Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπορει να φταίει αυτό, κι εγω εφαγα γλυκακια χτες, και κατι αλμυρα...... Απλα ηταν η πρωτη μου φορα με την δυσποια, δεν το ειχα διαβασει πουθενα και φοβηθηκα λιγο. Να μας πεις την Παρασκευή τι σου είπε ο γιατρος! Υπομονή, μπαινουμε στον 8ο σε λιγες μερες. :x 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια δεν είμαι μανούλα βέβαια ακόμα αλλά έχω καθυστέρηση δύο μέρες έκανα 30 του μηνός σπερματεγχυση και είμαι στην αναμονή.. Ήθελα να σας ρωτήσω εδώ και αρκετές μέρες έχω πονακια περιόδου όλο λέω μου ήρθε περίοδος αλλά τπτ λέτε να είναι καλό σημάδι? 

Δημοσίευση

silvy μου στο ευχομαι! εγω να φανταστεις πονουσα πολυ κ μαλιστα τη πρωτη μερα που περιμενα περιοδο ειχα αιμα! κρατησε καπου 9 μερες απο ελαχιστη ροη καθε μερα κ μετα ρωτησα γιατρο γτ δεν εχω κανονικη ροη κ μου ειπε να κανω τεστ.. ε ! ημουν εγκυος ενω κ πονους περιοδου ειχα κ αιμα!

μακαρι κ εσενα να συμβαινει αυτο! αν εχεις σταθερο κυκλο πολυ πιθανο! 

αναμενουμε νεωτερα ! 

Δημοσίευση

Silvy μου μακαρι!!!! Εγω δεν ειχα, αλλα εχω ακουσει για παρα πολλες κοπέλες. Μηπως τυχον πηρες θερμοκρασία το πρωι μολις ξυπνησες? Εγω ειχα δεκατα μολις ανοιξα τα ματια μου την ημερα που βγηκε θετικο το τεστ ( εκανα θερμομετρηση καποιους μηνες για να καταλαβαινω την ωορηξια μου ) αλλα και παλι δεν συμβαινει σε ολες. Καθε σωμα αντιδραει διαφορετικά. Μακαρι,μακαρι!!!!! Να μας ενημερώσεις!!!!:)

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η ATHINAMARK είπε:

Silvy μου μακαρι!!!! Εγω δεν ειχα, αλλα εχω ακουσει για παρα πολλες κοπέλες. Μηπως τυχον πηρες θερμοκρασία το πρωι μολις ξυπνησες? Εγω ειχα δεκατα μολις ανοιξα τα ματια μου την ημερα που βγηκε θετικο το τεστ ( εκανα θερμομετρηση καποιους μηνες για να καταλαβαινω την ωορηξια μου ) αλλα και παλι δεν συμβαινει σε ολες. Καθε σωμα αντιδραει διαφορετικά. Μακαρι,μακαρι!!!!! Να μας ενημερώσεις!!!!:)

Δεν έχω κάνει ποτέ θερμομετρηση αλλά εδώ και τρεις μέρες ξυπνάω υδρωμενη πολύ.. Οταν έχεις υψηλή θερμοκρασία σημαίνει ότι είσαι έγκυος? 

Δημοσίευση

Silvy μου σου ευχομαι να εχεις ενα μικρο αγγελακι μεσα σου!!!!

Εγω ειχα φρικτους πονους περιοδου εως και την 12η εβδομαδα!!! Μην αγχωνεσαι γιατι επηρεαζεις αρνητικα τον οργανισμο σου εως και αποβολη μπορει να προκαλέσεις μονη σου!!!!!!!!!χαλαρωσε με οποιοδήποτε τροπο??????

Δημοσίευση

Κοριτσιααααααα που χαθήκατε ολες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;??

 

Εγω σημερα μπηκα στην 16η εβδομαδα ...αχχχ μακαρι να πάνε ολα καλα παναγιτσα μου καλη!!!!

Εχει ποσες νυχτες που βλεπω τον μπεμπουλη μου στον υπνο μου..τι σου είναι το υποσυνείδητο. .!!

Σημερα το μεσημερι ξαπλωνα και χαζευα στο ίντερνετ για την εγκυμοσύνη διαφορα και ξαφνικα εμφανιστηκαν κατι φωτογραφιες με μωράκια που ειχα σοβαρά προβλήματα ανατομιας επαθα ΣΟΚ!!!!πετρωσε η κοιλια μου και αρχισε να με ποναει πολύ. .τα εκλεισα ολα και αρχισα να αναπνεω βαθιά και εκεινη την στιγμη σκεφτηκα αυτο που μου ειπε ο γιατρος μου οτι εγω με το άγχος μου προκαλω τους πονους και τις συσπασεις...ποσο δικιο εχει!!!!!?? 

Τωρα που περασε ο καιρος ειμαι στην αναμονη να ακουσω τον μικρο μου!!!!?????

Δημοσίευση

MINAKI αν βλεπεις να συμβαινει αυτο οταν αγχωνεσαι προσπαθησε να μενεις ηρεμη κ μη το προκαλεις! μη ξαναμπεις να διαβασεις τετοια πραγματα! !! οσο για πετρωμα κ εγω ενιωθα καποιες φορες αλλα τωρα συνηδητοποιω πως ηταν το μωρακι που κουνιοταν! υποθετω δε πετρωνει ολοκληρη η κοιλια απλα ενα σημειο! εμενα αυτο συμβαινει αν τουρλωνει ποπουδακι η κεφαλακι! 

Δημοσίευση

Εγω κοριτσια δεν αντεχω να βλεπω τετοια πραγματα, οταν τυχαια εβλεπα στεναχωριομουν και εκλαιγα. Οποτε το αποφευγω!!!!Γιατι οπως ολες μας πιστευω, η μεγαλυτερη εννοια μας ειναι να ειναι υγιες το μωρακι μας. Ηδη εχουμε τους φοβους μας, μην το επιβαρυνουμε περισσότερο!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...