Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι κορίτσια, το σώμα ξέρει και εμπιστεύομαι και την σωστή στιγμή! Ολα για κάποιο λόγο γίνονται. Καλά εγώ από το άγχος που είχα για άλλο θέμα που σας έλεγα και για την καθυστέρηση, αλλά και με την παρούσα κατάσταση, «ξύπνησα» ένα μικροπρόβλημα υγείας που εμφανίζω πάντα σε περιόδους άγχους και θέλει επεμβατικές διαδικασίες, δεν φεύγει μόνο…και λέω όλα μαζί έπρεπε; Αλλά οκ ας είναι αυτά τα προβλήματα και όχι μεγαλύτερα. 
    • Κ μένα ο άντρας μου έτσι είναι… καλά ειδικά τώρα στο τρίτο ασεεεε 🤣🤣 βέβαια ανέκαθεν έτσι ήταν! Ξέρεις δεν είναι εκφραστικοί όλοι οι άνθρωποι κ σίγουρα οι άντρες στην πλειοψηφία λειτουργούν πιο πολύ με βάση αυτό που βλέπουν παρά αυτό πχ που εμείς φανταζόμαστε (πχ εσύ κ η κάθε μανούλα βλέπει τα ρούχα κ ονειρεύεται κτλ. Ενώ θα δεις ότι ο άντρας σου θα το συνειδητοποιήσει κ θα εκφραστεί όταν δει τα μωράκια κ πιο μετά μεγαλώνοντας τα παιδάκια σας 🩷).    Σημασία έχει να είναι δίπλα σου κ δίπλα στα παιδιά του κ ο άντρας σου κ ο κάθε άντρας φυσικά ακόμα κ αν δν τον νοιάζει τόσο πχ τι κουβερτούλα θα διαλέξετε ☺️ τα παιδιά «δοκιμάζουν» το ζευγάρι αυτό  σας το λέω με σιγουριά! 🤭🥂  Κ σκεφτόμουν σήμερα (επειδή σε λιγες μερες γίνομαι 30 οπότε ξερεις κάθε δεκαετία νιώθω ότι κάνω απολογισμό 😆) ότι είμαι αρραβωνιασμένη από τα 22, παντρεύτηκα στα 23 που έμεινα έγκυος αλλά είμαι με τον άντρα μου ζευγάρι εδώ και 9 χρόνια είμαστε γονείς εδώ και 5μιση χρόνια αλλά εμένα μου φαίνεται ότι χθες παντρευτήκαμε. Νομίζω αυτό βοηθάει στο να αντισταθμιστεί η κούραση κ η όποια αντιξοότητα της γονεϊκοτητας.    ανυπομονώ να μου πείτε κ εσείς σε λίγο καιρό ή σε λίγα χρόνια πως το παιδί έχει δώσει νέα τροπή στην σχέση σας με τον άντρα/συντροφό σας ❤️❤️❤️
    • Ναι ναι δόξα τον Θεό βγήκαν καθαρές αυτές!! Απλά εντάξει δεν ήταν και η καλύτερη μου τώρα με την αγωγή!!!
    • Καλησπερα και απο εμένα κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό σε όσες περιμένετε.  Με το καλό να έρθει το μωρακι σου Μαρία!  Εγώ μετά από πολύ ψάξιμο, κατέληξα στο inglesina aptica. Για εμένα είναι τοπ καρότσι, ούτε ελαφρύ, ούτε βράδυ, πολύ στιβαρό, με τρομερές αναρτήσεις για περίεργους δρόμους! Πήραμε και τα 3 κομμάτια(πορτ μπεμπέ, αυγό, και το κλασικό κάθισμα). Παρόλο που νόμιζα ότι το πορτ μπεμπέ δεν θα το χρησιμοποιήσουμε και τοσο(αλλά το πήρα γιατί ήξερα ότι κάπου, κάποτε θα τον χρειαστούμε, σίγουρα για έξω) τελικά την έχουμε λιώσει!! Στις βόλτες αλλά και όταν πάμε σε σπίτι!! Το αυγό έχει πιστοποίηση!! Πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο από κάτω!! Εμείς μαζί πήραμε και την βάση isofix, τσάντα καροτισου, κουνουπιερα, για την βροχή και ποτηροθηκη. Α, μαζί έχει και ποδοσακο φυσικά. Και επειδή πήραμε όλα αυτά μας έκανε και καλύτερη τιμή. Ναι μεν ακριβό, αλλά κατά την γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του!!  Ωστοσο υπάρχουν στην αγορά άπειρες επιλογές, ακριβες και οικονομικες αλλά εξαρτάται από το τι θες.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...