Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @annie!κοριτσι μ τ οικονομικό είναι πολυ βασικο. Εχεις δύο γερα παιδακια. Ακόμα κ φυσιολογικα να σ έρθει π το ευχομαι, απο την κυηση ακόμα εχεις ενα σωρό έξοδα σε γιατρούς κτλ. Αν ήταν για το 2ο θα σ έλεγα να σφιχτεις κ θα τα καταφέρετε κ οικονομικά. Τα 2 παιδακια ήδη όμως έχουν αλλα έξοδα από το ένα. Πόσο μάλλον όταν είναι διαφορετικού φύλου κ όλα τ θες ανα σεζόν δίπλα, ρουχα, παπούτσια,κτλ. Μια εξωσωματικη είναι ένα έξτρα κόστος. Λογικό να το υπολογίζει ο άντρας σου. Μακάρι συντομα να ξεκινήσεις να εργάζεσαι κ θα ειναι πιο εύκολο. Και φυσικά μακαρι να σ ρθει ένα μωρακι χωρίς άλλο κόπο!  @evaa__ κορίτσι μου έχω 2 παιδια στο σπίτι, ενα μωρακι στην κοιλιά και καθε μερα με τρώει το τι θα ήταν εκείνο τ μωρακι που τόσο άδικα εφυγε. Μετανιώνω π μέσα στον πόνο μ δ εβαλα τ γιατρό μ τότε να μάθει. Θα σε βοηθήσει τ να ξέρεις το φύλο. Θα το σκέφτεσαι σαν το αγοράκι σου. Πάντα θα είναι άλλωστε.
    • Κορίτσια μου σας κάνω ένα σύντομο update .. 41+4 σήμερα, το πρωί κατά τις 3 τα ξημερώματα ξεκίνησε ο τοκετός.. ακόμα δεν έχουμε γεννήσει, σας γράφω γρήγορα μεταξύ συσπάσεων.. κατάφερα κοιμήθηκα σποραδικά το μεσημέρι.. έφαγα κιόλας μετά..  Sorry που εξαφανίστηκα... δεν ήθελα να σας ανησυχήσω.. Προσπαθούσα να χαλαρώσω και να ηρεμήσω για να ξεκινήσει ο τοκετός μεταξύ όλων των άλλων που δοκίμαζα.. αποκόπηκα από όλους και όλα, έβαλα airplane mode το κινητό, γιατί όχι τίποτα άλλο, ο επόμενος που θα με ρωταγε αν γέννησα και "τι έγινε εσύ, θα γεννήσεις ή μπα;!" ή άλλες αποψαρες που άκουσα.. Θα άκουγε γαμωσταυριδια ειλικρινά..!! Τεσπα.. Αυτά για την ώρα.. τα φιλιά μου στα μπεμπακια σας και πιστεύω όταν επανέλθω να έχουμε υγιέστατη τη κόρη μας στην αγκαλιά μας!! 🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏🙏🌈🌈🌈🌈👣👣👣👣❤️❤️❤️❤️
    • @evaioan@afr @Demy93 @Naty_Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Τελικά είμαστε πολύ δυνατές αλλα δε το ξέρουμε μέχρι να έρθει η στιγμή που θα το μάθουμε. Θα προχωρήσω και εγω λοιπόν οπως εκαναν τόσες γυναίκες που το πέρασαν. Θα προσπαθήσω ξανα για ενα μωρακι και αν θελει ο Θεός να μου δωσει🙏💔
    • Για ζυγαριά κορίτσια μου είναι ξεκάθαρα πως νιώθετε.    εγώ είχα σε όλα μου τα παιδιά γιατί ποτέ δεν αγχωνόμουν.  παρότι το πρώτο μου παιδί ήταν αλλεργικό για 2.5 χρόνια κ έβαζε βάρος με το σταγονόμετρο κ εγώ έκανα πολύ ειδική διατροφή (λαχανικά φρούτα κ κρέας μόνο για 2 χρόνια) δεν με άγχωνε ποτέ το βάρος.    αν θεωρείτε ότι θα αγχωθείτε μην παίρνετε κ βλέπετε όταν γεννήσετε πως θα είστε με το παιδάκι σας. ☺️    αν δεν αγχώνεστε κτλ δεν είναι κακό να πάρετε αλλά να ξέρετε πότε να το ζυγίζετε. Θα σας πει κ ο/η παιδίατρος.  Το λέω γιατί πολλές μητέρες μου λένε ότι μπαίνουν στον πειρασμό κ ζυγίζουν πιο συχνά απ ότι πρέπει κ μετά αγχώνονται! 🥺
    • οχι τι να ξεπρηστεί, τώρα που είμαι ωορρηξία και οδεύω για ωχρινική φάση πρήζεται κανονικότατα όλο και πιο πολύ 😄 Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο ουτε με συμπτώματα ούτε με τίποτα. I've had enough! Θα φανεί αν ερθει περίοδος θα ηρεμήσει. Αν δεν έρθει, φαντα΄ζομαι το πρήξιμο εκεί θα παραμείνει! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...