Εγώ είχα υγρά την 28 ημέρα του κύκλου μου που περίμενα περίοδο ήταν καφέ αλλά όχι τα σκούρα που έχουμε πριν την περίοδο ήταν πιο ανοιχτό το χρώμα κράτησαν 3 μέρες περίπου και σταμάτησαν ίσως να ήταν εμφύτευσης όπως με ειπε και η @Παρασκευαιδου τώρα έχω μια βδομάδα είμαι καθαρή..
δεν πήγα σε γιατρό αφού σταμάτησαν έκανα και χοριακη 29 ημέρα του κύκλου μου ήταν 345 έκανα επανάληψη ήταν 670 τώρα απλά περιμένω να περάσουν οι μέρες για να πάω γιατρό
καλα έκανες και πήγες να σε δει και εγώ έλεγα να πάω αλλά αφού σταμάτησαν είπα να κάνω λίγο υπομονή γιατί είναι και νωρίς ακόμα
σου έδωσε τίποτα για τα καφέ; utrogestan; Είναι το πρώτο σου παιδάκι ;
και εγώ πέρασα μια παλινδρόμηση.. εύχομαι να έχουμε γερά μωρά και όμορφες εγκυμοσύνες να το χαρούμε 🥰 🧿
Μακάρι @marinaPτο εύχομαι να πάρει θεσούλα!Α και σ΄ενα έτσι!Εμένα είναι πάνω δεξιά το κεφαλάκι της και φαντάσου ότι έχω μόνιμα μια ενόχληση στο θώρακα ψηλά απο αυτ΄΄ην την μεριά..Για να δούμε ..Την άλλη βδομάδα μπαίνω στις 35 βδομάδες..Μου έχουν πει για περπάτημα ,μπάλα πιλάτες ,θέση γάτας,μουσική χαμηλά στην κοιλιά για να ακολουθήσει την μουσική και να πάει κάτω..Εγώ νιώθω τόσο κουρασμένη που δεν έχω διάθεση για πολλά!
Ο γιατρός μου ακόμα δεν έχει κάνει κάτι γιαυτό..Να προσπαθήσει να το βοηθήσει να γυρίσει δλδ..
Οσον αφορά το πρήξιμο των ποδιών!Αχ!Πήγα να βάλω κμι εγώ τα χειμανιάτικα sneakers και μποτάκια..Δεν μου κάνουν!Ασφυκτυώ...Θα επιστρέψουμε στο αρχικό μας νούμερο?????Με σαγιονάρα θα πάω στο μαιευτήριο τα βλέπω εγώ!😄
Είμαστε Ακριβώς στις ίδιες μέρες , τέλειο.. ❤️
Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά όπως έιπα και στο προηγούμενο σχόλιο είχα δεί λ΄ίγο καφέ και από το φόβο μου πήγα να με δεί.
Μου είπε ότι ήταν μια μικρή αποκολληση αλλα΄ με βάση την κλινική εικόνα που είδε εχθές μετά το αίμα, δεν ανησυχεί καθόλου, και γενικά μου είπε ότι όταν το αίμα είναι λίγο και καφέ γενικά δεν ανησυχούμε εκτόα αν συνεχίζετε.. Από οτι κατάλαβα και εσύ είχες λιγάκι, μου είπε οτι γενικά οι περισσόγτερες γυναίκες στην αρχή έχουν κάτι λίγα μπορεί να είναι και αύξηση ορμονών.. Οπότε μην ανησυχείς όλα καλά,.
Ελπίζω και εύχομαι και το πιστέυω ότι αυτή τη φορά θα πάνε όλα τέλεια ...
Καλημέρααα , Και εγώ στις 29-09 θα πάω για πρώτο υπέρηχο ,συγγνώμη αλλά δεν έχω δει όλη τη συνομιλία, είχες και εσύ καφέ υγρά?
Είχα και εγώ προχθές και πήγα να με δει ο γιατρος για σιγιουριά ξέρεις..
Εχθες βγηκε η papp-a ειναι καλη και το μωρακι ειναι υγιεστατο. Θα χρειαστω να παρω salospir γιατι εχω αυξημενο κίνδυνο για προεκλαμψία και θα μου δωσει οδηγιες για τα συμπληρωματα.