Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ:).ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ 13,5 ΜΕΧΡΙ 15:dry:.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΕ ΗΤΑΝ 3700kg.ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ????????:angry: ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΕΣΗ??????ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ??????????ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:blink: :blink: :blink:

Δημοσίευση

Να σου πω bourique νομίζω ότι μιλάς ορθά! Ήδη με καισαρική έπρεπε να της το είχε πάρει. Εξάλλου είναι στο μήνα της, έχει καλό βάρος το μωρό. Και νομίζω ότι έχει εμφανίσει προεκλαμψία, ό,τι χειρότερο για μία εγκυμοσύνη νομίζω! Μία γνωστή μου ανέβασε πίεση και της το πήρε με καισαρική μόλις 28 εβδομάδων!Ίσως ο γιατρός ξέρει καλύτερα από εμάς... Αλλά δεν πρέπει να πάρει και μία άλλη άποψη;

Δημοσίευση

Εγω απο τον 7ο ειχα 13-14 πιεση . Γεννησα τελειως φυσικά την ημέρα της ΠΗΤ μου .

Νομιζω οτι αξιζουν συγχαρητηρια στον γιατρό που έχει η ξαδέλφη σου και δεν την ξεπετάει ευκολα με μια καισαρική . Δεν νομιζω να ρισκάρει σιγουρα κατι ξερει παραπάνω απο εμας . ;)

Εσυ αληθεια γιατι σκας ???

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΗΣ.ΕΓΩ ΠΙΑ ΔΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Εγω απο τον 7ο ειχα 13-14 πιεση . Γεννησα τελειως φυσικά την ημέρα της ΠΗΤ μου .

Νομιζω οτι αξιζουν συγχαρητηρια στον γιατρό που έχει η ξαδέλφη σου και δεν την ξεπετάει ευκολα με μια καισαρική . Δεν νομιζω να ρισκάρει σιγουρα κατι ξερει παραπάνω απο εμας . ;)

Εσυ αληθεια γιατι σκας ???[/qu

LALA ΜΟΥ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΣ Η ΠΙΕΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ,ΛΟΓΙΚΟ.ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Η ΠΙΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ???????

Δημοσίευση

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ..

Δημοσίευση

κοριτσακι μου δεν ξερω ακριβως γιατι την αφηνει.παντως η κουνιαδα μου ειχε 4200 την μικρη της το πηρε βεβαια καισαρικη αλλα την αφησε μεχρι την τελευταια πητ....και ειχε και πιεση..ποιος ξερει..μονο αυτοι..

Δημοσίευση

Γεια και από μένα!!

Εάν ήμουν στη θέση της ξαδέρφης σου, σίγουρα θα έπαιρνα και μία δεύτερη γνώμη! Φυσικά ο γιατρός της ξέρει τι κάνει, αλλά έχουμε ακούσει διάφορα κατά καιρούς για το τι δημιουργεί η υψηλή πίεση πάνω στη γέννα! Προσωπικά εμένα δεν θα με ενδιέφερε ο τρόπος που θα γενούσα!! Θα με ενδιέφερε να μην κινδυνεύσει το μωράκι μου και η ζωή μου!!!

Lala, έχω γεννήσει δυο φορές με καισαρική (λόγω ισχιακής προβολής) και δεν αισθάνθηκα ότι η γυναικολόγος μου, "με ξεπέταξε"!!! Κάνω το σταυρό μου και ευγνομονώ την επιστήμη που στα χρόνια μου έχει ανακαλυπτεί η καισαρική γιατί σίγουρα θα κινδύνευα και μπορεί και να πέθαινα πάνω στην γέννα!! Κάποιες από μας ξέρεις δεν είχαμε την πολυτέλεια να επιλέξουμε το πως θα γεννήσουμε!!!

Δημοσίευση

geia sou kai kali lefteria stin ksaderfi sou.egw imoun stin idia periptwsi.tis teleytes 2 ebdomades enabasa ki egw piesi kai emeina sto nosokomeio gia parakolouthisi.parakalousa na mou parou to mwro kai aytoi tipota.metrousan to pedi me basi to kafali kai mou elegan oti me pernei akoma na to afisoume.me basi tis metriseis tous to paidi itan 3 kai kati kai otan gennisa telika bgike 4770 kila.konta 5 me ena kefali tsalakomeno oso den ginotan.bebaia pote den sinilthe to kefali mas kai exoume kanei eidi 2 epembaseis kai se ligous mines pame gia tin triti.kamia fora kanoun kai oi giatroi lathoi.bebaia gennisa ki egw me kesariki logo tis piesis kai logo megalou paidiou.as epiminete ligo gia kesariki isws to petyxete.den einai kali i piesi stin egymosini yparxei epikindinotita gia to paidi.pros theou oti sou grafw min ta metafereis stin ksaderfi sou kai tis paei i piesi sta 20.an rwtouse ekeini den tha egrafa.ola na tis pane kala.filakia.

Δημοσίευση

SILLIA 26 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ........ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ....ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ....ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΕΦΟΣΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΝΝ......ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.........ΜΑΖΕΥΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΩΓΕΣ

Δημοσίευση

καλησπερα .αυτο δεν μπορω να το καταλαβω .εφοσον εχει μπει στο μηνα της για πιο λογο δεν την βαζει μεσα τουλαχιστον για παρακολουθηση ;καταρχιν ειναι μεγαλο παιδι και μακαρι να κανω λαθος αλλα μηπως εχει προγραμματισει κατι αλλο ο γιατρος και δεν θελει να του χαλασει τα σχεδια ; Ρωτησε την με τροπο αν εχουν πριστει τα ποδια της, αν εχει φαγουρα ; Πες της να επειμεινει να μπει για γεννα . Πολυ φοβαμαι οτι το κοριτσι θα ταλαιπωρηθει και στο τελος θα κανει και καισαρικη . Ρε κοριτσια οταν υπαρχει τετοιος λογος επιβαλλετε η καισαρικη μην τρελλαθουμε τελειως ακου μηπως πρεπει να του δωσουμε και συγχαρητηρια; με το καλο γλυκεια μου και ο θεος μαζι της ολα καλα να πανε

Δημοσίευση

Πολύ άσχημο αυτό! Νόμιζα ότι στις μέρες μας δε συμβαίνουν πια! Υπάρχουν επιπλοκές αλλά όχι τέτοιες! Αλήθεια έχεις δει τί γίνεται σε περίπτωση αλλεργικού άσθματος; Μήπως ξέρεις πως προτείνεται να γεννήσει η πάσχουσα έγκυος;

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!

και εγώ στον γιό μου είχα κάνει τον τελευταίο μήνα πίεση, αλλά δεν έκανα καισαρική...απλά μου είχε κόψει τελείως το αλάτι και μετρούσα στην πίεση μου συχνά...Δεν είναι απόλυτο ότι πρέπει να γίνει καισαρική....Έτσι τουλάχιστον νομίζω, ωστόσο καλό είναι να πέρνουμε και δεύτερη γνώμη για τέτοια θέματα...

Δημοσίευση

Συνήθως αποφεύγω να παιρνω μερος σε τετοιες συζητησεις γιατι δεν βγαινει ακρη ....

Φυσικά και υπάρχουν περιπτώσεις που ο φυσιολογικός τοκετός δεν μπορει να γινει ! Δεν ειπα ποτε να θεσουμε σε κινδυνο τη ζωή μας ή του μωρου μας για να γεννησουμε φυσιολογικά . Γιαυτο και παρακολουθουμαστε απο γιατρους αλλιως θα γεννάγαμε μονες στο σπιτι ( που ειμαι υπέρ αυτου του τοκετου υπο προυποθέσεις , αλλα αυτο ειναι αλλη συζήτηση )

Στην Ελλάδα παντως ειναι λιγες οι περιπτώσεις που ο γιατρός δεν κανει για ψυλου πηδημα ή για την βολή του , καισαρική !

Με το καλό η κοπέλα και με εναν πόνο :)

Δημοσίευση

Στην περίπτωση της κοπέλας θα έτρεχα σε άλλο γιατρό για καισαρική επι τόπου! Αυτά είναι συμπτώματα προεκλαμψίας! Lala δε συμφωνω σε καμία περίπτωση για τον τοκετό στο σπίτι. Θεωρώ πως βάζουμε σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού μας με μια τέτοια απόφαση όσο και ομαλά να εξελίσσεται μια εγκυμοσύνη(τέλος πάντων δε θέλω να πλατιάσω στο θέμα).

Επίσης η φίλη μου που γέννησε φυσιολογικά (ενώ ακόμη η ίδια επιμένει πως έπρεπε να της κάνουν καισαρική, έχει περάσει ένας χρόνος και...)κόντεψε να χάσει το μωράκι της αφου είχαν πέσει τελείως οι παλμοί του. Και τώρα τρέχει στους γιατρούς να δει αν μπορεί να προσπαθήσει για 2ο(αν και της έχει μείνει ψυχολογικό)γιατί της δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα στα γυναικολογικά της(δεν ξέρω τι)τραβώντας το μωρό με βεντούζα.. και κάνωντας κάτι στραβά στο τέλος(πάλι δεν κατάλαβα τι).

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...