Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική στα 27


Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η karen είπε:

Καλησπέρα εγω ξεκίνησα στα 26  και καθυστερημένα ειναι στα, 31 και ακομη συνεχιζω

Καλησπέρα, εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!! Και σύντομα να ακούσεις ευχάριστα νέα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Καλησπέρα. Έκανα την πρώτη μου στα 29.

Καλησπέρα  @ΜΑΡΑΚΙ  , Κ ΕΣΥ μικρή την έκανες... ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να κρατάς το ζουζούνι σου τώρα!! Όταν έκανες ωοληψια,μετά από πόσο καιρό σου έκαναν την εμβυομεταφορα?

Διότι εγώ πρώτα ο Θεός θα κάνω την Παρασκευή, και ο γιατρός μου,μου είπε την εμβυομεταφορα καλύτερα να την κάνουμε μετά την περίοδο μου....

Δημοσίευση

Με το καλο η ωοληψια σου σε φυσικο εισαι η διέγερση αναλόγως τι θα βάλεις τα έμβρυα πόσω ημερών θα ναι η βλαστοκυστες συνήθως, μετα απο δυο μέρες κανεις έμβρυομεταφορα γιατι μετα την περίοδο θα στα βάλει καταψυξη

Δημοσίευση

Καλησπερα.

Υπαρχουν γιατροι που υποστηριζουν πως ειναι καλο ενα ή δυο μηνες μετα τη διεγερση να ηρεμει ο οργανισμος απο τις μεγαλες δοσεις ορμονων κ μετα να προχωρουν σε εμβρυομεταφορα. 

Φιλη μου εκανε διεγερση τον Δεκεμβρη στο ιασω και εκ των προτερων της το ειχε πει ο γιατρος της οτι θελεις να περασουν δυο κυκλοι κ μετα να κανουν ετ.

Απο την αλλη υπαρχει μια αλλη μεριδα γιατρων που ελεγχουν τις ορμονες και το ενδομητριο. Αν ειναι ολα οκ χωρις το ενδομητριο να εχει υποστει βλαβη απο τα πολλα οιστρογονα τοτε προχωρανε σε ετ. Αλλιως την ακυρωνουν. 

Αυτα εχω αποκομισει απο την εμπειρια μου και απο φιλες. 

 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η karen είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ Karen!! Με διέγερση, επειδή ζω στο εξωτερικό μου είπε καλύτερα έτσι!! Απλά πρέπει να γυρίσω πίσω στο εξωτερικό λόγο δουλειάς, μου είπε καλύτερα να το κάνουμε μετά την περίοδο για να ηρεμήσει ο οργανισμός μου... ξέρω ότι θα μπουν κατάψυξη..

 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Sofia zamta είπε:

Καλησπέρα  @ΜΑΡΑΚΙ  , Κ ΕΣΥ μικρή την έκανες... ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να κρατάς το ζουζούνι σου τώρα!! Όταν έκανες ωοληψια,μετά από πόσο καιρό σου έκαναν την εμβυομεταφορα?

Διότι εγώ πρώτα ο Θεός θα κάνω την Παρασκευή, και ο γιατρός μου,μου είπε την εμβυομεταφορα καλύτερα να την κάνουμε μετά την περίοδο μου....

Με το καλό κορίτσι μου!

Η κόρη μου απο εκείνη την προσπάθεια είναι σχεδόν 10 χρονών!!!!

Έκανα την εμβρυομεταφορά 3 ημέρες μετά την ωοληψία και έμεινα έγκυος σε δίδυμα. Το ένα παλινδρόμησε λίγο πρίν κλείσω τον τρίτο μήνα και μου έμεινε η κόρη μου.

Έχω ακούσει και εγώ οτι κάποιοι γιατροί περιμένουν τον επόμενο κύκλο για να ηρεμήσει ο οργανισμός απο τις ορμόνες. Η μόνη "ένσταση" που έχω είναι ότι οι γιατροί λένε, ότι με την κατάψυξη και απόψυξη των εμβρύων, αυτά στρεσάρονται και μειώνει τις πιθανότητες τους να προχωρήσουν. Από την άλλη, στην πράξη έχω δει ότι τα κατεψυγμένα (παγωτίνια τα λέγαμε σε ένα forum εξωσωματικής τότε), είναι πολύ δυνατά και έχουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.

Οπως και να έχει, πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη στο γιατρό μας, είναι βασικό κομμάτι, οπότε μην κάθεσαι να σκας και να ψάχνεις. Προχώρα και όλα θα πάνε υπέροχα.

Δημοσίευση

Γεια σου κ από έμενα!!! Εγω είμαι 24! Έκανα διέγερση σε αυτόν τον κύκλο κ μου είχε πει από την αρχή πως αν κρίνει πως το παράμικρο δν είναι όκ θα γίνει εμβρυομεταφορα σε επόμενο κύκλο! Έκανα οωληψια πήραν 10 ωάρια γονιμοποιηθηκαν 7 κ μετά από 5 μέρες αφού είχα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις ήμουν οκ κ βάλαμε 2 βλαστοκυστες 5 ημερών ! Προχθες έκανα χοριακη κ είμαι έγκυος!!! Εύχομαι να βοήθησα και να σου πάνε όλα δεξιά! Αλλά μη σε στεναχωρεί αυτό αν σ πει τον άλλο μήνα κάτι ξέρει θέλουν Ολά να είναι ιδανικά ώστε να μη πει τπτ στραβά !! Τόση προσπάθεια έχεις κανό είναι κρίμα!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!! Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου όλες να τα καταφέρουμε και να κρατήσουμε το/τα θαυματακι/κια μας!!! Καλή δύναμη σε όλες!!! 

Δημοσίευση
στις On 4/9/2018 at 9:24 ΜΜ, ο/η Sofia zamta είπε:

Καλησπέρα!! Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έκανε σε μικρή ηλικία εξωσωματική ή να κάνει τώρα? Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι!!!

καλημερα γλυκια μου εγω θα ξεκινησω με σπερματεγχηση και μετα αν δεν πιασουν παμε για εξωσωματικη!!

Δημοσίευση

Εγω εκανα μια φετος και ειμαι 27. Τα εβαλα μετα απο δυο μερες και απετυχε. ΣΤην δευτερη προσπαθεια θα τα βαζαμε στον επομενο κυκλο αλλα ετυχε και εμεινα εγκυος φυσικα οποτε σταματησα!

Καλυτερα οταν οι συνθηκες ειναι αψογες!

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...