Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!
Ψάχνω φάρμακα για την τελευταία μου προσπάθεια τέλη Οκτωβρίου.
Οποια κοπέλα έχει gonal ή menopur ή ότι άλλο
και δεν τα χρειάζεται θα με βοηθούσε πολύ.
Ευχαριστώ πολύ!!
Καλή Δύναμη και Καλό Αγώνα!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!
Ευχαριστώ πολύ!!

εχω 6 κουτια gonal 900 iu. Τα πουλαω 200 ευρω το καθενα (απο 335 που κανει) γιατι και εγω τα εχω πληρωσει κανονικα και αλλαζω πρωτοκολλο οποτε.. . Αν τα θελεις στειλε μου mail spiros117@gmail.com...καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!
Ευχαριστώ πολύ!!

Σου εστειλα πμ

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ρένα περαστικά!! Τρομερά αγχωτικό αυτό έχεις δίκιο! Έλενα πως είναι ο μικρούλης; Είναι ήσυχος; Κορίτσια σήμερα ήρθε η σειρά μας να μοιραστούμε μωρουδιλα! Ξεκίνησα να πονάω τη νύχτα αλλά κοιμήθηκα λίγο, το πρωί ετοιμάσαμε το μικρό για σχολείο και κάναμε πολλές αγκαλίτσες με το μικρό μας αγγελούδι ενώ πονούσα ανά 5', μετά βάλαμε ένα πλυντήριο και τακτοποιήσαμε κάτι ρούχα και ξεκινήσαμε για μαιευτήριο!😅 Έφτασα με διαστολή 5-6 στις 8:30 και γέννησα στις 11:15 μια υπέροχη μπέμπα 3260γρ ευτυχώς χωρίς περινεοτομη! Έχει θηλάσει και τώρα κοιμάται! 
    • @Rena92 έλα ρε συ😰 πωωω τι να πω τωρα..καταρχάς περαστικα κ ελπίζω να μην κολλήσεις κ εσύ.. πήγατε παιδιατρο;πφφ τρελά αγχωτικό οντως αυτο τωρα αλλα οπως κ να εχει κοίταξε εσύ να προσέχεις μην κολλήσεις η μικρη θα ειναι μια χαρά αύριο μεθαύριο 🙏 κ εγω με αυτες τις αρρώστιες τρέμω γμτ.. Είχα πάθει ναι,στην 11 μερα μετα την καισαρικη ενώ δεν έδειχνε η τομη πολυ πρησμένη άνοιξαν καποια ράμματα κ άρχισε να τρέχει υγρό κ αιμα ειχα ανεβάσει κ πυρετό..κράτησε κανα 20ημερο ολο αυτο με 2 αντιβιωσεις κ εμάς να πατάμε καθε μέρα την τομη να αδειάζει.Εντομεταξυ μεχρι να γίνει στο παρόλα τα παυσίπονα πονουσα υπερβολικά αλλα πίστευα οτι ειναι φυσιολογικό.. καμια σχέση με το πως ειμαι τωρα που π.χ μπορω να σηκωθω απο το κρεβάτι ή να κανω βαθύ καθισμα να πιάσω κατι απο πατωμα κ.λπ..ελπίζω να παει καλα αυτη τη φορα.. Αύριο ειχαμε κλείσει ραντεβου με την παιδιατρο να κανει ενα τσεκ στον μικρό κ εμβόλιο στη μεγάλη αλλα της έτυχε κατι κ πρέπει να ταξιδέψει για μερες..έψαξα εδώ στην περιοχή κ βρήκα μια με καλές κριτικές η οποία θα ερθει να τον δει το απόγευμα,εαν ειναι καλη εχω σκοπό να κρατησουμε κ τις 2.
    • Περαστικά στη μικρούλα σας😟
    • Με το καλό το αγοράκι σας 😊
    • Ευχαριστούμε 😊 Ότι είναι χαμηλά πάνω στον τραχειλο και μπορεί να φέρει λίγο αιμορραγία αλλά με τον καιρό θα ανέβει και θα ναι εντάξει. Είναι και οπίσθιος. Περιμένω να τις δει και ο γιατρός μου να μου πει. Γιατί β επιπέδου έκανα αλλού.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...