Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!!να σας ρωτήσω έχει καμία από εσάς εμπειρία στην πρόκληση τοκετού :ohmy: ?ρώταω γιατί μπαίνω το Σάββατο 7,30 το πρωί στο Λητώ με πρόκληση τοκετού γιατί η μπέμπα μου δεν έχει πια χώρο και δυσφορεί μπεμπούλα μου:dry: !! Μέχρι τώρα δεν είχα σκεφτεί καθόλου τον τοκετό γιατί φοβόμουν πάντα για την μπέμπα να είναι καλά και μόνο αυτό με ένοιαζε :huh::blush: (είχα μια ατυχή εγκυμοσύνη πριν και φοβόμουν μην μου πάθει και εκείνη κάτι ακόμα βεβαία το έχω δεν το πιστεύω ότι είναι μέσα στην κοιλίτσα μου και σε 2 μέρες θα την έχω αγκαλιά:woohoo: μήπως δεν είμαι καλή μανούλα και σκέπτομαι τέτοια:S ??)με έχει πιάσει αχνός φόβος και όλα τα αλλά:S ..γιατί???περιμένω μου πείτε εμπειρίες!!:)

Δημοσίευση

Νατάσσα μου δυστυχώς δεν έχω ακόμη εμπειρία. Όλα θα πάνε καλά! Σύντομα θα κρατάς στα χέρια σου την μπεμπούλα σου! Όταν με το καλό επιστρέψεις, στείλε μας και μία φωτογραφία! Με το καλό! (προσευχήσου στον Α.Αντώνιο, είναι του Α.Αντωνίου).

Δημοσίευση

Natasa mou kalimera ki apo mena...

Agapi mou se eixane gia tis 21.1.09...

Na xeresai pou tha pas stis 17...

Agapi mou ola tha sou pane kala min anusixas...

An einai to prwto sou paidaki einai fusiologiko na skeftesai etsi...

Min anxwnesai...

Kali eleftheria agapi mou ma tin korasa sou...:) :) :)

O theos mazi sas...

Tha se perimenoume...:kiss:

dev154pr___.png

Δημοσίευση

ΝΑΤΑΣΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΜΟΥ ΦΙΛΙΑ,ΣΕ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΜΑΣ!ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΜΑΣ!!!!ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ,ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΙΣ!ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.....

Δημοσίευση

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΝΝΗΣΑ.

ΜΠΗΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/12 ΣΤΙΣ 12.30.

ΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ(ΚΛΥΣΜΑ ΚΤΛ.) ΕΠΕΙΤΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ 1 ΩΡΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 1η ΔΟΣΗ (ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΟΜΩΣ) ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΙΤΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ(ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!) ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 1.30 ΩΡΙΤΣΑ(ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!:))

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 2η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΣΗ.

ΜΕΤΡΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΕΛΕΓΧΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΓΕΝΝΑΣ!!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙΑ ΑΠΛΑ!!!!! ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!! Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!! ΓΙΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΑ ΜΕ 3 ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΠΑΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 6 ΩΡΕΣ. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ) ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!:) :) :) :) :) :) :) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @melitiniღ να κάνετε αυτό που νιώθετε και θεωρείτε ότι θα είναι καλύτερο! Δεν έχει πρέπει και δεν πρέπει σε αυτα. Εμάς να φανταστείς μόνο μια φίλη μου ξερει ότι προσπαθούμε για παιδί και οι εργοδότες μου γιατί ήθελα να πάρω τις άδειες.  Όλα να πάνε καλά! Θα είμαστε εδώ να διαβάζουμε τα νέα σου!   @Sia A πώς πήγε ο υπέρηχος; 
    • Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...