Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΣΜΟΣ

boymamma

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΣΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ!!!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?ΚΑΝΕΙ ΕΚΓΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΣΜΟΣ?ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΜΑΛΗ ΚΥΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.... ΦΙΛΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω την εντυπωση οτι από την στιγμη που δεν παρουσιαζεται αιμα η καποια επιπλοκη ολα ειναι ομαλα και ξερω οτι οι συσπασεις που γινονται εκεινη την στιγμη προετοιμαζουν την μητρα για τον τοκετο, θελω να πω οτι δεν ειναι κακο αυτο ειναι σαν να την εκπαιδευει

Απο την στιγμή που σου επέτρεψε το σεξ γενικότερα, εννοείται οτι και ο οργασμός είναι μέσα στο πρόγραμμα!!!!

Αυτό θα έλειπε, τι να κάνεις δηλαδή, κάνε σεξ κανονικά αλλά το νού σου μην........

όχι, κανονικά μπορείς, απλά όχι τον 8ο και 9ο μήνα

boymamma Ενα θα σου πω..... οσο ο γιατρος σου επιτρεπει.... απολαυσε το στο επακρο!!!!! ;) εχω ακουσει και περιπτωσεις που ουτε καν επαφη δεν επιτρεπεται.... οποτε εσυ εισαι απ τις τυχερες...:)

Ο οργασμος ειναι το φιναλε σε ενα σπουδαιο "εργο".... σαν την καθαρση της αρχαιας τραγωδιας.... πως μπορει η "καθαρση" ποτε να βλαπτει?;):) :)

δε ξερω αν καταλαβα καλα τι εννοεις στο τελος domenica, αλλα σπανια κανουμε ολοκληρωμενα...ξερεις τι θελω να πω!!! εχω διαβασει οτι απο τον εβδομο μηνα και μετα δε πρεπει να κανεισ ολοκληρωμενα γιατι το σπερμα μπορει να προκαλεσει προωρο τοκετο...και προσεχουμε απο τωρα...αλλα καμια φορα γινεται και ολοκληρωμενα!!φιλια

Εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει προβλημα. Δεν ειναι ο οργασμος το επιφοβο αλλα η διεισδυση που ειναι ζορικη.

Η γιατρος μου ειπε και μενα οτι δεν εχω προβλημα μιας που εχω ομαλη εγκυμοσυνη ομως να μην γινονται αποτομες κινησεις απο πλευρας ....

εισοδου και τριβης....

Ο οργασμος ισα ισα ειναι κατι που θα σε ευχαριστησει ιδιαιτερα ακομα και στην φαση που εισαι.

Αν εισαι 3-4 μηνων θελει απλα να μην γινεται και ....συνεχεια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...