Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Πρόκειται να κάνω εμβρυομεταφορά και θα ήθελα συμβουλές απο κοπέλες που έχουν περάσει μια ίδια κατάσταση, μπας και ξεαγχωθώ λιγάκι. Έχω ένα μωράκι 15 μηνών και προβληματίζομαι πώς θα ειναι η καθημερινότητα μόλις γίνει η εμβρυομεταφορά και μετά. Απ' την μία δεν μπορώ να της στερήσω την αγκαλιά, απ' την άλλη θέλει μια προσοχή με το βάρος..Και δυστυχώς για τις πρώτες μέρες θα απουσιάζει και ο άντρας μου, οπότε θα έχουμε μόνο την βοήθεια της γιαγιάς. Επιπλέον, έβγαλα ξάπλα ένα μεγάλο διάστημα της 1ης εγκυμοσύνης λόγω τραχήλου και ο γιατρός μου είπε ήδη, πως αν έχουμε την ίδια εικόνα, θα πάμε για περίδεση. Οπότε όλα μου φαίνονται βουνό και ευτυχώς που έχω την μικρή να ασχολούμαι για να μην τα σκέφτομαι. 
    • Γειααα! Με το καλό το μωράκι σου! Πετάγομαι για να προτείνω κάτι αν σε βολέψει. Εγώ όταν γέννησα είχα πολλά ράμματα και αιμορροΐδες και με βόλευε πάρα πολύ να κάθομαι πάνω σε μαξιλάρι θηλασμού. Εννοώ το πέταλο όχι το λουκάνικο και έτσι ότι με πονούσε έμενε στον αέρα. Αν έχεις δοκίμασε το κι εσύ γιατί έχεις λίγο ακόμα και είναι κρίμα να πονάς.
    • Αρα σε 1.5 μήνα. Τέλεια. Πολύ νευριάζω με τους παιδιάτρους που φοβίζουν τις αποκλειστικά θηλάζουσες μητέρες και δεν έχουν ιδέα από θηλασμό και δίνουν και συμβουλές. Γιαυτο θα πάμε σε σύμβουλο θηλασμου να βγάλουμε μια ακρη! 
    • Κορίτσι μου γλυκό εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! 🙏🙏🙏❤️ Πω πω φαντάζομαι τα συναισθήματα σου, όλα μαζί στο 100%.  Εύχομαι να έχετε μια ανώδυνη και όμορφη εμπειρία ❤️❤️ Θα περιμένουμε νέα σου!!! Με το καλοοοοοοο🙏🙏🙏🙏  
    • Εσύ έχεις τον πόνο σου και όλα τα δικια με το μέρος σου αλλά γέλασα τόσο πολύ με τις περιγραφές σου!!!χαχαχααχαχαχχα Βρε κοριτσια μια απορία εσείς που κάνατε το εμβόλιο του κοκκυτη...είχε καμία σύμπτωμα μετά??όπως κάνει της γρίπης καμία φορά???η αυτό δεν έχει?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...