Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Vulcania είπε:

synnefaki den mporeis na peraseis epitropi? 

περασα τις επιτροπες μου δεν ειναι η πρωτη μου φορα εχασα δυο το δευτερο πριν 5 μηνες παλινδρομηημουν 8μισι εβδομαδων.....θελω να ξαναπροσπαθησω αλλα πρεπει να αγορασω τα φαρμακα...

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Vulcania είπε:

Vre koritsi mou kserw pws einai. Distixws den mou exoun meinei ka8olou farmaka ektos apo mia gonal pou tin exw yposxe8ei se mia fili.

Sou efxomai na tin vreis grigora kai na synexiseis tin prospa8eia sou.

Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ

Δημοσίευση
στις On 29/9/2016 at 4:41 ΜΜ, ο/η synnefaki είπε:

Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΙ MENOPUR ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ????ΣΑΣ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ ΛΙΓΟ:roll::roll::roll:

  • 11 months later...
Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας και πάλι!ήθελα να ξαναρωτήσω μήπως περισσεύει σε καποια φάρμακα για εξωσωματικη...συγκεκριμένα θα ήθελα menopur 1200iu ξεκινάω μια τελευταία προσπάθεια κι ότι γίνει!

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...