Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια.... ειμαι νεα στην παρεα σας.... κι εμεις προσπαθουμε με τον αντρα μου για παιδακι... ηθελα να σας ρωτησω μηπως εχει τυχει σε καποια.... εχω πολυκυστικες κ η γιατρος μου μου εχει δωσει κ παιρνω πριμολουτ... με το που τελειωνω τα πριμολουτ  μετα απο 3 μερες μου ερχεται περιοδος....  σημερα λοιπον επρεπε. Να ερθει η περιοδος.... αλλα για καποιον περιςργο λογο ειμαι τελειως στεγνη απο κατω... ουτε υγρα ουτε βλεννες ουτε τιποτα ουτε πονους ουτε πονοκεφαλο που εχω συνηθως... τιποτα τελειως τιποτα... πριν λιγες μερες ενα βραδι  ειχα μια σταγονιτσα αιμα (αραιη) μικρη σταγονιτσα..... δεν ξερω τι να πιστέψω πλεον... ειχαμε μια παλλινδρομη περισυ κ μετα ειχα αγχωθει... κ τωρα δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η αν εχει κατι ο κυκλος μου παλι.... σας ευχαριστω για τον χρονο σας κ συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα 

Δημοσίευση

κοριτσια μου τι κανετε;εγω δουλειες παλι.κελη μπραβο κοριτσι μου ολα καλα θα πανε.καλως ηρθες στην παρεα alloparmeni etxomai να ειναι μπεμπε κια τιποτα αλλο και εγω ειχα μια παλλινδρομη τον Απριλιο καταλαβαινω το αγχος παρε τον γιατρο σου η κανε ενα τεστ.

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα!καινούργια κ εγω στη παρεα.προσπαθουμε τον αρραβωνιαστικο μου για παιδακι εδω κ 8 περιπου μηνες.νικη εχουμε ιδια ηλικια κ ιδια ακριβως συναισθηματα κ πεθερικα.Σας διαβαζω  κ χωρις να μιλαω μαζι σας παιρνω κουραγιο.ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!

Δημοσίευση

Εμενα δεν με ρωτισαν ρωτιση την μανα μου και τον αντρα μου εγω δεν μενω κοντα μενουμε σχετικα μακρια και εγω δεν θελω να παρεξιγηθω αλλα δεν μπωρω να τους το πω. Εγω φωβαμε μην λεει οτι αμαν αυτη δεν.κανει παιδια κατι τετια φωβαμε να μην πει αλλα δεν.το νωμιζω.. να πει η να εχει πει..

Δημοσίευση

Καλώς τις νέες φιλενάδες μας!

Αλοπαρμενη μου, εγώ έχω πολυκυστικες, και τον Σεπτέμβρη μου έδωσε Primolut για 3 μέρες, μου ήρθε περίοδος μετά από 5 μέρες και από την2η μέρα έως την 5η πήρα serpafar για την οωρρηξια,  και τώρα είμαι στην 5η εβδομάδα και στον 7ο ουρανό. 

Θα σου πρότεινα να περιμένεις κάνα δυο μέρες ακόμα γιατί όταν μουέδωσε την θεραπεία μου είχε πει ότι αν σε 5 μέρες δεν έρθει περίοδος να κάνω χοριακη.

Δημοσίευση

Γεια σας και απο εμενα κοριτσια αυτο που ειπατε για τα πεθερικα εμενα ενας παππους γυρισε και μου ειπε αν δεν μπωρειτε γιατι δεν ιοθετιτε??????????με εστηλε αδιαβαστη εντελως ελεος αυτο που μπερδευοντε οολοι οι γυρο!!!!!!!

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

καλησπερα κοριτσουδια!!! 

καλως ορισαν τα καινουρια κοριτσια και γρηγορα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα τους! 

αλλοπαρμενη ουτε εγω δεν εχω ιδεα απο πολυκυστικες να σε βοηθησω :( 

love30 τι να πω κοριτσι μου, ολοι εχουν λυση για τα δικα μας προβληματα δλδ των αλλονων και τα δικα τους δεν τα κοιταζουν

εμμα παλι συμφωνουμε  αχαχαχαχ τωρα για το θεμα πεθερικα! και στους 4 πρεπει να κοβετε η φορα απο νωρις γιατι μετα κοριτσια βραστε ριγανη

Επεξεργάστηκε από Cybele
Δημοσίευση

Απο τα πεθερικα μακρια και αγαπημενοι αλλα κ απο τους γονεις μας... ετσι πρεπει να μπαινουν ορια απο την αρχη... οσο για εμενα τελικα μαλλον δεν εχω τιποτα ουτε εχω σπορακι.... ξεκινησαν τα προ περιοδου χαχαχαχ..... να ερθει να φυγει να παμε για τον επομενο μηνα με το καλο!!! :x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...