Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου πετάγομαι στη συζήτηση σας για να σου πω και τη δική μου ιστορία. Μετά από σχεδόν δύό χρόνια προσπαθειών και μια εξωμητρια κύηση ετοιμαζόμαστε για εξωσωματική.  Χαμηλή αμη για την ηλικία μου και τσιμπημένη fsh (γύρω στο 10). Έχουμε αποφασίσει να κάνουμε και μια σπερματεγχυση για να υπάρχει στον φάκελο μας για την εξωσωματική.  Κάνω εξετάσεις δεύτερη μέρα περιόδου 17fsh ... σοκ εγώ και εννοείται ο γιατρός είπε ότι δεν είναι καλός κύκλος για σπερματεγχυση.  Επόμενος κύκλος 10fsh κάναμε σπερματεγχυση με πρόκληση ωορρηξιας που δεν πέτυχε.   Επομενος κύκλος λέει ο γιατρός να ξανακάνουμε σπερματεγχυση. Fsh12. Πρόκληση  ωορρηξιας όπου μεγάλωσαν 3 ωαρια.Στον υπέρηχο παράλληλα είδαμε ότι έχω και κύστη ενδονητριωσης στη μια  ωοθήκη (στεναχώρια εγώ γιατί και η ενδομητριωση υπογονιμοτητα προκαλεί και διίστανται οι απόψεις για το αν πρέπει να αφαιρείται πριν την εξωσωματική)   Κάνουμε τη σπερματεγχυση εγώ όταν τελείωσε σκέψου ρωτούσα τον γιατρό πόσα ωάρια περιμένουμε να έχω στην εξωσωματική κλπ 4 μέρες πριν μπυ έρθει περίοδος και μια μέρα πριν φύγω για ταξίδι στην Ελβετία ανακαλύπτω ότι είμαι έγκυος!  Πάω κανονικά στο ταξίδι αφού έδωσε το οκ ο γιατρός καθώς σκέφτηκα πως αν είναι να μην πάει καλά (όπως την προηγούμενη φορά)  ας μην χάσω ακι τις διακοπές μου τζάμπα  Όλα πήγαν καλά! Και τώρα έχω έναν μπομπιρα 8μισι μηνών!  Να σου πω ότι λίγες μέρες πριν μάθω για την εγκυμοσύνη στεναχωριομουν και έκλαιγα που δεν είναι καλές οι εξετάσεις μου που βρέθηκε η ενδομητριωση και που όλα δείχνουν ότι θα δυσκολευτούμε κι άλλο να κάνουμε παιδί!  Συγγνώμη για το σεντόνι! Στα είπα για να μην απελπίζεσαι! Η fsh αλλάζει από κύκλο σε κύκλο και δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος!  Εύχομαι τα καλύτερα! 
    • Κορίτσια να ρωτήσω κάτι;; εσείς μπορείτε και περπατάτε άνετα; γιατί εμένα μάλλον είναι χαμηλά ο πλακουντας και ενοχλούμαι στο περπάτημα . Και αν περπατήσω  λίγο παραπάνω ίσως βγάλω και αίμα..έτσι είμαι κρεβάτι τις περισσότερες ωρες
    • Όχι όχι χαχαχα  εμένα είναι η πρώτη εγκυμοσύνη ένα μωρό  και είμαι 34 χρόνων.  Σήμερα μπήκα 15η βδομάδα .. σε κάλυψα  χαχαχα 
    • Αχ δεν το πιστεύω! Μπήκα και είδα ότι είχαμε γεννητούρια! Να σας ζήσει @Diwni! Ολα τα καλά σου εύχομαι!   Μπραβο που προσπάθησες να κάνεις αυτό που εσύ ήθελες! Οταν είσαι καλύτερα περιμένουμε πως πας με την ανάρρωση! Εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα και γρήγορα!!!    Κορίτσια έμεινα τελευταία! Απίστευτο! Στην πρώτη γέννα μου, ήμουν η πρώτη πρώτη!  Τώρα είμαι νοσοκομείο και ετοιμαζόμαστε για καρδιοτοκογραφημα!     
    • Γενικά σε περιόδους εγκυμοσύνης απαγορεύεται. Εσύ βέβαια είσαι στην προσπάθεια αλλά μπορεί να τα καταφέρεις από μήνα σε μήνα. Είσαι κ ταλαιπωρημένη από την αποβολή... Θα έλεγα όχι καλύτερα. Ήμουν χρόνια αιμοδότης, δεν στο λέω έτσι, όταν ξεκίνησα προσπάθεια σταμάτησα. Η εγκυμοσύνη έχει αυξημένες ανάγκες σε αίμα κ σίδηρο κλπ κ μια αιμοδοσία μπορεί να σε αποσυντονισει για αρκετό διάστημα, ειδικά αν είσαι ταλαιπωρημένη. Εγώ το έπαθα αυτό που λέω στην τελευταία αιμοδοσία δλδ κ έκανα μήνες να πάρω τα πάνω μου. Φαντάσου είχα πόσο καιρό να δώσω αίμα κ έχω αιματοκρίτη 44 έτσι; Ε στην εγκυμοσύνη έπεσε, χρειάστηκα κ σίδηρο κλπ. Πάντως για σίγουρη κ επιστημονική απάντηση καλύτερα ρωτά το γιατρό σου!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...