Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσιααα! Και εγώ στον δρόμο της αναμονής μέχρι την περίοδο.. θετικό τεστ ωορρηξιας είχα 5&6/6 και επαφές 3-4-5-6-7-9/6.. με επηρέασε λίγο και η @Pinacolada 😂  @Παρασκευαιδου ζαιρα μουυυυ αρχίζω και παλιώνω σε αυτό το θεματάκι.. επειδή πρέπει να είμαι και η μοναδική που δεν έπεσες μέσα στην τελευταία πρόβλεψη, μήπως με βλέπεις ξανά κάπου εκεί στη γυάλα; 
    • εύχομαι να ήταν εμφύτευσης 🤞🤞 κορίτσι μου λυπάμαι πολύ..δυστυχώς η απόκτηση ενός μωρού όταν υπάρχουν εμπόδια φέρνουν αρκετές φορές εντάσεις σε ένα ζευγάρι.. ίσως απλά χρειάζεστε τον χρόνο σας και σε λίγες μέρες να τα βάλετε όλα κάτω με ηρεμία..η ειλικρινής συζήτηση θα σας βοηθήσει να βγάλετε από μέσα σας πράγματα που καταπιέζατε για την προσπάθεια προς το παιδί!! Εύχομαι ότι γίνει να είναι για καλό!
    • Καλημέρα κ συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Η χοριακή έχει μεγάλο εύρος κ το αν έχεις δίδυμα μόνο ο υπέρηχος το δείχνει. Το ότι είναι υψηλή μπορεί να σημαίνει κ δίδυμα, μπορεί όμως να έγινε νωρίς η ωορηξία ή η εμφύτευση. Με το καλό!!!
    • Καλημέρα κοπέλα μου, τι εννοείς 10 μερες μετά την ωορρηξία και 7 πριν την περίοδο; Έχεις 17 μέρες ωχρινική; Θα μπορούσε και να είναι εμφύτευσης. Ωορρηξία επιβεβαίωσες με κάποιο τρόπο;
    • Εγώ σήμερα είμαι 8+6 και χθες το πρωί είχα καφέ υγρά…το βράδυ όμως είχα κ ελάχιστο κόκκινο στο σκούπισμα και μίλησα με τον γιατρό, μου είπε να πάω το πρωί στην κλινική να με δει για να ησυχάσω, αλλά ακόμη δεν με ειδοποίησε και αν δεν με πάρει, θα κλείσω για Παρασκευή στο ιατρείο,εκτός απροόπτου. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, πάντως και τις 2 φορές που είχα καφέ και κόκκινο, ήταν όταν είχα σταματήσει για 3 μέρες την προγεστερόνη. Ο άντρας μου σε συνεργασία με το chatgtp, έβγαλε την γνωμάτευση ότι αυτό προκάλεσε ορμονική διαταραχή και από εκεί προκλήθηκε το αιματακι.. 🤣 Τι να πω κορίτσια…χθες βράδυ έκλαιγα απ τον φόβο μου, αλλά σήμερα χαλάρωσα αρκετά..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...