Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Επίσης για να σου φύγει η ιδέα μόνο σκιές βλέπουν το πρώτο τρίμηνο... Ούτε καταλαβαίνει τι βλέπει, είναι ένα φοβισμένο γκρινιαρικο πλασματακι. 
    • Αχ βρε κοριτσάκι μου και εμένα τα νεύρα μου είχε σπάσει η πρώτη μου κόρη, έκλαιγε όπως λες και εσύ, σκεφτόμουν τα ίδια με εσένα. Σου ορκίζομαι ότι θα περάσει αυτή η φάση, συνέχισε να περνάς χρόνο μαζί του, φτιάξε μια φωλιά με το μαξιλάρι θηλασμού, ακούμπησε το εκεί και μίλα του, χαιδεψε τα ποδαράκια του. Θα περάσει και αυτή η φάση. Με το χρόνο η αγάπη που θα αναπτύξετε θα αυξήσει την υπομονή σου. Δεν είναι αυτονόητο με τη γέννα η αγάπη. Το πρώτο παιδί μας κάνει γονείς. 
    • Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια !! Εγω πριν μια εβδομάδα έκανα αυχενική ,δόξα το θεό όλα τέλεια! Περιμένουμε τον μπεμπαρο μας και εμείς 💙 Πολλά αγόρια βλέπω 😄😄
    • κοριτσια μου ευχαριστω για τις απαντησεις....οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα ισα ισα καθε μερα μαλλον χειροτερα ειναι...αναρωτιεμαι πως γινεται ενα νεογεννητο να μην γνωριζει την μαμα του να μην νιωθω δεσιμο ενω στο νοσοκομειο ειμασταν αυτοκολλητοι...αληθεια σας λεω με κοιταει στο προσωπο και κλαιει σαν να με φοβαται ή να μην με γνωριζει το χαιδευω και κλαιει σταματαω και σταματαει κι αυτο...δεν περιμενα να πληγωθω ετσι νιωθω οτι πλεον δεν θελω το μωρο μου μιας και δεν με θελει ουτε κι αυτο και το δειχνει εντονα ....ειμαι ραγισμενη μεσα μου νιωθω οτι χαλασα τη ζωη μου και δε περναει μερα να μη κλαψω εξαιτιας του
    • Ειναι ντουφαστον παλια λεγοντα primolut...ειναι προγεστερονη...τα παιρνεις ειτε να αδιαθετησεις ειτε να καθυστερησεις αν θελεις το κυκλο σου..δεν ειναι αντισυλληψη...ναι πραγματικα θελω ηρεμια!!! Με εχει πιασει μαγειρικος οιστρος  κ εχω μπει στη κουζινα κ μολις εφτιαξα 2 πιτες μα τις βρει ο συζυγος ετοιμες...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...