Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ε τότε υπομονή δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο κ μακάρι να σου έρθει αυτή την εβδομάδα κ να ηρεμήσεις 😊Και εγώ έχω ΣΠΩ. Πιο παλιά είχα πολύ μικρούς κύκλους κ κάποιες φορές ενδιάμεσες αιμορραγίες αλλά μετά την αποβολή γ.....ε ο κύκλος μου κ ακόμη δεν έχει στρώσει παράλο που έχω πάρει πολλά χάπια ΄εχω πολλές μέρες έχει φτάσει κ 50-60 μέρες. Τώρα ως συνήθως είναι γύρω στις 35 μέρες. Πφφφφφ γι αυτό τον Φεβρουάριο που κλείνουμε 2,5 χρόνια συνολικά με μια παλίνδρομη θα περάσουμε επιτροπή για εξωσωματική κ βλέπουμε 😊
    • @Sia Aσε ευχαριστω πολυ.Δυστυχως, οι πεθερες και κουνιαδες μονο κακιες λενε, γι αυτο μακρια.Κι εγω αυτο ευχομαι να μην εχουμε θεμα και απλως να υπαρχει αγχος και κακο timing.
    • Κ γω εχω σκασει χαχχα..Ναι μου ειπε οτι ειναι απο το χαπι μεχρι να το συνηθισει ο οργανισμος μ επειδη το τεστ ηταν αρνητικο ...εχω σπω ςγω κ ανωοορηκτικους κυκλους γι αυτο ειναι αστατοι...βεβαια πανω 35 μερες δεν ειχα φτασει ποτε μου... εκοψα κ το χαπι τ θυροειδη επειδη η εξετασεις ειναι οκ( θα επαναλαβω βεβαια κ τον επομενο μηνα)  ...κ γω ζηλευω με τη καλη εννοια παντα οσες καταλαβαινουν το σωμα τους κ εχουν σημαδια κ σε οσες ερχετςι η συλληψη γρηγορα..τι να κανουμε ομως πρεπει να πορευομαστε με αυτο...πηγα κ για το περπατημα μου το πρωι γτ με βοηθαει αλλα με επιασε το χιονι κ γυρισα πισω γρηγορα...απτα νευρα μ π εχω καθυστερηση εκανα γενικη σε οοολο το σπιτι ..εσενα ο κυκλος σου πως ειναι εισαι σταθερη???
    • Κορίτσι μου καλά κάνετε κ ψάχνεστε αφού έχουν περάσει μήνες. Για τον περίγυρο που λες αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή μην ακούς τον περίγυρο γιατί κάηκες. Τι σημασία έχει ποιος έχει το πρόβλημα? Αυτό το ευαίσθητο θέμα είναι του ζευγαριού κ αν κάποιος από τους 2 σας (που το απεύχομαι) έχει πρόβλημα να αντιμετωπιστεί με αγάπη κ κατανόηση από εσάς. Κ όχι να ακούς τον περίγυρο για το ποιος "φταίει". Είναι πλέον πολύ σύνηθες ένα ζευγάρι να δυσκολεύεται κ χωρίς να υπάρχει πρόβλημα παρά μόνο άγχος κ είναι τελείως προσωπικό θ΄εμα το πότε κ αν θα έρθει ένα παιδί Σου ε΄υχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα κ σύντομα να έχετε ευχάριστα 😊
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια … λίγο από όλα είναι υπάρχει και θέμα υγείας και έχουν γίνει διάφορα μεταξύ μας που κάτι έχει  σπάσει μέσα μου δεν ξέρω αν όλα αυτά που έχουν γίνει μπορούν κάπως να μαζευτούν .. Ο άντρας μου ξεκαθάρισε πλέον πως η σχέση του μαζί τους από εδώ και πέρα θα είναι τυπικές ξεκάθαρα  μόνο για να μην δηλητηριάζουμε τα παιδεία μας και ευτυχώς είναι μικρά και δεν καταλάβουν τι γίνετε.. καταλαβαίνουν την ένταση αλλά όχι τον λόγο .. τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει τώρα είμαι πολύ τεταμένα τα πράγματα και η επικοινωνία τώρα μαζί τους μόνο χειρότερα τα κάνει.. τώρα μόνο με τον πατέρα μου έχουμε επαφές καλές   μην κάνω άλλη κατάχρηση του θέματος μας με προσωπικά θέματα απλά ήθελα λίγο να μοιραστώ την άσχημη ψυχολογία μου που έχω αν χαθώ λίγο να ξέρετε τον λόγο.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...