Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νομιζω πως αν τ πεις οτι θελεις να σε ξεγεννησει αυτος θα τα κανονισει ωστδ να μην εχει αδεια...αλλα λογικα γ να κατσει πρεπει να ξερει οτι θα πληρωθει φυσικα κ ας ειναι δημοσιος υπαλληλος.δυστηχως.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
    • @Rena92σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να έρθει γρηγορα. Κι εμένα 21 μηνών είναι τώρα η μικρή μου. Να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη. 
    • Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ☺️😍
    • Επίσης, είχα στο μυαλό μου ακριβώς αυτά που λες, μόνο που εγώ την έστειλα βρεφικό. Ήθελα να έρθει η δεύτερη εγκυμοσύνη βολικά ώστε να μην επιστρέψω καν! Θα σου πω όμως, ότι μόνο καλό μου έκανε τελικά το ότι επέστρεψα! Είδα την ζωη έξω από το σπίτι και όσο εξαντλητική και αν ήταν η καθημερινότητα μου, απολάμβανα τους νέους ρόλους που ζούσα. Οπότε, όλα έχουν τα θετικά τους…θα έρθει όταν είναι η ώρα του 😍
    • Καλησπέρα!! Και τα δύο μου μωράκια από 1 χρόνο προσπαθειών χρειάστηκαν. Σκέψου ότι η κόρη μου είναι 20 μηνών και ξεκινήσαμε προσπάθειες από όταν ήταν 5, γιατί ξέραμε πως θα αργήσει πάλι και ας λένε ότι μετά την γέννα είναι πιο εύκολο. Είχα μια βιοχημική στους 8 μήνες και τώρα κλείνω τον 4ο. Θα έρθει σύντομα και σε εσάς.. εμένα ήρθε τον μήνα που είχα προγραμματίσει σπερματέγχυση! Αρα είχα χαλαρώσει.. 
  • Προσθήκη...