασάνουμε και λίγο οικονομικά, γιατί τώρα μας έχουν πέσει όλα μαζί.  Άλλωστε τους πρώτους 6 μήνες θα την έχουμε με λίκνο στο δωμάτιο μας.  Τοιχογραφία ποιος θα σου κάνει; Είσαι ΑΘήνα;
    • Αααχχχ είμαι να σκάσω κορίτσια.. έχει 3 μέρες περίπου που ειδικά το βράδυ με πιάνει τρελή φαγούρα σε χέρια και σε πόδια. Μίλησα με τον γιατρό μου ο οποίος φοβάται για χολόσταση κύησης. Μου έγραψε εξετάσεις να κάνω αύριο.. Αγχώθηκα...
    • Εγώ έχω βουλωμένη μύτη εδώ και κανένα μήνα..Μόνο αυτό. Ειδικά το βράδυ πολλές φορές ξυπνάω γιατί νοιώθω ότι δεν μπορώ να ανασάνω.. Δεν νομίζω ότι φταίει το εμβόλιο.. Τα έκανα κι εγώ και τα δυο και γρίπη και κοκκύτη, αλλά τη μύτη την είχα από πριν.  Ρώτησα τον γυναικολόγο για να παίρνω κ΄λατι να ξεβουλώνω, αλλά μου είπε μόνο πλύσεις με φυσιολογικό ορό.. άστα είναι σπαστικό πολύ..σε καταλαβαίνω..τώρα θα του το πω ξανά τη Πέμπτη και βλέπουμε. Πάντως κι εγώ έχω διαβάσει ότι είναι από την εγκυμοσύνη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...