Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• δε θελω να το αφησω γιατι το μονο που με νοιαζει ειναι να δεθω με το μωρο μου...να το κραταω αγκαλια και να ξερω οτι με αγαπαει κι εκεινο τιποτα αλλο! η απορριψη του ειναι αυτη που μου προκαλει αυτο το συναισθημα παντως...νιωθω οτι κατι δεν κανω καλα και οτι δεν ειμαι καλος γονιος σε συγκριση με τον συζυγο μου που ηρεμει το μωρο μας παντα και η αγκαλια του ειναι λιμανι για εκεινο...
    • Το ότι το βλέπεις και το καταλαβαίνεις είναι το καλύτερο πρώτο βήμα!! Το δεύτερο είναι να βρεις έναν ειδικό κ να κλείσεις ραντεβού και το τρίτο είναι να πας!!! Σε όποια περιοχή βρίσκεσαι;
    • @Pinacolada κοριτσι μου...αρχικα σε ευχαριστω που διαβασες οτι εγραψα και ακομα περισσοτερο για το τελευταιο...οταν λεω στον κυκλο μου οτι εχω προφανως καταθλιψη δεν με πιστεουν θεωρουν πως ειμαι υπερβολικη...καποιος απ εξω με επιβεβαιωσε...σκεφτομουν για ψυχιατρο χανω μερες με το μωρο μου αλλα οχι οτι δε συμβαινουν οσα προαναφερα...το μωρο μου νιωθει αβολα μαζι μου και μου το δειχνει αφου δεν προτιμαει την αγκαλια μου κι αυτο με πληγωνει....
    • Εγώ έχω αντίσταση στην ινσουλίνη εδώ και πολλά χρόνια, εκτός κύησης. Στην κόρη μου, περιέργως, η καμπύλη είχε βγει πολύ καλή, παρόλο που είχα κόψει την αγωγή. Ισχύουν όσα είπε παραπάνω πολυ σωστά η @Zelda σαν γενικές οδηγίες. 
    • Αα 2/8 έχει γενεθλια η μητέρα μου 😊 Με το καλό! Εγώ λογικά 6 Αυγούστου αλλά θα ξέρω σίγουρα 27/1 που θα κάνω την αυχενική!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...