Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παπανικοπουλος Χριστόδουλος - Γνώμες ???

KittyNatty

Recommended Posts

Γεια σας !!! :)

Μου έχουν συστήσει τον Κο Παπανικόπουλο στο Εμβρυογενεσις για την επόμενη προσπάθεια εξωσωματικης που θα κάνω σε φυσικο κυκλο.

Εάν έχετε προσωπική άποψη / εμπειρία απο τον συγκεκριμένο γιατρο θα με βοηθούσε πολυ να την μοιραστειτε μαζι μου !!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

the best of the best, δική μου και μονο δική μου φυσικά άποψη. Με κλειστα τα μάτια τον εμπιστεύομαι, και όχι μονο γιατί πέτυχε αλλα γιατί είναι πάνω απο όλα Ανθρωπος. Ηταν η απαίτησή μου απο την αρχη να βρω έναν άνθρωπο και τα κατάφερα!!!Δεν μιλάει πολύ, δεν λέει πολλά πέρα παο τα σημαντικα και τα βασικά. και καταλαβαινει την ψυχολογία σου.

Ευχομαι συμφωνήσεις!!!!

the best of the best, δική μου και μονο δική μου φυσικά άποψη. Με κλειστα τα μάτια τον εμπιστεύομαι, και όχι μονο γιατί πέτυχε αλλα γιατί είναι πάνω απο όλα Ανθρωπος. Ηταν η απαίτησή μου απο την αρχη να βρω έναν άνθρωπο και τα κατάφερα!!!Δεν μιλάει πολύ, δεν λέει πολλά πέρα παο τα σημαντικα και τα βασικά. και καταλαβαινει την ψυχολογία σου.

Ευχομαι συμφωνήσεις!!!!

Καλησπέρα !!!!

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση !!! :)

Ξεκίνησα πριν λίγο καιρό μαζί του την νέα προσπάθεια σε φυσικό κύκλο και αισθάνομαι απόλυτα ασφαλής...υπάρχει όμως κάτι που με προβληματίζει...μήπως θα μπορούσα να σου στείλω μέιλ σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση γιατί εδώ δεν μπορώ ! Πρέπει να έχω τουλάχιστον 10 δημοσιεύσεις για να μου επιτρέψει το σύστημα...

egw ti na sas pw koritsakia mou enan uperuxo mouxei kanei o anthrwpos kai ton vrika glukitato!!!opoion kai na dialexeis apo to emvryogenesis einaui super!!!!!oloi oio giatroi kai oi omades tous einai anthrwpoi giati kai egw morouli auto epsaxna kai to vrika ekei!!!!!!

Κορίτσια συμφωνώ !!! 

Αλλά είναι κάτι που με προβληματίζει το οποίο ίσως είναι και σούπερ χαζό ...αλλά θα το πω !! :)

Κάθε φορά που πάω για υπέρηχο κλπ είναι μες στην αγκαλιά και στο φιλί ...στο μάγουλο πάντα !!!

Αγκαλιά..ματς..μουτς ...αγκαλιά...ματς...μουτς ...τις προάλλες 3 φορές αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε μέχρι να φύγω !!! Χαχα !! :)

Όχι ότι παραπονιέμαι !!! Πάντα μια αγκαλιά και ένα φιλάκι είναι ευπρόσδεκτα !!! :)

Είναι πολύ ζεστός και γλυκός ...απλά πριν πολλά χρόνια είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία με γυναικολόγο και από τότε ...φυσάω και το γιαούρτι !!! :(

Να φανταστείτε ότι μετά είχα πάντα γυναίκα γυναικολόγο και σε άντρα πήγα στην 1η προσπάθεια εξωσωματικής.

Ο γιατρός ήταν καλός, ευγενικός και ζεστός αλλά δεν υπήρχε τέτοιου είδους σχέση...

παντα φιλαει και αγκαλιάζει αλλα το μάγουλο σου δεν το αγγίζει αν προσέξεις και η αγκαλιά είναι σε απόσταση. Φυσικά θα μπορούσες να του το πεις αν σε ενοχλουν. Εγω είμαι μαζί του 2 χρονια και αν δεν το κάνει θα με πειράξει. Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει οτι η αγκαλιές είναι εντελώς τυπικές. Φαντάζομαι θα μπορείς να ξεχωρίσεις το πονηρό με το φιλικό!!

Ναι ! Έχεις απόλυτο δίκιο !!

Απεναντίας η τοσο ζεστη και ανθρωπινη αντιμετώπιση του με κάνει να εισπρατω το αυθεντικό και πραγματικό ενδιαφέρον του !

Απλα μετα την τοσο άσχημη εμπειρία που είχα στο παρελθόν αντιμετωπιζα όλους τους γιατρούς με μεγάλη ανασφάλεια και καχυποψία ...

Πραγματικά πιστεύω ότι διεσθανθηκε την φοβία μου γι' αυτο και φρόντισε με τον τροπο του να αισθάνθω ασφαλής ...

Είναι πάντως αξιοθαύμαστο πώς ένας σωστός γιατρός με μικρές καθημερινές ανθρώπινες χειρονομίες έχει την δυνατότητα να σε στηρίξει ψυχολογικά ...

Για μένα ήταν σοκαριστικη η τοσο μεγάλη αλλαγή : απο έναν γιατρο απόλυτα τυπικό και σχετικά απρόσωπο σε έναν γιατρο - άνθρωπο όπως ο Παπανικοπουλος ...

Και χαίρομαι πραγματικά που οι δικές σας εμπειρίες επιβεβαιώνουν την αίσθηση που είχα ότι αυτός είναι ο γιατρός που έψαχνα πάντα ! :)

• 5 months later...

Έχουμε τώρα 3 κοριτσάκια, από δύο γέννες χάρη σε αυτόν τον άνθρωπο. Απλά απίστευτος άνθρωπος πρώτα και μετά γιατρός. Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα, εάν όχι ο καλύτερος σίγουρα από τους καλύτερους !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...