Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια. Ετοιμαζομαι για επεμβαση κ επειδη ειμαι κ λιγο χεζμεντεν ηθελα να ρωτησω ποιες κοπελες εχουν κανει κωνοειδη εκτομη. Δημιουργουνται προβληματα υπογονιμοτητας? Η σε ενδεχομενη εγκυμοσυνη?

Δημοσίευση

Δυστυχώς δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται για να σε κατατοπίσω. Γιατί δεν ρωτάς τον/την γυναικολόγο σου για καλύτερη ενημέρωση? Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και ταχεία ανάρρωση!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Nikh85 είπε:

Γεια σας κοριτσια. Ετοιμαζομαι για επεμβαση κ επειδη ειμαι κ λιγο χεζμεντεν ηθελα να ρωτησω ποιες κοπελες εχουν κανει κωνοειδη εκτομη. Δημιουργουνται προβληματα υπογονιμοτητας? Η σε ενδεχομενη εγκυμοσυνη?

Καλημερα...εκανα κονοειδη εκτομη περυσι τον ιουλιο....ο γιατρος μου μου ειπε πως αν θελω να μεινω ξανα εγκυος δεν θα εχω προβλημα ισως μονο χρειασστει να κανω περιδηση στον τριτο μηνα νομιζω...ευχομαι καλα αποτελεσματα...

Δημοσίευση

Εχω ενημερωθει απο τον γυναικολογο μου αλλα θελω μια δευτερη γνωμη... Γιατι διαβαζω οτι τετοιες επεμβασεις αποφευγονται σε ατοκες γυναικες γιατι δημιουργουντε συμφυσεις κ σε επομενη εγκυμοσυνη μπορει να μην επαρκει ο τραχηλος κ να χρειαστει περιδεση. Βεβαια εγω πρεπει να την κανω.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...