Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι είδες.. κ εγώ ως τώρα δεν είχα παράπονο! είναι λιγο παρεξηγημένα τα δημόσια δε ξέρω γιατί.. εμένα και το φαγητό μ' άρεσε τίποτα δεν άφηνα.. και το προσωπικό και όλα.. Και το τμήμα μαιευτικής τα έχουν κάνει προσεγμένα τώρα δεν είναι όπως παλιά... ανακαινισμένα είναι.. και αν είναι δίκλινο ή τρίκλινο το δωμάτιο δε με ένοιαζε ο καθένας κοιτάζει τη δουλειά του εγώ το μωρό κοίταζα και όχι τη διπλανή μου.. Αλλά όπως και να χει δίνω περισσό΄τερο βαρύτητα στην ασφάλεια που στη δική μας περίπτωση είναι το πιο σημαντικό.
    • Εύχομαι να τα καταφέρετε σύντομα! Εμείς κάναμε αρκετές εξετάσεις, όλα βγαίνανε μια χαρά (εκτός από την προλακτίνη που τη φτιάξαμε) και κανένα αποτέλεσμα. Μετά αποφασίσαμε ότι για την ώρα δεν θέλαμε να προχωρήσουμε σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και απλά κάναμε τις προσπάθειες. Ήρθε μετά από πολύυυ καιρό. Να φανταστείς ότι επειδή δεν το περίμενα αλλά και από το τραύμα που μου άφησε όλη αυτή η προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα, συνέχεια φρενάρω τη χαρά μου λέγοντας ''αποκλείεται να τελείωσε η δοκιμασία, κάτι θα άλλο θα γίνει τώρα''.  Αλήθεια εύχομαι κορίτσια να σας έρθει σύντομα ❤️
    • Είναι λυπηρό που ο κόσμος δεν έχει ενσυναίσθηση και λίγοι είναι εκείνοι που σκέφτονται τι να πουν πως να το πουν πότε να το πουν και ποτέ μα σωπάσουν.   
    • Ποιος το λέει αυτό σε γυναίκα που έχει μπει για απόξεση;; Αν είναι δυνατόν! Μπορεί να έχεις δέκα μπορεί να μην έχεις κανένα, θα μας πει αυτή πως θα αισθανόμαστε; Καμιά ευαισθησία. Η κολλητή μου έκανε απόξεση προπερσι στην πρώτη της εγκυμοσύνη και πριν μπει μέσα έκλαιγε με αναφιλητα στην αγκαλια μου και περνάει ο γυναικολόγος της και της λέει "δεν αξίζει να κλαίς, αυτό το έμβρυο ήταν βλαμμένο, θα κάνεις άλλο καλο". Νομίζω εκείνη τη στιγμή ότι ανατριχιασε κάθε τρίχα στο σώμα μου, ένιωσα τρομερή ετεροντροπη και έγινα έξαλλη, του είπα αν είναι δυνατόν πώς μιλάτε έτσι, η κοπέλα υποφέρει, έκανε μεταβολή και δεν καταδεχτηκε ούτε να απαντησει. Έκανε την απόξεση και φυσικά δεν τον ξαναείδε ποτέ. Τώρα έχει ένα υπέροχο αγοράκι 💙
    • Ναι ναι χωρίς! Αλλά όπως τα λες, δεν ηταν κάτι το τραγικό, όπως το φανταζομουν πριν το ζήσω. Δηλαδή και τώρα αν δεν γίνεται δεν έχω πρόβλημα! Ναι είναι δημόσια και τα 2, αλλά ο γιατρός μου παρότι ιδιωτης, είναι καθηγητής και συνεργάζεται και με δημόσιο! Βέβαια με το αζημιωτο όπως καταλαβαίνεις. Φυσικά το κόστος δεν πλησιάζει σε καμία περίπτωση ούτε τα μισά του ιδιωτικού, αλλά δεν Μ αρέσει η έννοια της ταρίφας,  για αυτό και το σκεφτόμουν χτες. Εν πάσει περιπτώσει κι εγώ για το δημόσιο που είχα γεννήσει μόνο τα καλύτερα έχω να πω! Ένιωσα απόλυτη ασφάλεια και είχα μια πολύ όμορφη εμπειρία τοκετού!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...