Μετάβαση σε περιεχόμενο

διακεκομενη συνουσια και εγκυμοσυνη γινεται?

μαρινιω

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!θελω να σας ρωτησω αν ερχεσαι σε καθημερινη επαφη αλλα με τη μεθοδο της διακεκομενης συνουσιας γινεται να μεινεις εγκυος?:dry: υπαρχουν πολλες πιθανοτητες?οσες εχετε παρομοιες εμπειριες θα ηθελα πολυ να τις ακουσω!;) ευχαριστω!!!φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενε οτι μπορεις να μεινεις, απο τα υγρα που βγαινουν στην αρχη. Προσωπικα, κανουμε 7 χρονια σεξ με τον αντρα μου (ηταν ο πρωτος μου ... και ο τελευταιος ελπιζω !!!! :woohoo: ) και δεν εχω μεινει εγκυος ετσι, παρολο που κανουμε σεξ παρα πολυ συχνα. Θεωρω οτι πρεπει να εισαι πολυ ατυχη για να σου συμβει κατι τετοιο. Σκεψου οτι οταν αποφασισαμε να κανουμε παιδακι, προσπαθουσαμε ελευθερα 7 μηνες μεχρι να μεινω εγκυος!! Ισως καποιες αλλες κοπελες να το εχουν παθει, αλλα εμενα μου φαινεται λιγο δυσκολο. :)

Και εγώ συμφωνω λένε οτι υπαρχουν σπερματοζωάρια και στα προσπερματικα υγρά, αλλα απο την δική μου εμπειρία 12 χρονια με τον αγαπημένο μου κάναμε με αυτό τον τρόπο και δεν ειχε τύχει ποτέ και όταν αποφασίσαμε για μωρό και εκσπερματισε κανονικά εμεινα έγκυος κατευθείαν.Ελπιζω να σε βοηθησα απλώς αμα μπορείς απεφυγε λίγο τις γόνιμες μέρες.

Μαρινιω καλημέρα...και εγώ πιστεύω οτι ειναι σπάνιο εως ακατόρθωτο...

Εγώ εκανα πάντα διακεκομένη συνουσία (γιατί δεν μπορώ το προφυλακτικό) κ τόσα χρονια δεν έμεινα έγκυος...καποια στίγμή να σου πώ την αλήθεια με έβαλε σε σκέψεις γιατί κ εγώ άκουγα πολλά....Βέβαια δεν σκεφτηκα ποτέ να γίνω μανα κ ευτυχώς..κ ελεγα ''τοσα χρόνια κ δεν εχει κατσει η στραβή? περίεργο''

Ρωτησα καποια στιγμή τον γυναικολόγο μου γι αυτό κ μου ειπε οτι ΔΕΝ γίνεται να μεινεις εγκυος έτσι..Αν ο άντρας δεν τελειωσει μεσα σου κανονικά, δεν μενεις έγκυος...

Πάντως κ εγω με το που τελειωσε ΜΙΑ φορά μεσα μου ο άντρας μου εμεινα κατευθείαν...

Δεν ξέρω τι να πω..... !!!!!!!!!!!:blink::dry:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΗΓΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙ 15 ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΚΕΚΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΨΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΜΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙΣ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΓΟΝΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Κι εγω με τον ιδιο τροπο ειχα μεινει εγκυος Δεν μπορουσα να φανταστω πως μπορει να συμβει κατι τετοιο... τοσο που καταλαβα την εγκυμοσυνη την 16η εβδομαδα...

ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ......... :blink: :blink: ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ:( :( ΜΗΠΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ????:woohoo: :woohoo: ΠΑΝΤΩΣ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.

Γεια σου και από μένα.. Και εγώ πιστεύω ότι γίνεται αυτό, βέβαια δεν είναι κάτι συνηθισμένο και καθημερινό, αλλά από όσο ξέρω γίνεται. Δεν είναι τυχαίο που οι γιατροί τονίζουν ότι η διακεκομμένη συνουσία δεν είναι τρόπος αντισύλληψης!

Υπάρχουν όντως σπερματοζωάρια που καταφέρνουν να φύγουν με τα προσπερματικά υγρά και που ο άντρας δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί....

Οπότε καλό είναι να αποφεύγεται αυτός ο τρόπος σε περίπτωση που κάποια κοπέλα δεν θέλει να μείνει έγκυος γιατί πάντα υπάρχουν πιθανότητες!

και εγω πιστευω πως δεν ειναι καθολου απιθανο.....εγω δεν το επαθα παντως αν και απο τοτε που γνωρισα τον αντρα μου αυτη τη μεθοδο χρησιμοποιουσα...οταν αποφασισαμε για παιδακι και καναμε ελευθερα χριαστηκε ενας χρονος για να μεινω....τι να σου πω...μετα την καισαρικη παντως ογιατρος μου ειπε μονο με προφυλακτικο γιατι και με τα πρωτα υγρα πιανεις ...δεν ξερω τι να πω .........

kalimera..ego de to pisteya oti mporeis na meineis egios me ta prokatarktika mexri pou to pathe i fili mou...

k go meton antra mou 12 xronia de mas etixe..

i fili mou emeine egios me ta prota igra tou filou tis,,,

spanio alla tixainei..prosexe loipon ana de thes moraki:ohmy:

ωραια κοροτσια οι μισες λετε γινεται οι αλλες μισες οχι!:laugh: τι να πω?το αφηνω στη τυχη και εγω τοτε...αν ειναι να τυχει ασ τυχει...γιατι ξερω πως το θελουμε και οι 2 αλλα οχι ακομα εσκεμμενα... λεμε να προσπαθησουμε μετα απο 1-2 χρονια εντατικα!;) θελουμε και οι 2 κοριτσακι σαν πρωτο!:P

πειτε κι αλλες την εμπειρια σας και τι πιστευετε!!!θελω πολυ να ακουσω!!!:woohoo:

Πριν μεινω εγκυος με διακ/νη συνουσια προσπαθουσα πριν για 7 μηνες.

Επειδη εκανα μια θεραπεια με αντιβιωση ειχα σταματησει τις προσπαθειες για εναμιση μηνα. Και συνεβη τοτε.

Θα σε συμβουλευα να μην το αφησεις στην τυχη εκτος αν μια εγκυμοσυνη θα σου ηταν επιθυμητη..:)

Κορίτσια γεια σας και από εμένα!

Σας διαβάζω από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος και βρήκα αφορμή το συγκεκριμένο θέμα για να σας γράψω.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Είμαι στον πέμπτο μήνα και έτσι έμεινα έγκυος! Δεν ήταν προγραμματισμένο, ούτε καν στα άμεσα σχέδια μας. Λέγαμε μετά από 2-3 χρόνια, λόγω υποχρεώσεων...

Είναι αυτό που λένε ότι όταν εσύ κάνεις σχέδια, ο Θεός σε ακούει και γελάει!

Ε με εμένα πρέπει να έκλαιγε από τα γέλια...

τωρα πως νιωθεις καλη μου?και εμεις ετσι λεμε!μετα απο 2 χρονια!αλλα με αυτα που λες...με προβληματιζεις!:) τελικα μαλλον παιζει ρολο ο οργανισμος της καθε γυναικας σε αυτο το θεμα!!! τελικα εμεις οι γυναικες ειμαστε απροβλεπτες!

ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΟΜΠΙΡΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΟΣΕΧΕ.ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.:P :P :P

Τώρα μια χαρά! Όταν όμως το έμαθα ήταν οι δύο πιο περιέργες εβδομάδες της ζωής μου!

Από τη μία ήμουν πολύ αναστατωμένη με το πως θα συνεχίσουμε τη ζωή μας, αφού ούτε παντρεμένοι ήμασταν, εγώ είμαι στη μέση ενός μεταπτυχιακού, δουλεύουμε σαν τρελοί όλοι μέρα... Από την άλλη δεν ήθελα με τίποτα να τη διακόψω, το ίδιο και ο άντρας μου (πλέον...) και ίσως λίγο περισσότερο εκείνος. Ο οποίος όταν εγώ έκλαιγα εκείνος είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά που θα γινόταν μπαμπάς και ήθελα να τον δείρω!

Τέλος καλό όλα καλά, αφού η μπέμπα μας είναι υγιέστατη, έχει αρχίσει ήδη και κάνει αισθητή την παρουσία της εδώ και ένα μήνα και τρελαίνεται όταν ο μπαμπάς της χαϊδεύει την κοιλιά μου...

με το καλο να ερθει η μπεμπα σας!!!ηταν να γινει και εγινε!!!οποτε ολα μια χαρα...αντε και με εναν πονο...:) θα λαβω σοβαρα υποψην μου την ιστορια σου...φιλακια

Εγω έτσι έμεινα έγκυος!!Αφου είχα 10 μέρες καθηστέρηση και νόμιζα οτι κάτι έχω..τελικα είχα μωράκι!!Βασικά εγώ ήμουν στις γόνιμες μέρες και εκτος αυτού απ όσο θυμάμαι μολις τελειωσε την πρώτη φορά(απ έξω)ξαναμπήκε χωρίς να σκουπιστεί..Εκεινη την εποχη έπαιρνα και filicine..δεν ξέρω κατα ποσο παίζει ρόλο..

Κοριτσια και ομως συμβαινει... ετσι εμεινα κ εγω εγκυος στο αγγελουδι μου!

Παντως ειναι και θεμα κατα ποσο προσεχτικοι ειναι κ οι δυο δηλ. η γυναικα να μην ειναι σε γονιμες κ ο αντρας κατα ποσο ξερει τι κανει!

ποσο αδικη παντως ειναι η φυση... αλλη να παλευουν χονια και αλλοι να πιανουν με τις σταγονες... τι να πω!

Η γνωμη μου ειναι πως αν δεν θελεις να κάνεις παιδι πρέπει να παίρνεις πιο σίγουρες προφυλάξεις.

Αφου δεν θέλετε ακόμα γιατι δεν προφυλασεστε κανονικά βρε κοπέλα μου?

Δεν μπορω να καταλάβω,τι παει να πει "Δε θελουμε ακόμα άλλα το αφηνουμε και στη τύχη"Ή θες ή όχι.

Κι αν τελικα μεινεις έγκυος,θα το κρατήσεις,αυτο κατάλαβα εγω.

Κι αφου θα το κρατησεις γιατι αγχωνεσαι για το αν μενεις εγκυος με το συγκεκριμένο τρόπο?

Μηπως πρέπει να σκεφτεις λίγο πιο σοβαρά?Δεν παιζουμε με αυτά τα πράγματα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...