Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η xarikleia είπε:

11 ωαρια ειναι καλα που θα ξεκινησω εξωσωματικη γονιμοποιηση ?

Κι εγώ δεν γνωρίζω πολλά άλλα νομίζω είχα διαβάσει κάποια στιγμή για ένα διάσημο ζευγάρι ότι κάπου τόσα ήταν τα ωαρια..καλά αποτελέσματα να έχεις!! 

Δημοσίευση

Kalispera! 11 waria ekane o organismos sou sto synolo i wrimasan k ta 11? Gt mexri ti mera pou sta pairnoun den wrimazoun ola. Akomi k ayta p tha wrimasoun k tha einai katallila gia gonimopoiisi isws na min gonimopoiithoun ola. Pantws einai poly kalos arithmos! To thema einai na exeis arketa poiotika p sto eyxomai! Opws k na xei kali epityxia!!! Pantws an k oi perissoteroi giatroi epilegoun na valoun pisw mexri tria gonimopoiimena waria kapoioi vazoun para panw. Syzita to me t giatro sou. Kserw kopela pou tis valane 4 epiasan k ta 4 k meta tis valane na riksei to ena gt tha eixan provlima k ta alla. Synithws stin ellada oi giatroi analamvanoun mexri tridimi kyisi. Sou eyxomai mesa apo tin psyxi mou ola na pane kala!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Kalispera! 11 waria ekane o organismos sou sto synolo i wrimasan k ta 11? Gt mexri ti mera pou sta pairnoun den wrimazoun ola. Akomi k ayta p tha wrimasoun k tha einai katallila gia gonimopoiisi isws na min gonimopoiithoun ola. Pantws einai poly kalos arithmos! To thema einai na exeis arketa poiotika p sto eyxomai! Opws k na xei kali epityxia!!! Pantws an k oi perissoteroi giatroi epilegoun na valoun pisw mexri tria gonimopoiimena waria kapoioi vazoun para panw. Syzita to me t giatro sou. Kserw kopela pou tis valane 4 epiasan k ta 4 k meta tis valane na riksei to ena gt tha eixan provlima k ta alla. Synithws stin ellada oi giatroi analamvanoun mexri tridimi kyisi. Sou eyxomai mesa apo tin psyxi mou ola na pane kala!

11 μεχρι τωρα στην 5ημερα εξωσωματικης γονιμοποιησης ειναι καλα?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η synnefaki είπε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ 11 ΩΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΑ.....

5 ωάρια πήρε και όλα γονιμοποιήθηκαν ΠΕΡΙΜΕΝΩ την κυριακη την βλαστοκύστη 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μπραβο,αυτό είναι το ζητούμενο στις δίδυμες κυήσεις και πόσω μάλλον στα μονοζυγωτικά να μεγαλώνουν το ίδιο.Εμεις έχουμε μια διαφορά που ευτυχώς μειωθηκε.Το ένα μπαρμπαδελακι σήμερα 256 γρ.κ το άλλο 223 γρ.αγορακια κ εγώ! Το ίδιο εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλα!  
    • Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου κ στο τέλος θα μείνει μόνο το αγχος.Απο την στιγμή που ήταν καθησυχαστικος ο εμβρυολογος δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Έχεις δίκιο να το βλέπεις έτσι  με την εγκυμοσύνη, σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας που έχω περάσει κι εγώ από διάφορα σταδια, αγωνίας, άγχους, στεναχώριας.  
    • Μαζί είμαστε Κ εγώ 21/12 είμαι 🥰
    • Κορίτσι μου είναι τόσο ξαφνικά και βαριά αυτά που περνάς λυπάμαι πραγματικά κ με την αντίδραση του συντρόφου σου είχε πάρει αποφάσεις μέσα του και σε άφηνε να προσπαθείς για παιδι...  Και εγώ αυτό θα σου ευχηθώ να γίνεις μανούλα αλλά με έναν άξιο άντρα δίπλα σου που θα σου σταθεί σε όλα..  Είναι δύσκολο να αποδεχτείς ένα τέλος που δεν ήθελες αλλά θα έρθει η στιγμή που θα καταλάβεις πως έγινε για το καλό σου. Η ζωή έχει τα σχέδια της για τον καθένα μας. Πολύ καλά θα κάνεις κ θα πας σε ψυχολόγο να βάλεις σε μια σειρά το μέσα σου και να μπορέσεις να βρεις την ηρεμία σου και την δύναμη να πάρεις πάλι την ζωή σου στα χέρια σου και να πας μπροστά. Σου εύχομαι πραγματικά να ζήσεις ότι έχεις ονειρευτεί!!! Με την βοήθεια του Θεού όλα θα γίνουν αυτός ξέρει τι μας παίρνει κ τι μας δίνει. Έχω περάσει από πολύ κλάμα και στεναχώρια για καταστάσεις που δν έπρεπε μέχρι που ήρθε ο άντρας μου στην ζωή μου και κατάλαβα πως όλα πριν για κάποιο λόγο είχαν γίνει... Και επίσης για κάποιο λόγο τώρα ο Θεός μας δυσκολεύει στην απόκτηση παιδιου.. Θέλω να πιστεύω όμως πως με το θέλημα του όλα θα γίνουν..  Σου στέλνω αγκαλια και οτι θες εδώ είμαστε να σε ακούμε.❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...