Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες και μέλλουσες μανούλες! Εδώ και μερικές μέρες έχουμε ένα θέμα με το γάλα, πρωί και βράδυ πίνουμε 60 - 150 ml και αρνούμαστε να πιούμε άλλο! Είμαστε 10 μηνών, τρώμε κανονικά τα γεύματά μας και του την έδωσε τώρα και δεν πίνει γάλα! Το βράδυ τον αφήνω και κοιμάται και τον ταίζω στον ύπνο του οπότε το καταφέρνω καλύτερα να πίνει λίγο παραπάνω δλδ 120-130 ml αλλά το πρωί ζήτημα να πιεί 60-80ml. Τί να κάνω; Με τι να το αντικαταστήσω; Και ειδικά το πρωί μου κάνει εντύπωση ότι δεν δείχνει να πεινάει, δεν γκρινιάζει και ας έχουν περάσει τόσες ώρες από το βραδυνό γάλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο την εμπειρια μου να σου πω οτι ειναι απλα φαση και μην αγχωνεσαι!οσο πιει καλο ειναι!μπορεις αν θες να του δωσεις προβειο γιαουρτακι για ασβεστιο και πολλες αλλες τροφες που εχουν φουλ ασβεστιο!

να σου ζησει το παιδακι σου!

Konstantia μου καταρχάς να χαίρεσαι το μωρούλι σου!!! Δεύτερον από την τετράμηνη εμπειρία μου έχω καταλάβει ότι το θέμα φαγητό απαιτεί μεγάλη υπομονή. Και η δικιά μου έτσι κάνει. Ειδικά το πρωί πολεμάω για να πιεί 120ml γάλα τόσο που αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να μην πεινάει??? Συζήτησε με τον γιατρό σου μηπως δοκιμάσεις κάποιο άλλο γάλα μηπως βαρέθηκε την γεύση. Συμβαίνει καμία φορά κι αυτό.... Γενικά περνούν από πολλές φάσεις τα γλυκουλια μας!!!

Κορίτσια, καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! @defne89 ήδη έχω αλλάξει 2 φορές γάλα, έχουμε πιει και υποαλλεργικό αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο φάση. @Ε.Γ.Α. το πρόβειο δυστυχώς δεν το τρώει σκέτο, μόνο μέσα σε φρουτόκρεμες, μπισκοτόκρεμες κλπ. Χθες του έδωσα αστράκι με ανθότυρο και το έφαγε ευχάριστα και μέσα στον ύπνο του του έδωσα και 90ml γάλα.

Φάση είναι. Το έκανε και η μικρή μου όταν ήταν 10 μηνών. Δοκίμασε και κατσικίσιο γιαούρτι ή τυρί. Γενικά θέλει δοκιμές στα γαλακτοκομικά. Μετά το χρόνο όλα είναι πιο εύκολα. Τώρα 16 μηνών τρώει τα πάντα και πίνει πρώι -βράδυ 180ml κατσικίσιο γάλα.

στις πριν 3 ώρες, ο/η KONSTANTIA είπε:

Κορίτσια, καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! @defne89 ήδη έχω αλλάξει 2 φορές γάλα, έχουμε πιει και υποαλλεργικό αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο φάση. @Ε.Γ.Α. το πρόβειο δυστυχώς δεν το τρώει σκέτο, μόνο μέσα σε φρουτόκρεμες, μπισκοτόκρεμες κλπ. Χθες του έδωσα αστράκι με ανθότυρο και το έφαγε ευχάριστα και μέσα στον ύπνο του του έδωσα και 90ml γάλα.

Για να μην αγχωνεσαι θα σου πω οτι οι δικες μου ειναι 8 και 5,5 χρονων και εχουν αλλαξει 100 φορες διατροφικες συνηθειες! Καταλαβαινεις!!!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...