Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας. Η κόρη μου (14 ετών) μόλις έκανε εξετάσεις αίματος και τα ANTI-TG βγήκαν αυξημένα (έχει 175 και φυσιολογικά πρέπει να είναι 115) T3, TSH, FT4 , ANTI-TPO  είναι φυσιολογικά και πρόσφατα ήταν άρρωστη. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι θυροειδείς?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σια μου λυπάμαι! Πόσο χρονών είσαι? Έχεις κάποιο σοβαρό θέμα?  Κι εγώ πιστεύω ότι φταίει το dna. Ναι κ τώρα που έμεινα, έμεινα πριν περάσει το τρίμηνο ανανέωσης σπερματος. Έγινε μια φορά στην επετειο μας ή απροσεξια και αμέσως έπιασε. Εγώ έκανα μετά την παλλινδρομη όλες τις κατάλληλες εξετάσεις να τσεκάριστω και δε έχει βρεθεί κάτι στο να θέλει φτιαξιμο...είχα μια συμφηση περυσι που την έσπασε αλλά ήμουν ήδη εγκυος τότε κ δε το γνώριζα άρα δε το εμπόδισε αυτό. Βέβαια φοβάμαι μη ξανά έχω βγάλει καμία άλλη συμφηση κ δε το γνωρίζω αλλά δε μπορώ κ κάθε 3 και λίγο να κάνω υστεροσκοπησεις....γενικά όλες αυτές οι γυναικολογικες εξετάσεις πολύ επιπονες και ψυχοφθορες ρε κορίτσια.....
    • Ολοκαινουργιο αχρησιμοποιητο (απο δώρο που δε μπορουσαμε να αλλαξουμε) σετ υπνοσακοι φασκιωματος baby bliss https://www.mysunshine.gr/moro/ypnos/moyselines/blisssnug-ypnosakos-faskiomatos-set-ton-2-mple-and-krem.html ΤΙΜΗ 20€ Βορεια προάστια Αττικής
    • Ε ναι λογικο τοτε να σε βλεπει πιο συχνα!!!! Όλα όμως θα πάνε καλα!!!!
    • @Sotiria_94 σηκώνομαι απο την πρώτη μερα με τ μωρο αγκαλια σκεψου γτ δ επιτρεπόταν σύνοδος στην κλινική. Εννοείται δ γίνεται να μην κανεις τίποτα. Εγω τερμα.ξαπλα έχει μερικές μέρες π ξεκινησα να κοιμαμαι ολο τ βραδυ. Καλα μεσα στη μερα εννοείται ξαπλωνω στο πλάι πχ οταν την εχω ξαπλα στο κρεβάτι. Αλλα δ ποναω εδω κ καιρο όταν σηκώνομαι. Μερικές φορες με τραβάει βεβαια και μερικές νιωθω τσιμπιες οπβς σας έγραψα. 
    • Οκ αφού δεν έχει κιρσοκήλη έχει ελεγχθεί κ αυτό!!! Μακάρι να διορθωθεί με βιταμίνες απλά θέλει 3 μήνες για αποτελέσματα. Είναι πολλά κορίτσι μου γύρω από μια εγκυμοσύνη, κράτα το θετικό ότι μένεις εύκολα. Γτ εμείς μετά την πρώτη φυσικ΄ή σύλληψη που παλινδρόμησε δεν ξαναέμεινα έγκυος φυσικά κ τώρα που κάναμε εξωσωματική έμεινα σε δίδυμα με την πρώτη αλλά απέβαλλα κ τα 2 🤒 όλα θέμα τύχης είναι στην τελική που θα πάει τι κλπ. Σου εύχομαι να έχετε σύντομα ευχ΄άριστα (βασικά μετά τον Σεπτέμβριο για να μην το έχεις άγχος στο γ΄άμο 😉)
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...