Μετάβαση σε περιεχόμενο

me to kalo irenekante!!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

simera me to kalo genaei kai i glikeia mas irenekante.....etoimo einai to koritsaki mas ...apla o mpempoulakos tis thelei ligo sprwksimo gia na bgei opote tha paei na tis baloun texnitous ponous....

ante eirinaki mou me to kalo na kratas ayrio ton mpempoulako sou agkalia,,,kai sintoma na mas peis ta nea...filiaa

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Δημοσίευση

με το καλό κοριτσακι ολα θα πανε καλά. Αντε γεροι κ δυνατοι κ οι δυο και ετοιμαστειτε για τις πιο υπεροχες αγκαλιτσες. Με το καλό να γεννησεις τον μπεμπουλη σου κ να επιστρεψετε σπιτακι σας.

Δημοσίευση

Ειρηνάκι μου όλα να πάνε καλά!!!Σου εύχομαι έναν όμορφο τοκετό και μακάρι απ αυτην την τόσο γλυκια κοιλιτσα να βγει ένας κούκλος!!!(Άντε γιατι οι γαμπροι ειναι σε έλλειψη χιχι).Δωσε του πολλα πολλα πολλα παρα πολλα φιλακια!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

Ειρηνη μο με το καλο να ερθει το μωρουλακι σου.... ευκολα και γρηγορα!!!:) Να τον υποδεχτεις με το πιο μεγαλο σου και ζεστο χαμογελο και μην του τα ψαλλεις απο τωρα για την κοιλιτσα που σου ειχε φτιαξει....:P Εχεις χρονια μπροστα σου να του δημιουργησεις αμετρητες τυψεις.... χεχεχεχε

Περιμενουμε νεα και οπωσδηποτε foto του μικρου.....

Δημοσίευση

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΕΝΝΑ!!ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Δημοσίευση

Ειρηνούλα μου έφτασε και η δική σου ώρα επιτέλους...Σε λίγο θα κρατάς τον μπεμπάκο που τόόόόσο πολύ περίμενες στην αγκαλίτσα σου...Σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να έχεις μια εύκολη γέννα, να μην ταλαιπωρηθείς πολύ και κυρίως να κάνεις ένα υγιέστατο μωράκι...

Να του δώσεις πολλά πολλά φιλάκια...

Κουράγιο και όλα να σας πάνε τέλεια!

Περιμένουμε νέα σου!

Φιλάκια πολλά!

:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΟΥ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

• Απαντήσεις

• @Princess28 καλά μην τρελαίνεσαι.. 🤣 Στα ίδια με σένα είμαι κι εγώ.. έχω τρία σπίτια, τα ρούχα μου δεν ξέρω που είναι τι.. η βαλίτσα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Από καρότσια και τα υπόλοιπα δεν έχω βρει τπτ.. Θέλουν στεγνό καθάρισμα.. 🥴  Ψάχνω βρακί και κάλτσα κάθε φορά.. 🤣 Εννοείται δωμάτιο μωρού δεν έχει γίνει..  Γενικά ένα χάος!!! Μετά τη γέννα θα βρούμε άκρη.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Ααα το άλλο που σου είπα για τα κιλά και δεν το κατάλαβες είναι ότι ήθελα να πω για το βάρος που πρέπει να παίρνει το μωρό μέσα στο μήνα. Ότι δηλαδή αν δεν παίρνει βάρος σωστό ίσως δεν έχω γάλα, η το γάλα μου δεν είναι αρκετό ώστε να το χορταίνει και να βάζει τα κιλάκια που πρέπει.
    • Ναι! το ίδιο λέμε.. ήταν παλιά 6μηνο και το κάνανε 9μηνο. Είναι για εργαζόμενες ναι! απλά νομίζω ότι εγώ θα το πάρω γιατί μπορεί να μην έχω τώρα ενεργή σύμβαση εργασίας αλλά έχω ενεργή τη σύμβαση κυοφορίας και λοχίας, οπότε βλέποντας στη ΔΥΠΑ αυτό δεν σου ζητάνε κανένα χαρτί από την εργασία σου. Τουλάχιστον ο φίλος μου ο ChatGTP αυτά μου λέει.. 😅   Είναι ακριβώς όπως σου απάντησε το @το χοντρό μπιζέλι είναι. 😉
    • Κοίτα εγώ η αλήθεια είναι έπαιρνα μόνο τα λευκά. Έκανα απόξεση στις 9 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε μετά από 5-6 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.. Δεν μου έδωσε ο γιατρός χάπια, ήρθε η περίοδος από μόνη της. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω τα χάπια για σωστή ρύθμιση κύκλου.  Καλό είναι για όποια απορία να ρωτήσεις το γιατρό σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απάντηση. 
    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...