Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική στο ιασω Θεσσαλιας

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα @Gina955 εγω εχω κανει 2 φορες στο Ιασω Θεσσαλιας και ηταν και οι 2 αποτυχημενες τωρα αλλαξα κλινικη και εχω παει στην Θεσσαλονικη την Πεμπτη που μας περασε εκανα εβρυομεταφορα και το Σαββατο παω για την χωριακη εγω ενα εχω να πω μερα με νυχτα η κλινικη απο το Ιασω πολυ μπροστα σου τα κανουν ολα να φαινονται παιχνιδακι!!!θα σου πω αποτελεσματα το Σαββατο!

Δημοσίευση

Γεια σου @euaki86l σου ευχομαι μια θετική χοριακη !!!! Όλα να πάνε καλά και να έχεις σε λίγους μήνες το μωράκι σου η τα μωράκια σου στην αγκαλιά σου !! Να σε ρωτήσω με ποιον γιατρό έκανες στο Ιασω Εξωσωματική??  Τι έγινε και απέτυχαν οι προσπάθειες σου ?? 

Δημοσίευση

Δεν υπηρχε καποιο προβλημα απλα δεν πετυχαν και επειδη το ιασω δεν εχει τοσο καλα εργαστηρια ειπα να παω σε ενα καλυτερο!!!σε ευχαριστω πολυ!!ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!!! ¨*

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 ακριβώς επειδή ειμαι εμπειρη ημουβ προετοιμασμενη για δύσκολες μέρες. Ειχα αποφασισει ότι θα κάνω ότι χρειαστεί αρκεί να ξεκουράζομαι. Αν θέλει αγκαλια θα τ εχβ ολη μερα αγκαλια, αν θέλει να κοιμαται πανω μ ας κοιμαται πανω μ αρκει να κοιμαμαι κ γω. Αλλα μάλλον επειδή τ ηξερα κ ημουν ηρεμη ειναι ηρεμο κ τ μωρο. Η απλώς ειμαι τυχερή κ εχω βολικό μωρο. Στην 1η μ ειχα δεινοπαθησει. Έκανε παλινδρομησεις, μετα απο κάθε θηλασμο επρεπε να την κρατάω μιση ωρα ορθια για να μην βγαλει, είχε αέρια παρα πολλά κ πονακια, οπότε ήταν πολύ ανήσυχη κ γω κομματια. Τώρα ξεκουράζομαι αρκετα. Το χουν παρει καλα κ τ κορίτσια. Ειναι λεπτές οι ισορροπιες να μη νιώσουν παραμελημένα. Τ ειχαν ενα αγχος ότι θα ρθει τ μωρο κ δ θα ασχολούμαι μ αυτές. Τ μωρο όμως ειναι ησυχο κ δ εχει αλλάξει κάτι. Πέρα του ότι στα εκτός σπιτιού εχει αναλάβει αποκλειστικά ο άντρας μου. Για τ αφαλό μας είπε να πάρουμε ενα ειδικό μπεταντιν με αλκοόλη μεσα κ να της βάζουμε 3 φορες τη μερα κ να κλείνουμε τ αφαλό με αποστειρωμενη γάζα και ταινια αυτές τιε χάρτινες. Να δούμε πότε θα πέσει. 7 ημερών σήμερα.
    • Σ ευχαριστω πολυ..θα ερθεις να εισαι σιγουρη και εσυ και οι υπολοιπες κοπελες που προσπαθουν και θα ειστε πιο δυνατες και πιο γεματες απο ποτε..σας στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια 😉🙂
    • @Katerinioo μου πως παμε;; Πας για τερματισμο στην ΠΗΤ σου σαν εμενα μου φαινεται. Πως αισθανεσαι;
    • Κοριτσια μου ειστε καλα; Εμεις εχουμε γκρινιτσα αρκετη μεσα στη μερα αλλα υπομενουμε ισως τον ενοχλει η κοιλιτσα. Εχει δυναμωσει με γρατζουναει, με κλωτσαει με τα ποδαρινια του, σηκωνει το κεφαλακι του και συνεχεια κανει δυνατες κλανιτσες χειροτερες απο ενηλικα γελαμε παρα πολυ. Εγω @ΜαρίαΔημήτρης εκανα γενικη αναισθησια γιαυτο δεν ξερω να απαντησω το ερωτημα αλλα συμφωνω με την @Kn1, οτι ο πονοκεφαλος πιθανως να εχει να κανει με την αφυδατωση λογω θηλασμου. Εχω απιστευτη διψα και φανταζομαι εσυ που κανεις πιο εντατικο θηλασμο θα εχεις μεγαλυτερη αναγκη σε υγρα. @Diwni μου εισαι εμπειρη μανουλα, το εχω αντιληφθει τοσους μηνες που μιλαμε και κυριως εχεις ηρεμια οποτε εχετε κανει καλη αρχη με την μπεμπα και μπραβο σας. Εμας ο αφαλος επεσε νωρις αλλα συχνα πυκνα ακομα ματωνει και ολο βαζω οινοπνευμα. Τρεις μερες π δεν εβαλα μας ξαναματωσε σημερα αλλα ελπιζω να θρεψει καποια στιγμη. Ειναι που τον εχουμε πολυ αγκαλιτσα και τριβεται η κοιλιτσα και ο αφαλος κατ επεκταση
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...