Μετάβαση σε περιεχόμενο

me to kalo irenekante!!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

simera me to kalo genaei kai i glikeia mas irenekante.....etoimo einai to koritsaki mas ...apla o mpempoulakos tis thelei ligo sprwksimo gia na bgei opote tha paei na tis baloun texnitous ponous....

ante eirinaki mou me to kalo na kratas ayrio ton mpempoulako sou agkalia,,,kai sintoma na mas peis ta nea...filiaa

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Δημοσίευση

με το καλό κοριτσακι ολα θα πανε καλά. Αντε γεροι κ δυνατοι κ οι δυο και ετοιμαστειτε για τις πιο υπεροχες αγκαλιτσες. Με το καλό να γεννησεις τον μπεμπουλη σου κ να επιστρεψετε σπιτακι σας.

Δημοσίευση

Ειρηνάκι μου όλα να πάνε καλά!!!Σου εύχομαι έναν όμορφο τοκετό και μακάρι απ αυτην την τόσο γλυκια κοιλιτσα να βγει ένας κούκλος!!!(Άντε γιατι οι γαμπροι ειναι σε έλλειψη χιχι).Δωσε του πολλα πολλα πολλα παρα πολλα φιλακια!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

Ειρηνη μο με το καλο να ερθει το μωρουλακι σου.... ευκολα και γρηγορα!!!:) Να τον υποδεχτεις με το πιο μεγαλο σου και ζεστο χαμογελο και μην του τα ψαλλεις απο τωρα για την κοιλιτσα που σου ειχε φτιαξει....:P Εχεις χρονια μπροστα σου να του δημιουργησεις αμετρητες τυψεις.... χεχεχεχε

Περιμενουμε νεα και οπωσδηποτε foto του μικρου.....

Δημοσίευση

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΕΝΝΑ!!ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Δημοσίευση

Ειρηνούλα μου έφτασε και η δική σου ώρα επιτέλους...Σε λίγο θα κρατάς τον μπεμπάκο που τόόόόσο πολύ περίμενες στην αγκαλίτσα σου...Σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να έχεις μια εύκολη γέννα, να μην ταλαιπωρηθείς πολύ και κυρίως να κάνεις ένα υγιέστατο μωράκι...

Να του δώσεις πολλά πολλά φιλάκια...

Κουράγιο και όλα να σας πάνε τέλεια!

Περιμένουμε νέα σου!

Φιλάκια πολλά!

:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΟΥ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

• Προσθήκη...