Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε ολες!!Είμαι 26 χρονών και Προσπαθώ με τον σύζυγό μου αρκετά χρόνια για μωράκι!!4 για την ακρίβεια!!  Έχω σταθερός κύκλο 28 - 30 ημερών!! Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα μέρα καθυστέρησης!! Οι πόνοι της περιόδου ξεκίνησαν αρκετά νωρις,περίπου 8 με 10 μέρες νωρίτερα  Και μέχρι σήμερα συνεχίζουν!κάποιες φορές πιο έντονα (που λέω τωρα θα μου έρθει η ακατανομαστη ??) και άλλες φορές ο πονος είναι πιο ήπιος...έχω ελάχιστα πρησμένο στήθος και πονοκεφάλους!!  Δεν εχω προσέξει κάτι άλλο... (αααα  και έχω Κ 2 αρνητικά τεστ , την πρώτη και δεύτερη μέρα καθυστέρησης) λέτε να τα καταφέραμε?? Και επιδη βρισκομαι στο εξωτερικό,γι'αυτό δεν έχω πάει ακόμα για χοριακη... 

Δημοσίευση

Είχα ακριβως τα ιδια συμπτώματα με σένα έκανα β χωριακη τη πρωτη μερα καθυστερήσης βγηκε αρνητικό ομως η περίοδος δεν εχει ερθει ακομα! Η γιατρός μου πε να περιμενω μεχρι παρασκευη και μετα να παω να με δει αυτο να κανεις κι εσυ..καλη επιτυχία ελπιζω επιτελους να κανετε ενα μωρακι! Εμεις μολις αρχισαμε προσπαθεια

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Βασω27 είπε:

Είχα ακριβως τα ιδια συμπτώματα με σένα έκανα β χωριακη τη πρωτη μερα καθυστερήσης βγηκε αρνητικό ομως η περίοδος δεν εχει ερθει ακομα! Η γιατρός μου πε να περιμενω μεχρι παρασκευη και μετα να παω να με δει αυτο να κανεις κι εσυ..καλη επιτυχία ελπιζω επιτελους να κανετε ενα μωρακι! Εμεις μολις αρχισαμε προσπαθεια

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρετε!!?? εμείς μάλλον Όχι..  οι πόνοι είναι πιο έντονοι σήμερα κ είδα λίγο αιμα, μαλλον θα μου ερθει η "ακατανομαστη" ??

Δημοσίευση

Ουτε εμεις τα καταφέραμε. Μου ρθε περίοδος αλλα τουλάχιστον ηρεμησα! Και ξερεις τι υποσχεθηκα?οχι αγχος θα κανουμε ελευθερα κι οποτε ερθει! Και μετά τις δεκα ημερες καθυστερηση θα αρχισω να ψαχνομαι! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...