Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια  καλημέρα  εγω εχω το εξης θεμα και θελω συμβουλές.. Εδω και λιγο καιρό τα παιδακια μου εικοσιένα μηνων νευριαζουν με το παραμικρό εκει που τα βλέπεις παίζουν μια χαρα ξαφνικά νευρα και κατευθείαν χτυπανε το κεφαλακι τους οπου βρουνε... Εχουν κανει ακομα και καρούμπαλο με αυτο το πραγμα γιατί δεν τα προλαβαινω πλεον τοσο συχνα πο6 το κάνουν... Εχω δοκιμάσει πολλες μέθοδους για να καταλάβουν πως δεν ειναι σωστο αλλα παλι τα ιδια..τα χτυπανε στα ντουλαπια στις πορτες στα πλακάκια  .Εσείς τι κανατε? Ευχαριστώ!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!!!! Μήπως το ένα παρασύρει το άλλο και χτυπάνε τα κεφάλια τους;;; Επειδή συνήθως ότι βλέπουν από τα αδερφακια τους το αντιγράφουν.... Όσο για το ένα παιδάκι που το ξεκίνησε να το κάνει αυτό... Μήπως το έκανε σε κάποιο συγγενικο σας πρόσωπο μπροστά ? του κ εκείνος γελουσε και το θεώρησε αστείο το μικρούλη και το επαναλαμβανει;;;; :μήπως σε κάποια επίσκεψη που είχατε πάει το είδε από άλλο παιδάκι και κάνει το ίδιο θεωρώντας το ότι αυτό είναι σωστό;;;; 

Δημοσίευση

Ξεκίνησε να το κάνει ο ενας και μετα και ο αλλος.. Πολλές μαμαδες μου έχουν πει οτι και το δικο τους μπορει να το κανει αλλα με προσοχη κ σπανια.. Τα δικα μου ειδικα τις τελευταιες μέρες το κάνουν καθε δεκα λεπτα χωρίς να υπερβάλω.. Αυριο θα ρωτήσω και τον παιδιατρο να μου πει την γνωμη του η αν μπορω καπως να το αποτρεπω.. Τι να πω???? Τα παιδακια και οι αντιδράσεις τους ειναι απροβλεπτααα... 

Δημοσίευση

Καλημερα μανουλες γλυκιες! Ειναι ο πατερουλης μου παιδιατρος κ μου εχει αναφερει συχνα αυτο το περιστατικο με τα κεφαλακια!!! Συνηθως τα παιδακια το κανουν για να τραβηξουν την προσπχη αποτι καταλαβα..θελει πολυ προσοχη γιατι μπορει να αποβει επικινδυνο φυσικα. Καλο ειναι να παρετε τη συμβουλη ενος παιδιατρου, αυτος θα σας καθοδηγησει καλυτερα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...