Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια έκανα και εγώ την καμπύλη σήμερα αλλά ευτυχώς όλα καλά! Περιμένω και άλλα αποτελέσματα την Δευτέρα και θα τα στείλω όλα μαζί στη γιατρό μου  @melitiniღ τι τιμές είχες; 
    • Σε νιώθω. Μέχρι πριν μια βδομάδα είχα ναυτία όλη μέρα και έκανε και εμετό. Τώρα μόνο το πρωί αλλά μετά είμαι εντάξει. Μπορεί σε κανα 2 βδομάδες να σαι καλύτερα. Επίσης με βοηθούσε η σπραιτ. 
    • @melitiniღ, πόσο σου βγήκε στην πρώτη ώρα;
    • Εγώ κορίτσια σε αυτή την εγκυμοσύνη περνά Βόιο δύσκολα από την πρώτη..Στην πρώτη δεν είχα απολύτως τίποτα. Σε αυτή κάθε απόγευμα μέχρι το βράδυ έχω φοβερό ανακάτεμα και κόπωση απίστευτη.Ευτυχως το πρωί είμαι πολύ λειτουργικη που πάω στη δουλειά,καμία σχέση..
    • Αχ δύσκολο αυτό κορίτσι μου. Και μένα με πιάνουν αλλά όχι έντονοι. Υπομονή. Χαμηλό φως. Ξάπλα όσο μπορείς. Και να ηρεμείς.  Εγώ το αισθάνθηκα στην 14η. Μόλις είχα φάει σοκολάτα και ένιωσα κάτι που δεν το είχα νιώσει ποτέ. Αν ήταν το έντερο θα είχε και συνέχεια... οπότε. Τώρα που τη νιώθω πιο πολύ είμαι σίγουρη ότι ήταν αυτή εκείνη τη μέρα.  Το καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι σύνηθες η αίσθηση αυτή. Είναι μαγεία και τρέλα. 
  • Προσθήκη...