Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

aaaaaaa πολυ ωραίο....και εγώ και ο αντρας μου θέλαμε μηχανή (όχι για αγώνες) για ταξίδια για μεσα στην πόλη, αλλά ακούσαμε την περίοδο που θα παίρναμε ατύχημα σοβαρό σε συγγενικό μας πρόσωπο και το βγάλαμε από το μυαλό μας....

Δημοσίευση

ατομα οπως ο άντρας σου που ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι προσγηωμένοι και δεν κάνουν βλακείες...επίσης, σιγουρά ξέρει να οδηγάει πολύ πολύ΄καλά αφού οδηγάει σε ανώμαλο δρόμο, άρα έχει εμπειρία σε δύσκολες καταστάσεις...

δυστυχώς όμως στους δρόμους υπάρχουν τόσοι απρόσεχτοι οδηγοί που δεν υπολογίζουν καθόλου τα μηχανάκια....θεός να βάλει το χέρι του....

εμέίς έχουμε γουρούνα (μικρού κυβισμού για να μην τρέχει πολύ)και επειδή την παίρνω και εγώ (την έπαιρνα) είχα σωστό μπουφάν με προστατευτικά και κράνος, αλλά πολλές φορές βράθηκαν οδηγοί (κυριως γυναίκες) να πάνε να μου κλείσουν το δρόμο και μετά να μου λένε "ουπς δε σε είδα"

Δημοσίευση

κοριτσακια μου γλυκα μπηκα μονο και μονο να μου δωσετε τις ευχε σας για αυριο!!!!!εφταααααααααααασσσσσσσσσσσσεεεεεεεεεεε η μερα το πρωι στις 10 θακουσω το σπορακι μου πρωτα ο θεος οπως ειπαμε και μολις γυρισω και εχουν παει ολα καλα θα εισαστε οι πρωτες που θα το μαθετε!!!!!!σας φιλω και σας καληνυχτω για αποψε!!!!!φιλακιαααααααααα σε ολεςςςςςςςςςςςς σας!!!!αν δεν εχω υπνο θα ξαναμπω!!!χιχιχι

Δημοσίευση

χαχαχα Καλα ειναι το σπορακι Κατερινα μου 

Λαλουνα μου ολες τις καλυτερες ευχες μου για αυριο θα πανε ολα τελεια να μας ενημερωσεις! 

Γιωργία μου θα παρεις το πιο τελειο φορεμα που υπάρχει και θα εισαι μια κουκλα! όσο για τα σκαμπανεβασματα της ψυχολογιας θα παιρνεις μια βαθεια ανασα και θα συνεχιζεις σκεπτομενη τη χαρα που θα σου δωσει το μπεμπακι μολις βγει και όλες οι δυσκολιες θα ειναι παρελθόν

Πεθερά που δε μιλάει? μπραβο Μαρία! εψαξες πολύ για να την βρεις???

Τελικά εβαλα φωτό στο φβ αλλα δεν τις βλεπουν όλοι μονο οι στενοι φιλοι και εβαλα και εσας μεσα  εννοείτε! Α! ευχαριστω για τα like!

Δημοσίευση

λαλλουνα μου δε θα σου πω μην αγχωνεσαι γιατί είναι κάτι αφυσικό, απλά προσπάθησε να κρατησεις όλες τις αρνητικές σκέψεις μακρια από το μυαλό σου...σου στέλνω όλη τη θετική μου ενεργεια και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ πολύ καλά...

και εγω πριν από λίγο με έπιασαν ανασφάλειες, χωρις λόγο και κατευθείαν πήρα το γιατρό, ίσα ίσα μόνο για να τον ακούσω....

άρα όχι άγχος, όχι αρνητικές σκέψεις

είδες τι καλ΄΄α που τα λέω αλλά εγω δεν τα εφαρμώζω

Δημοσίευση

Τελικα δεν ειμαι μονο εγω!??,χαχαψα ειμαστε ολες για τα σιδερα!!!αυριο πιστευω θα ηρεμησω καλυτερα μεχρι στιγμης ειμαι χαλαρξ στο κρεβατι τωρα ανχος εχουμε αρκετο!!αχ δασκαλε που διδασκες και λογο δεν εκρατεις!!!χαχαχα ιωαννα μου κουκλα εισαι πολλα like θελεις!!!

Δημοσίευση

Δεν είπα οτι δεν μιλάει γενικά, είναι εξίσου γλωσσού με έμενα. Μπορεί εγώ να είμαι λίγο παραπάνω !!!χιχιχιχι

Άπλα εχει σταματήσει να άπαντα λόγο τις εγκυμοσύνης.

Άλλα γενικά την ελέγχω.   

Δημοσίευση

ακου τι μπορούμε να κάνουμε να γράψουμε 3-4 σελίδες ώστε να κουραστούν να διαβάζουν και έτσι να μη ξαναφύγουν....χιχιχι

εσυ δεν είπες πριν ότι πας για ύπνο???????? μήπως να πιεις ένα ζεστό γαλατάκι για να χαλαρώσεις????

αααα το βρήκα βάλε την αγαπούλα σου να σου κάνει μασαζ στα πόδια....

Δημοσίευση

Χαχαχ σωστοοο,!!!ειπα να παω για υπνο αλλα γαριδα ακομα το ματακι απο το κιν μπαινω τωρα το pc το εκλισα για να μην ξαγρυπνησω!!μουκανε στην πλατουλα πριν και οποτε φευγει για να παει σε αλλο δωματιο α να κανω φοβαται ο κακομοιρης τον εχω τρελλανει ειναο η αληθεια

Δημοσίευση

εμείς είμαστε στο σαλόνι, ο αντρόύλης μου κάθεται και βαριέται βλέποντας τηλεόραση και περιμένοντας να σταματήσω με τον υπολόγιστή και να πάμε για ύπνο, να ξαπλώσει....τον ικανοποιεί που με βλέπει χαρούμενη, ευ΄διάθετη και να ασχολούμαι με κάτι, δίοτι για 6 μήνες έβλεπε το άκρος αντίθετο....

όταν μάθαμε για την νέα εγκυοσύνη ήμουν πολύ πολύ χαρούμενη που τον ακουσα να λέει στους δικούς μου, επιτέλους ξανα βλέπω την γυνάικα μου να χαμογελάει, αυτό μου φτάνει για να είμαι ευτυχισμένος.....

Δημοσίευση

Αχ τι τραβανε και εκεινοι και λπγικο ειναι εμενα ειναι στον υπολογιστη του και εγβ στο μικρο κρεβατι με το κινητο αγκαζε,!!ο αντρας σου λογικο να το πει αυτο δεν περασατε και λιγα!

Δημοσίευση

αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι πολλοί φίλοι και γνωστοί είπανε: μπράβο που παρά το ότι σας συνέβη μείνατε μαζί αγαπημένοι

μου φανηκε πολύ παράλογο.....ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό μου, αλλά ούτε και από το δικό του ότι αυτό θα μας χώριζε. καταρχας δεν φταίγαμε εμέις και δεύτερον λογικό ήταν να μην υπάρχουν ευχάριστες στιγμές στο σπίτι, αλλά όχι και να χωρίσουμε...

με καταλάβαινε απόλυτα όταν είχα τα νέυρα μου, τη στεναχώρια μου, όπως και εγώ όταν αυτός δεν ήταν καλά....

όλο αυτό μας έκανε να καταλάβουμε πόσο μικρή είναι η ζωή και το πόσο πρέπει να τη χαιρόμαστε...

πλέον όταν ξαπλώνουμε αγκαλιά και βλέπουμε τηλεόραση, πάντα εκείνη τη στιγμή σκέφτοομαι το πόσο τυχερή είμαι...δεν το προσπερνάω ούτε το θεωρώ δεδομένο...

καλό βράδυ, φιλάκια στο μπεμπάκι σού

Δημοσίευση

λαλουνα μου με το καλο αυριο!!!!θα χαρεις παρα πολυ!μονο μην αγχωνεσαι κ απολαυσε το!εμενα μου εφευγαν τα δακρια μολις ακουγα καρδουλα!!

αχ κατερινα σε σκεφτομαι κ σε ξανα σκεφτομαι...τι περασατε πως τα βγαλατε περα...με συγχωρεις αν σε φερνω σε δυσκολη θεση...δεν ξερω πως θα ημουν αν εφτανα μεχρι το τελος κ δεν γυρνουσα σπιτι με τα μωρα μου..εδω με εξωσωματικη μετα απο 5 χρονια προσπαθειας  θυμαμαι μου ειπε ο γιατρος απεβαλα κ ηθελα να παω να φουνταρω απο το 5ο οροφο..μπραβο σας παντως κ παλι χιλια μπραβο θα σας πω κ για τους 2 σας!!!με συγκινησες πολυ με αυτο που ειπε ο αντρας σου,οτι επιτελους σε βλεπει ευτυχισμενη!!!ολα καλα θα πανε κ ειμαστε ολες μας χαρουμενες κ ευτυχισμενες!!!απολαυστε σε 2 μηνες περιπου τις κλωτσιες που θα μας ριχνουν τα μπεμπακια μας,γιατι πραγματικα οταν γεννουσα κ μετα μου ελειπε πολυ το μπεμπε μου στην κοιλια..

με φωναζει ο αντρας μου για νανι!!!τα λεμε αυριο κοριτσια,φιλακια πολλα σε σας κ στις κοιλιτσες!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...