Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ μετά από συμβουλή φίλης μου φαρμακοποιού που επίσης είχε μωράκι και ήθελε όσο πιο αγνά προϊόντα γίνεται πήρα προϊόντα περιποίησης medela και έμεινα πολύ ικανοποιημένη!  Και τα weleda είναι εξίσου καλά και αγνά αλλά πιο ακριβά!  Εγώ τέλη Αυγούστου γέννησα! ρουχαλάκια νομίζω αρκετά έχεις (θα σου φέρουνε και δώρο)! Θα έχει ακόμα ζέστη όταν γεννήσεις οπότε τέτοια θα του φοράς και έξω λογικά! Εγώ είχα πάει και 2-3 βερμουδακια για να τα φοράει όταν βγαίνουμε βόλτα έξω και για όταν θα αρχίσει να πέφτει λίγο η θερμοκρασία προς τέλη Σεπτεμβρίου.  Ίσως να είχα και 2-3 μακρυμανικα ζιπουνακια για αργότερα!  Αλλά δες και πόσο μεγάλο είναι το μωρό γιατί αν είναι μεγάλο θα φορέσει για πολύ λίγο καιρό τα 0-3. Επίσης ανάλογα την εταιρία κάποια έχουν μεγαλύτερη φόρμα από άλλα!  Ας πούμε τα hm έχουν μεγάλη φόρμα! Αντίθετα τα orchestra έχουν πολύ μικρή φόρμα!  Ελπίζω να βοήθησα!   
    • Για τη θέση στο καρότσι δηλαδή μπορούμε και ημικαθιστη ;
    • Κι εγώ χθες σιδέρωνα τρεις ώρες δεν την πάλεψα αλλά τι να κάνω τα βλεπα καιρό κ με είχαν εκνευρίσει 🤣🤣🤣   κ εγώ έβαλα δύο τρεις φορές ασιδέρωτα στο παιδί πάμε στον τέταρτο μήνα είπα εντάξει τι θα πάθει ;Μόνη μου όλα αυτά 🤣 Να μη στενοχωριέσαι κάτσε να κάνετε όλες τις εξετάσεις και θα δείτε .Επειδη υπάρχουν λύσεις και δεν είναι όλα στον αερα όπως παλιά θεωρώ θα στα οκ .Ενταξει είναι ένα σοκ αλλά όλα θα φτιάξουν .Ο μικρός πόσο γλυκούλης 🩵💙
    • @Sotiria_94 εγω τ μωρου τα βαζω στεγνωτηριο. Τα βγαζω τ διπλώνω κ ετοιμα. Τα υπόλοιπα τ χειμωνα στεγνωτηριο κ τ περισσότερα δ θελουβ σιδερο. Τωρα τ καλοκαίρι τ απλώνω. Κ επειδη τ περισσότερα ειναι μακό ενα πάτημα τ θελουν.
    • Κοριτσι μου με το καλό να έρθει το μωρό!  Στο δικό μου μωρό που θήλαζε 8 μήνες βολεψε το mam και το philips avent!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...