Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα!!την Δευτερα εκανα υστεροσαλπιγγογραφια οπως εγραψα κ σ προηγουμενη συζητηση την οποια δν βρισκω.η δεξια μια χαρα η αριστερη διαβατη κ αυτη αλλα υπαρχουν καποιες περικωδωνικεσ συμφησεις.Η ακτινολογος καθως κ ο γιατρος μ π ηρθε εκει μ ειπαν οτι δν ειναι κατι κακο να προσπαθησουμε αυτους τους δυο μηνες π εχουμε πολλες πιθανοτητες λογω της εξετασης κ μετα να δουμε αν θα προχωρησω σε λαμπαροσκοπικη  επεμβαση.Εκεινη  την στιγμη δν ημουν καλα μ ειχε πεσει η πιεση κ με εβαλαν να ξαπλωσω κ να φαω κ οταν συνηλθα εφυγα.Δν εδωσα βαση τα πηρα κ εφυγα.Ομως τωρα π τα ξαναδιαβαζω εχω αγχωθει δν ξερω τ να κανω.Εχει καποια απο εσασ κατι παρομοιο????

Δημοσίευση

Δεν είναι κάτι οι περικωδωνικές συμφήσεις! και εγώ τις έχω ακριβώς στην αριστερή σάλπιγγα. Έχω μείνει ήδη έγκυος 2 φορές. Επίσης δύο διαφορετικοί γυναικολόγοι μου είπαν δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν λαπαροσκοπικά γιατί μπορεί να δημιουργηθούν και άλλες συμφήσεις αλλού!! όχι άγχος κορίτσι μου!!!!!!! μια χαρά θα μείνεις έγκυος :) 

Δημοσίευση

Να ξερες τι δυναμη μ εδωσεσ τωρα!!!ημουν τοσο ζαλισμενη εκεινη την ημερα ισωσ κ λογω φαρμακων αλλα κ χαμηλης πιεσης πονεσα κ πολυκ απλα ηθελα να φυγω μετα βιας ακουσα οτι μ ειπαν.ο γιατρος μ πολυ χαλαρος ηταν λεει προσπαθηρτε γ τουλαχ 4 μηνες ακομα..απλα δν λεει πολλα λογια δν μ ανελυσε κατι κ μ εχουν ζωσει τ φιδια.

Δημοσίευση

Ελενα γλυκια θα σου πω κατι ευχαριστο κ αληθινο.. 22/7/16 εκανα σαλπιγγογραφια, δεν ειχα βεβαια συμφυσεις αλλα "μικρο ελλειμα πληρωσης στο εσω τραχηλικο στομιο" δεν ξερω τι ακριβως σημαινει αυτη η διαγνωση.. το κυριοτερο ομως ειναι οτι: 29/7 ειχα ωορρηξια και 11/8 μωρακι, τωρα αναμενω να ελθει στον κοσμο μας! Ο γιατρος μου ειχε πει τοτε οτι 2-3 μηνες μετα την σαλπιγγογραφια οι πιθανοτητες διαβατοτητας αυξανονται παρα πολυ λογω και του σκιαγραφικου υλικου. Σου ευχομαι τα καλυτερα κοριτσι μου.

Δημοσίευση

Θα σου πω την δική μου ιστορία χωρίς να θέλω να σε αγχωσω..Όταν μετά από κάποιο διάστημα προσπαθειών δεν ερχόταν το μωράκι, έκανα αυτή την εξέταση..περικωδωνικες συμφυσεις και στις 2 σαλπιγγες το πόρισμα..ο γιατρός μου είπε προσπαθήστε για λίγο μόνοι και αν δεν προκύψει θα πάμε σε λαπαροσκοπηση για να "λυσουμε" τις συμφυσεις..και έτσι έγινε εφόσον δεν προέκυψε το μωρό..Μετά την επέμβαση μας είπε πως οι σαλπιγγες άνοιξαν και να δοκιμάσουμε μια σπερματεγχυση..την κάνανε αλλά απέτυχε..μου λέει να κάνω ξανά την εξέταση για τις σαλπιγγες όπου αυτή τη φορά είχαν καταλήξει να γίνουν υδροσαλπιγγες..ειλικρινά δεν ξέρω τι έφταιξε..μου λέει πρέπει να τις αφαιρέσουμε γιατί και για εξωσωματική να πας προκαλούν αποβολές λόγω τοξικοτητας του υγρού που περιέχουν...Έτσι τις αφαίρεσα και τις 2...κάνω την πρώτη εξωσωματική και πιάνουν και τα 2 έμβρυα αλλά το ένα πάει και κολλάει στην άκρη της μήτρας εκεί που είχαν κόψει για να αφαιρέσουν τις σαλπιγγες..δηλαδή εξωμητριο..πιθανότητα να συμβεί 1 στο εκατομμύριο..δυστυχώς παλλινδρομησε και το άλλο λόγω αιμορραγίας..κ μετά από κάποιες άλλες ατυχές προσπαθειες εκανα τη δεύτερη εξωσωματική και τώρα είμαι στον 7ο μήνα..Δεν θέλω να σε τρομοκρατησω..Απλά σου είπα την ιστορία μου..Εσύ εφόσον έχεις μια σάλπιγγα διαβατη μπορείς να μείνεις έγκυος με φυσιολογικό τρόπο..να προσπαθήσεις και να έχεις πίστη!!με τη βοήθεια του θεού θα πάνε όλα καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elena90 είπε:

Να ξερες τι δυναμη μ εδωσεσ τωρα!!!ημουν τοσο ζαλισμενη εκεινη την ημερα ισωσ κ λογω φαρμακων αλλα κ χαμηλης πιεσης πονεσα κ πολυκ απλα ηθελα να φυγω μετα βιας ακουσα οτι μ ειπαν.ο γιατρος μ πολυ χαλαρος ηταν λεει προσπαθηρτε γ τουλαχ 4 μηνες ακομα..απλα δν λεει πολλα λογια δν μ ανελυσε κατι κ μ εχουν ζωσει τ φιδια.

Κοίτα αυτό το ότι βοηθάει η σαλπιγγογραφια δεν το πολύ πιστεύω... Εγώ έμεινα έναν χρόνο μετά από αυτό... Προσπάθησε να αποφύγεις λαπαροσκοπησεις κτλ γιατί επέμβαση είναι και όσο να ναι κάποιες φορές ότι λύνεται ετσι το σώμα έχει την τάση να το ξανά δημιουργεί... Άσε που μπορεί να πάθεις κ καμία μόλυνση.. Όλα καλά θα πάνε!! Όλες μενουμε έγκυος έτσι η αλλιώς στο τέλος :)

Δημοσίευση

Τι να πω ρε κοριτσια μ πραγματικα ειναι στιγμες π δν ξερεις τι ειναι καλυτερο τελικα ποιον γιατρο να πιστεψεις??,ποιον να εμπιστευτεις??εγω ηλπιζα οτι θα ξεκαθαριζαν τα πραγματα με τν σαλπιγγογραφια αλλα τελικα  ειμαι σε απογνωση!!

Δημοσίευση
στις On 29/3/2017 at 3:57 ΜΜ, ο/η elena90 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!!την Δευτερα εκανα υστεροσαλπιγγογραφια οπως εγραψα κ σ προηγουμενη συζητηση την οποια δν βρισκω.η δεξια μια χαρα η αριστερη διαβατη κ αυτη αλλα υπαρχουν καποιες περικωδωνικεσ συμφησεις.Η ακτινολογος καθως κ ο γιατρος μ π ηρθε εκει μ ειπαν οτι δν ειναι κατι κακο να προσπαθησουμε αυτους τους δυο μηνες π εχουμε πολλες πιθανοτητες λογω της εξετασης κ μετα να δουμε αν θα προχωρησω σε λαμπαροσκοπικη  επεμβαση.Εκεινη  την στιγμη δν ημουν καλα μ ειχε πεσει η πιεση κ με εβαλαν να ξαπλωσω κ να φαω κ οταν συνηλθα εφυγα.Δν εδωσα βαση τα πηρα κ εφυγα.Ομως τωρα π τα ξαναδιαβαζω εχω αγχωθει δν ξερω τ να κανω.Εχει καποια απο εσασ κατι παρομοιο????

Καλημέρα Ελενα μου και εγω παθουσα με την μια τη δεξιά μου μην ανγχωνεσαι λογου οτι εχεις μια σαλπιγγα διαβατη και αλλη μια με μικρο θεμα οτι οποιο με λαμπαροσκοπηση και διαγνωση μεγεθους προβληματος μπορει να λυθει στην δικη μου περιπτωση δεν εγεινε τιποτα λογου οτι οι συμφυσεις και να αφερεθουν συνηθως κανουν την επανεμφανιση τους.Κανε τις προσπαθειες σου αυτους τους 2 μηνες και ευχομαι θετικα αποτελεματα μη στεναχωριεσαι και μια σαλπιγγα ειναι αρκετη για συλληψη εχω φιλη με διδυμα απο μια σαλπιγγα δεν ειναι προβλημα θα ταν μονο αν δεν λειτουργουσε καμια απο τις 2 τωρα δεν ξερω αν υπαρχει θεμα για λογο τυχον  εξωμητριου της σαλπιγγας με τις συμφυσεις εμενα ενας λογος που απεφυγα στις εξωσωματικες ηταν αυτος  σου ευχομαι οτι καλυτερο και συντομο ολα καλα να πανε και μη στεναχωριεσαι ολα αντιμετωπιζονται

Δημοσίευση

Όμορφες κοπελες! 

Οχι άγχος ! Ο άντρας μου εχει δίδυμο αρμδερφο  μια κόπια φτυστός ! Και ήρθαν στο κοσμο απο μια σάλπιγγα! Και σύνολο τέσσερα αδερφια! 

ΜΕ πίστη μονο με πίστη! Θέληση και χαμογελο! 

  • 6 years later...
Δημοσίευση
στις On 31/3/2017 at 2:56 ΜΜ, ο/η elena90 είπε:

Ευχαριστω κοριτσια μ!!!Ολα θελημα Θεου!!!Ας ελπιζουμε....

Κορίτσια καλησπέρα....Έχει περάσει πολύς χρόνος από αυτή τη συζήτηση αλλά κι γω προσπαθώ να λύσω τα ερωτήματα που έχω κι έτσι βρήκα αυτή τη συνομιλία.  Έκανα σαλπιγγογραφία όπου βρέθηκαν περικωδωνικες συμφυσεις. Η δεξιά σάλπιγγα δεν έχει ευχερη δίοδο ενώ η αριστερή είναι ανοιχτή...απλά μου είπαν ότι υπάρχουν περικωδωνικες συμφυσεις.  Ο γιατρός μου δεν προτείνει λαπαροσκοπηση αλλά πιστεύει να συνεχίσουμε για ένα 6μηνο τις προσπαθείς διαφορετικά να πάμε στη λύση της εξωσωματικης. Τι να πω έχω μπερδευτεί...το σπερμοδιαγραμμα είναι πολύ καλό οπότε πιστεύει ότι θα μπορούσε να γίνει φυσιολογική συλληψη...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κ καλά κάνεις!!! Εγώ ήδη τώρα που το έχω πει στους γονείς νιώθω την αγωνία τους δεν μου λένε κάτι αλλά το βλέπω στα μάτια τους.... Ο δε μπαμπας μου που είναι πολύ σκληρός σαν χαρακτήρας έχει κλάψει 3 φορές στη ζωή του, οι 2 ήταν για τις αποβολές μου κ όσο περνάει από το χέρι μου δεν θέλω να στεναχωριούνται είναι κ 60+ 😞😞 Τέλος πάντων ίσως να είναι για καλό αυτή τη φορά που το ξέρουν κάποια άτομα να μας φέρουν τύχη 😉 Για τη δουλειά επειδή είμαι σκυλί ξέρουν ότι όταν λείπω μέρες είναι για εγκυμοσύνη οπότε το πω δεν το πω θα το καταλάβουν όλοι ότι κ να γραφτεί στην αναρρωτική. Έχω πάει με στραμπουληγμενο κ δεμένο πόδι με πατεριτσες στη δουλειά 😅 Ναι αντέ μακάρι κορίτσι μου πρώτα εσύ κ μετά ακολουθώ κ εγώ 🥰
    • @Zaxaroulamak μα έτσι είναι όπως τα λες.. κι εγώ το ίδιο πίστευα αλλά να τελικά που την "πάτησα".. 🤣🤣 Κοίτα πέσαμε και σε περίοδο covid 19 που όπως καταλαβαίνεις οι επαφές σε καφέ και μπάρ ήταν ανύπαρκτες.. όχι ότι εγώ υπήρχε περίπτωση να γνωρίσω έτσι άνθρωπο, αλλά λέμε τώρα.. και το λέω αυτό γιατί πολύ απλά δεν έβγαινα γενικότερα πόσο μάλλον ειδικότερα για εύρεση συντρόφου.. 😅
    • @Sia A κοίτα εγώ αυτή τη φορά δεν είπα και δεν θα πω σε κανέναν τπτ. Θα πάμε θα ρθούμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Στη δουλειά δεν ξέρουν κάτι προς το παρόν, την προηγούμενη φορά πάλι δεν είπα και όταν χρειάστηκα αναρρωτική έγραψα μια δικαιολογία, όχι τον ακριβή λόγο. Αυτή τη φορά όμως αν όλα πάνε καλά και υπάρξει θετική χοριακή και δούμε στον υπέρηχο πως υπάρχει σάκος και προχωρεί η κύηση θα πάρω κατευθείαν επαπειλούμμενη και δεν με νοιάζει καθόλου να το μάθουν κι όλοι. Αρκεί να προχωράει η εγκυμοσύνη και να είναι όλα καλά.! Βέβαια θα κοιτάξω πρώτα να ανανεωθεί και η σύμβαση μου γιατί λίγει 10/07 αν θυμάμαι καλά.  Άντε μαζί θα είμαστε στην ετ με λίγες μέρες διαφορά..  ετοιμάσου να ανοίξουμε καινούριο θεματάκι για τα μωράκια του μήνα.. που θα ρθουν και θα μείνουν αυτή τη φορά..!!! 🙏🏼🍼🌈
    • Τέλεια τα νέα σου κορίτσι μου 😊😊 Με το καλό όλα να πάνε σούπερ αυτή τη φορά 🥰 αυτό για τους γονείς κ φίλους όπως νιώθεις να κάνεις δεν έχει σωστό κ λάθος!!!! Εμείς την προηγούμενη φορά δεν το είχαμε πει σε κανέναν λόγω φόβου από την πρώτη αποβολή ούτε γονείς ούτε τπτ κ το έμαθαν όταν απεβαλλα. Κ τώρα θα ήθελα το ίδιο αλλά δεν γίνεται γτ θα σταματήσω από τη δουλειά με την ετ οπότε το ξέρουν τα αφεντικά, γονείς κ 2-3 στενοί φίλοι που είναι σχετίζονται με τη δουλειά μου!!! Μάλλον σε κόλλησα εγώ θετικό τεστ χωρίς συμπτώματα 😅 Βουρ για επαφές κ που ξέρει μπορεί να μην χρειαστεί να ξεκινήσετε εξωσωματική γτ το μυαλό σας έχει φύγει από τη φυσιολογική σύλληψη 😉  Έγραψα κ στο άλλο θεματακι @pennaki @almira όλα καλά με τον υπέρηχο περιμένω κάτι αιματολογικες τις έκανα χθες οπότε Δευτέρα μου είπαν θα έχω αποτελέσματα κ αν όλα πάνε καλά 20 με 23 θα κάνουμε ετ 🙏🙏🥰🥰
    • Καλησπέρα κορίτσι, εφόσον ήταν τόσο χαμηλή η χοριακη κ πονας είναι θέμα χρόνου να σου έρθει. Εύχομαι να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται κ μετά να κάνεις σιγά σιγά μια καινούργια ζωή μακριά από ανθρώπους που δεν αξίζουν 🥰 Για να σε καθησυχάσω εγώ κ τις 2 φορές είχα κανονικά συμπτώματα ακόμη κ μετά την αποβολή, κ κάποιες μέρες μετά αφού έλεγα αφού δεν είμαι έγκυος γτ τόσα συμπτώματα ειδικά την πρώτη φορά. Οπότε μη δίνεις σημασία στα συμπτώματα πραγματικά έρχονται κ φεύγουν 😊 Στα δικά μου νέα κορίτσια πήγα στη γιατρό για υπέρηχο όλα καλά, τώρα περιμένω τις τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές τη Δευτέρα κ αν είναι όλα καλά 20 εως 23 θα μπούμε για ετ 😊🥰 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...