Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γυναικολόγος θεσσακονικη

Recommended Posts

Είμαι καινούργια στο forum ψάχνω γυναικολόγο Θεσσαλονίκης που να είναι σε δημόσιο νοσοκομείο .. Γνωρίζετε κάποιον γιατρό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νομιζω πως αν εχεις ακουσει απο φιλες, γνωστες κτλ καλα λογια για καποιον γιατρο, μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο και να τον ρωτησεις.
θεωρω πως ειναι καλυτερο να πας σε καποιον που εχεις θετικη αποψη απο οικειο σου προσωπο, παρα να πας στα τυφλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χχαχαχα μιλήσατε στην καρδούλα μου 😂...5 μήνες η σιδερωστρα αναπόσπαστο διακοσμητικό του σαλονιού μας 😅...μου λέει ο άντρας μου να την πάω στο δωμάτιο να φύγει από δω,του λέω άμα πάει μέσα νομίζω δε θα ξανά σιδερωσω τίποτα άντε καλέ μου λέει ποιον ενοχλεί ας κάτσει εδώ 😂😂😂
    • @Θέτις Κ.μου εσύ πως είσαι;!! Σταμάτησες από τη δουλειά;!! Σε έχω χάσει εντωμεταξυ δε θυμάμαι αν μας το είπες.. έχω την αίσθηση ότι θα δουλεύεις μέχρι να γεννήσεις!!! 🤣🤣🤣 Έχει έρθει και η πεθερά σου νομίζω μας είπες..;!  Και η @lilly1984 μας έχει καιρό να μας γράψει... Κοριτσάκι μου πως είσαι εσύ;!!! Τι κάνεις;!!  Και η κοπέλα από τη Σουηδία δεν μας έχει ξαναγράψει... Ελπίζω να είναι καλά το κορίτσι... @Kate1992 εσύ, τα νέα σου;! Ορίσατε ημερομηνία για τη πρόκληση;! 
    • Μπράβο τα κοριτσάκια σου γλυκιά μου!!!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια!!!! Πάντα έτσι αγαπημένες να είναι!!! ❤️❤️❤️❤️ Εσύ πως είσαι; Πως νοιώθεις;! Έχεις βοήθεια αυτές τις μέρες;
    • 12 και σήμερα... Αλλά ποιος μετράει;!! 🤣🤣🤣 Αν σου απαντούσα χθες.. θα σου έλεγα "μη μου το θυμίζεις!!" 😅 Σήμερα όμως ανυπομονώ να τη γνωρίσουμε!!!! 😍❤️❤️❤️ Χθες να φανταστείς πήραμε τις πρώτες μας πάνες επιτέλους!! 🤣🤣🤣 Ούτε πλυντήρια δεν έχω βάλει ακόμα τα ρούχα της.. ούτε τη τσάντα μαιευτηρίου.. 😅😅 χαλαρά... Νομίζω ότι δε το έχω πιστέψει ακόμα... 🤭 Συσπάσεις έχω ναι.. κυρίως όταν είμαι όρθια ώρα με πιάνει, όπως χθες που μαγείρευα.. υπέφερα από ένα σημείο και μετά... Όταν περπατάω ή ανεβαίνω σκαλοπάτια... Ξαπλωμένη τίποτα! Και ο καρδιοτοκογραφος όλα καλά τα δείχνει..!  Εσύ τι έκανες χθες;! Πήγες στο γιατρό εντέλει;!! Πως είναι η μπουμπού σας;!!! Ο τράχηλος;!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...