Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΥΠΕΡΗΧΟ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟΜΑΧΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΝΑΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ. ΕΣΥ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΛΑ? ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ? ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΕΙΧΑ 3/2

• 1 month later...
Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, ονομάζομαι Γεωργία, είμαι 19 ετών και ζητώ απελπισμενα βοήθεια, συγνώμη αν φανεί άκυρο, με τον σύντροφό μου είχαμε επαφή 23 ημέρες μετά την αρχή της περίοδου μου, σήμερα καταλιγω με 4 μέρες καθυστέρηση, έχω αγχωθει, φοβόμαστε και οι δύο, εσείς οι εμπειρες βοηθήστε με λίγο σαα παρακαλώ!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Δημήτρης Παπαδόπουλος είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, ονομάζομαι Γεωργία, είμαι 19 ετών και ζητώ απελπισμενα βοήθεια, συγνώμη αν φανεί άκυρο, με τον σύντροφό μου είχαμε επαφή 23 ημέρες μετά την αρχή της περίοδου μου, σήμερα καταλιγω με 4 μέρες καθυστέρηση, έχω αγχωθει, φοβόμαστε και οι δύο, εσείς οι εμπειρες βοηθήστε με λίγο σαα παρακαλώ!! 

Καλημερα!!!!! Εχεις Σταθερο κυκλο ;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Καλημερα!!!!! Εχεις Σταθερο κυκλο ;

Καλημέρα, δεν ξέρω αν ίσως, κάποιες φορές έρχεται νταν 1 του μηνός καθ άλλες έρχεται 2 του μηνός, σήμερα στην 5 μέρα καθυστέρησης, παρατηρήσα ότι έχω κάτι μικρούς πονους κάτω χαμηλά και πολλές καουρες 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Γεωργία Κουγιουμτζή είπε:

Καλημέρα, δεν ξέρω αν ίσως, κάποιες φορές έρχεται νταν 1 του μηνός καθ άλλες έρχεται 2 του μηνός, σήμερα στην 5 μέρα καθυστέρησης, παρατηρήσα ότι έχω κάτι μικρούς πονους κάτω χαμηλά και πολλές καουρες 

Τι να πω κοριτσακι μ!!! Πονους χαμηλα εχουμε και στη περιοδο και στην αρχη της κυησης... Ο συντροφος σ ολοκληρωσε μεσα σ..?((σορρυ π το λεω ετσι).. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Γεωργία Κουγιουμτζή είπε:

Μπορει ο εμετος να ειναι απο τ αγχος σου ...!!! Δηλ εσπασε μαλλον; Δε το τσεκαρατε..? Γνωμη μ να πας για μια χοριακη για να δεις αν εισαι η οχι!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα και καλή χρονιά! Άσε κι εγώ αυτό σκέφτομαι αν και αφορά στο δευτερο παιδί μου και το πρώτο είχε πάει από 8 μηνών. Λοιπόν πρώτον στην ηλικία που είναι το δικο σου είναι για μεταβρεφικο γιατί για παιδικό είναι από 2.5 και πάνω. Δεύτερον, αν δουλεύετε φρόντισε το σχολείο να έχει λεωφορείο ώστε έστω και αργότερα μέσα στη χρονιά να υπάρχει η δυνατότητα. Αν δικαιουστε ΕΣΠΑ όντως πρέπει τη θέση να την κλείσεις από Ιανουάριο-Φεβρουάριο, αλλιώς ιδιωτικά και πάλι τότε αλλά δεν είναι τόσο επείγον. Δείτε τι ώρα κλείνει ο σταθμός γιατί πολλοί κλείνουν στις 4 και αν δουλεύετε δε θα προλαβαίνετε. Επίσης δείτε μήπως λειτουργεί τον Αύγουστο σαν φύλαξη αν δεν έχετε τι να κάνετε το παιδί σας για ένα μήνα. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από το Μητέρα στην Κηφισιά αλλά ιδιωτικά είναι αρκετά ακριβό. Και έχουμε πάει και στου Πανοράματος που είναι επίσης ωραιο.Έχουμε κάνει μια επίσκεψη στη Συννεφούλα που μας τον έχουν συστήσει και φαίνεται αρκετά καλό. Και τα δύο είναι εντάξει ως προς τις ώρες και έχουν λεωφορείο. Λάβε υπόψιν βέβαια πως όσο ωραίοι κι αν σου φανούν δεν παύουν να είναι επιχειρησεις. Για δημόσιο σταθμό δυστυχώς δε θα σας πάρουν λόγω ηλικίας άσχετα από τα άλλα κριτήρια αν και ξέρω δύο ανατολικά που είναι δοκιμασμένοι και καλοί. Δεν ξέρω αν εισοδηματικά δικαιουστε στους σταθμούς της ΔΥΠΑ που είναι βέβαια πολύ λίγοι αλλά μια χαρά κι εκεί αν και όπως και οι δημόσιοι μέχρι τις 4. Τέλος για το ιδιωτικοι-δημοσιοι λάβε υπόψιν και τις αργίες γιατί οι δημόσιοι ακολουθούν περίπου τα σχολεία τύπου δύο βδομάδες Χριστούγεννα και Πάσχα κλπ ενώ οι ιδιωτικοί κλείνουν μόνο στις επίσημες αργίες.
    • Ναι καλά θυμάσαι, 39+1 γεννήθηκε το αγγελούδι μου. Κάθε μέρα πονάω αλλά ακόμα ασυντόνιστες. Έτοιμη είμαι πάντως, όταν θελήσει να έρθει με χαρά θα την περιμένω! Και μένα μου έχει τύχει αυτό που περιγράφεις σε nst κοιμόταν πολύ βαθιά και η γραμμή ήταν σχεδόν φλατ χωρίς επιταχύνσεις αλλά τουλάχιστον είχε καλή μεταβλητότητα. Εγώ τότε είχα επιβεβαιωμένη υπογλυκαιμία παρεπιπτόντως και μου έδωσαν χυμό και ξύπνησε μετά. Σε αυτή τη φάση ρουφάνε τη γλυκόζη σαν παλαβά!
    • Εγώ επαφές έκανα μετά το πρώτο τρίμηνο αλλά όχι πολλές γιατί δεν έχω πολύ όρεξη γενικά στις εγκυμοσύνες μου δεν έχω διάθεση δεν νιώθω και άνετα με πιάνει και σφίξιμο στην κοιλιά είναι όλο κάπως περίεργο.. εμένα ο γιατρός μου άφηνε που είχα ρωτήσει τον ιδιώτη στην πρώτη και δεύτερη εγκυμοσύνη με προφυλάξεις ( αλλά εγώ δεν χρησιμοποιώ) τώρα δεν τον ρώτησα αυτόν που έχω στο δημόσιο σε αυτήν την εγκυμοσύνη αλλά πιστεύω αν ήταν κάτι θα μου έλεγε από μόνος του πχ όχι επαφές.. ο άντρας μου το αφήνει πάνω μου οπότε και αν θελήσω εγώ έχουμε  
    • Εμείς δεν έχουμε καθόλου επαφές γιατί ο άντρας μου ούτε να το σκεφτεί αλλά να σου πω την αλήθεια σε αυτή την εγκυμοσυνη δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη..στην πρώτη είχα... βέβαια πάλι δεν κάναμε...😀
    • Καλησπέρα σε όλες!  Δύσκολο να μην έχεις γιατρό! Σε καταλαβαίνω. Ευτυχώς θα πάτε για Β επιπέδου. Τσιμπηματάκια έχω κι εγώ που και που. Το αποδίδω στο έντερο και στη μήτρα που μεγαλώνει. Φαντάζομαι είναι φυσιολογικό. Ξέρω ότι ο πόνος είναι επικίνδυνος όταν διαρκεί πάνω από ώρα και είναι έντονος. Δε νομίζω να είναι κάτι μην αγχώνεσαι.  Εγώ πέρασα ίωση με πολύ βήχα και εκεί που την ένιωθα συνέχεια ξαφνικά έκανα μια και δυο μέρες να κλωτσήσεις. Τα χρειάστηκα λίγο αλλά επανήλθε σε κινητικότητα. Πήρα τον γιατρό και ήμουν έτοιμη να πάω και τελικά άρχισε να κλωτσάει και δεν πήγα. Την Τετάρτη θα τη δούμε στη Β Επιπέδου.  Κορίτσια θελω να κάνω μια πιο προσωπική ερώτηση και δεν έχω άλλον να το συζητήσω. Όποια θέλει μου απαντάει αλλά και να μη μου απαντήσετε καταλαβαίνω.  Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν έχετε επαφές.. Εμείς κάναμε 3 φορές από όταν έμεινα έγκυος. Αφού έκλεισα το τρίμηνο βέβαια. Ήταν λίγο περίεργα. Με προβληματίζει μήπως κάνουμε κακό. Ο γιατρός δεν ήταν πολύ θετικός μην τυχόν και τραυματισουμε τον τράχηλο. Και λόγο ηλικίας αφού είμαι 40...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...