Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ κατέληξα  στο spitishop θα πάω στο Περιστέρι  να τα δω και από κοντά.. και εκει έχει nef nef..από ότι είδα από το σαιτ με έκπτωση  κλπ τέτοιες τιμές έχει και εκεί 
    • Ναι κι εγώ το ίδιο έκανα.. Κι εγώ στη σκέψη είμαι για τα μαλλιά..Πιο πολύ η μαμά μου με έχει φάει να τα φτιάξω.. για τις φωτογραφίες λέει...χαχα!!! Εμένα δεν με πειράζει και τόσο μιας κι είναι ελάχιστα τα λευκά..Βεβαια το χρώμα που τα βάφω μου πάει πολύ περισσότερο από το φυσικό μου..αλλά κάπως βαριέμαι και να στηθώ τόσες ώρες στο κομμωτήριο...δεν ξέρω...🤣
    • Ωραία θα το τσεκάρω αύριο που θα βγω για ψ΄ώνια και είχα σκοπό να πάω και στην Πειραιώς στο Orchestra διότι μου έστειλαν μήνυμα ότι μέχρι την Κυριακή το συγκεκριμένο κατάστημα έχει μεγάλες εκπτώσεις στα είδη βρεφανάπτυξης (καρότσια, έπιπλα, καθισματα φαγητού και φαντάζομαι και στα είδη προικός μιας και στην βρεφανάπτυξη συγκαταλέγονται.  Μα το ξέρεις κι εσύ τώρα που το είπες μήπως το τσεκάρεις. Και όποια άλλη κοπέλα είναι Αθήνα.  Απόλαυσε τις εξορμήσεις σου!!! Είναι από τα ωραιότερα κομμάτια για μένα. Αν και πλέον έχουν μειωθεί οι αντοχές μου. Ευτυχώς που τα περισσ΄ότερα τα έχω αγοράσει. 
    • Έχω κάνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς γιατί αυτή την εποχή δεν είναι ότι έχουμε και τις πολλές επιλογές...ελπίζω με τις μέρες να του φαίνεται πιο οικεία η γεύση... 
    • Ο γιατρός  το επιτρέπει... εγώ γνκ το πήγα πιο αυστηρά και δεν έχω κάνει τπτ..θα ήθελα για μαιευτηριο..αλλά το χρώμα  μπυ είναι ginger και δεν βγαίνει με φυτική εύκολα..  σκέφτομαι  να τα κάνω πιο μετά ανάλογα τι θα πει και ο παιδίατρος..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...