Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η love30 είπε:

Ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα και ολα να σου πανε καλα!!!!!καλη επιτυχιααααααααααααααααα ?????

Σ'ευχαριστω πολυ love .:)...Και σε σενα ολα καλα να πανε.Για το λαιμο φτιαξε τσαγακι ή γαλατακιμε μελι......:)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια αλλά βαρεθηκα όλο τον επόμενο κ όλο τον επόμενο να λέω. Τι να κάνουμε υπομονή. Μπράβο Διώνη έτσι θέλει κούραση δουλειά αλλά ή προσπάθεια προσπάθεια. Ο άντρας μου όλο δικαιολογίες είναι μια ή κούραση μια ο πονοκέφαλος λίγο μπουνταλας μου φαίνεται τελικά χαχα

Δημοσίευση

Διώνη μια χαρα σε βρίσκω!!! Εγώ έχω ξεπατωθει να τον τραβαω χαχα. Κορίτσια χωρις πλάκα σας στηρίζει ο άντρας σας στην προσπάθεια? Εγώ δεν του έχω πει ποτέ ούτε για γόνιμες ούτε για τεστ τίποτα απλά εκείνες τις μέρες τον προσεγγιζω αλλά χωρίς επιτυχία πάντα... Δε ξέρω ίσως κ οι άντρες τα βλέπουν αλλιώς κ μεις τρελαινομαστε μ αυτό το θέμα. 

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω δν κανω προσπαθειες αλλα εχω την λυση γ ναμην εχετε αυτα τα θεματα..μετα απο πολυ καιρο σχεσης η γαμου η σχεση θελει αλλαγες...κανε απλα κατι καινουριο γ να τν προσεγγισεις ;)

Δημοσίευση

Δεν ειναι δελτικος στ καινουρια πραγμα;;;;;!;!;!;;!,!τοτε κακο τ κεφαλιου του!!!!!παρε κερεια εσωρουχα πηγαιντε γ φαι καπου πηγαιντε καποιο ταξιδι π δν εχετε παει ..καντε μινι διακοπες με λιγα λογια σ ολους τους τομεις...?κ αμα δν ειναι κ εκει δεκτικος η επιστημη πια σηκωνει τ χερια ψηλα ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...