Μετάβαση σε περιεχόμενο

πόσες ώρες αφήνεται τα παιδακια σας??


Recommended Posts

φτάσαμε πλεον 6 1/2 μηνών και πια δεν γινεται να κατσω άλλο σπιτι.πήγαινα στην δουλεια αλλα οχι καθε μερα(δική μας δουλεια).τώρα ομως πρεπει να ξαναβοηθησω τον άντρα μου ο οποιος πραγματικα με χρειαζεται.χρειαζεται να ειμαι πολλες ώρες αλλα εχω επιλέξει να μην το αφήνω πανω απο 7 ώρες και περνω και δουλεια σπιτι.οταν τον αφηνω νιωθω απιστευτες τυψεις..κοιταω συνεχεια το ρολοι ποτε θα περασει η ώρα τον δω ειτε γυριζοντας στο σπιτι μου ειτε να τον παρω απ τους γονεις μου.καμια φορα δεν περναει η ώρα και οταν τον βλεπω δεν τον χορταινω με τιποτα και νιωθω πολυ άσχημα.εσεις ποσες ώρες λειπετε απ τα παιδακια σας και πως τ αντιμετωπιζεται??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα εγω επειδη δεν δοουλευω ειμαι συνεχεια μαζι του.αλλα πιστευω πως ειναι καλυτερα να δουλευεις γιατι και εσυ ξεφευγεις λιγο αλλα και γιατι το μωρο δεν ειναι προσκολλημενο πανω σου.;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω σταματησα την δουλεια μου γιατι δεν ειχα καποιον να μου φυλαει την μικρη...

..Και ετσι η περισσοτερη ωρα που εχω μεινει μακρια της ειναι 2 ωρες σε 16 μηνες!!!

..Απιστευτο?????

Δεν εχω κανεναν!Ουτε για μια ωρα...Ειναι λιγο ΄πακετο΄ μπορω να πω...Οπου παω ειναι μαζι μου...Στην αρχη δεν με πειραζε αλλα η αληθεια ειναι πως εχω κουραστει πλεον λιγο..

Εχω αναγκη να ξεφυγω λιγο...Να χαλαρωσω...ξερετε...

Θα ηθελα να ειχα καποιον να μου την κραταει καποιες ωρες οποτε το ειχα αναγκη...

..Δε πειραζει ομως..Τι να κανουμε..?

..Ετσι ειναι αυτα....:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elnik μου έτσι νιώθουν οι πιο πολλές μαμάδες..:(

Εγώ,ομοίως με την Σία μας,σταμάτησα τη δουλειά για να μείνω με τη μικρή μου μέχρι να μεγαλώσει λίγο.

Δεν έχουμε κανένα να μας βοηθήσει...συνεπώς αλληλοβοηθούμαστε με τον άντρα μου.

Είναι ιδανικό να ζεις την κάθε στιγμή του παιδιού σου,αλλά σίγουρα κάποιες στιγμές νιώθεις πτώμα..

Συμπερασματικά να πω,πως οι μανούλες είμαστε ενοχικές κ πάντα θα είμαστε γιατί θέλουμε το καλύτερο για τα αγγελούδια μας:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια κι εγώ τ;α ίδια σκέφτομαι... Ευτυχώς αργώ ακόμα να πάω για δουλεια. Αλά ακόμα και όταν βγαίνουμε με τον άντρα μου για έναν καφέ χωρίς τη μικρή, κοιτάζω συνέχεια τις φωτογραφίες της σαν ερωτευμένη! Εν τω μεταξύ ο άντρας μου με έχει ζαλίσει να κάνουμε ένα ταξίδι εξωτερικο (έχουμε να πάμε 1 χρόνο διακοπές), αλλά εγώ... πού να αφήσω την μπέμπα μου τόσες ώρες!!! Ξινό θα μου βγει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ γύρισα στη δουλειά πριν 3 εβδομάδες! Είμαι στο δημόσιο και προτίμησα να πάρω το μειωμένο ωράριο έναντι του 9μηνου. Για να μην αναγκαστω να την αφήσω σε κάποιο παιδικό σταθμό από 15 μηνών. Έτσι πηγαίνω στη δουλειά 7.30 με 13.00 κάθε μέρα. Στις 13.30 είμαι πίσω στο παιδάκι μου. Ευτυχώς βρήκα την ακρη, 2 εβδομάδες το μήνα την κρατάει η γιαγιά της (μαμά μου) και τις άλλες 2 ο μπαμπάς της που έχει και απογευματινό ωράριο στη δουλειά του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια,

εγω πρεπει να πω πως ειμαι απο τις πολυ πολυ τυχερες σε αυτο το θεμα εχω και τη μαμα μου κ την πεθερα μου διαθεσιμες ανα πασα στιγμη.

στην αρχη δεν ηθελα να αφηνω κανεναν με το παιδι μου,ηθελα να ζω την καθε του στιγμη, κ ο αντρας μου το ιδιο, δεν πηγαιναμε πουθενα κ δεν το αφηναμε πουθενα.

ομως τωρα που εχει μεγαλωσει τον αφηνω ανετα οποτε θελω στις γιαγιαδες που ειναι κ γειτονησσες κ εχω κ απολυτη εμπιστοσυνη κ σιγουρια πως το φροντιζουν οπως εγω.

σαφως τις περισσοτερες ωρες ειμαι μαζι του ομως εχω το πλεονεκτημα να πω πχ. "δεν το παιρνετε λιγο να κανω καμια δουλεια" !

Δοξα το Θεο δεν εχω παραπονο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ ΓΩ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΙΟ ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟ

ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

ΜΟΝΗ Κ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

ΑΣΕ ΠΟΥ Κ ΝΑΡΘΟΥΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΔΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΓΑΙΝΩ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ!!ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ

ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΑ

ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elnik μου, ειναι τελικα η αρρωστια ολων των χαζομαμαδων!!:lol:

και ναι, πασχω κι εγω απ' αυτη!!;) εγω δεν δουλευω, σπουδαζω κι ετσι ειμαι τις περ/ρες ωρες με τη μικρουλα μου! αλλα επειδη κυνηγαω το πτυχιο, πηγαινω πανεπιστημιο, για να παρακολουθησω καποια μαθηματα. η αληθεια ειναι οτι αρρωσταινω λιγο μιακρια της:woohoo: αλλα ξεφευγω κιολας, εστω λιγες ωρες την εβδομαδα! και το καλο ειναι οτι πηγαινω μεσημερι, την μοναδικη ωρα που ειναι ο αντρας μου στο σπιτι! ετσι ειμαι και απολυτα ησυχη βεβαια, οτι ειναι με το μπαμπα της, τον ερωτα της!!!:P (μ'αυτο το τροπο βεβαια δε βρισκομαι ΚΑΘΟΛΟΥ με τον αντρουλη μου, αλλα τι να γινει??:( εκεινος λειπει ολο το πρωι και ολο το απογευμα κι εγω το μεσημερι!! συναντιομαστε κατα τις 10 το βραδυ!!:( )αλλα πραγματικα, τρελαινομαι αν λειψω λιγακι απο κοντα της!!:silly: δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω βγει για εξωτερικες δουλειες κι ενω προσφερθηκε η μαμα μου να την κρατησει, προτιμησα να τη παρω μαζι μου, γιατι δεν αντεχω να την αποχωριστω!!:blush: και να φανταστεις οτι στη μαμα μου εχω κι απολυτη εμπιστοσυνη!

αυτο που παρατηρω τελευταια και με προβληματιζει λιγακι, ειναι οτι η μικρουλα μου εχει παθει μια μαμοθρευτιαση και αναρωτιεμαι αν οφειλεται στο οτι ειμαστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαζι! ειχα διαβασει καπου, οτι τα παιδακια παθαινουν μια προσκολληση στους γονεις τους, εκει γυρω στους 8-9 μηνες, οτι ειναι φυσιολογικο και το ξεπερνουν αργοτερα. αλλα δεν ειμαι και σιγουρη...:dry: αναρωτιεμαι... γιατι απολαμβανω βεβαια την αγαπη της, αλλα θελω νω γινει κι ανεξαρτητο παιδακι!!!:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Εγώ από 10 μηνών πηγαίνω το παιδί σε παιδικό σταθμό και την αφήνω 7 ώρες. Μπορώ να πω ότι ηρέμισα πολύ γιατί η μικρή παίζει με παιδάκια και της αρεσει. Μετά που την παίρνω κάνουμε πράγματα παρεά όπως ψωνια, βολτες, καφέδες....

Γενικά όταν είναι σπιτι θα τα κανουμε όλα μαζί. Της μιλάω συνέχεια και είναι φίλη μου! Της αρεσει και αυτο πολύ!

Από όταν γεννήθηκε κάναμε ΠΟΛΛΑ ταξίδια και ηταν πάντα μαζί μας. Μαθάινεις να περνάς καλά και με το παιδί. Τα βράδια σπάνια βγαίνουμε, εκτός αν βρεθεί κάποιος να μας το κρατήσει.

Όταν ειμαστε Ελλάδα βγαίνουμε έξω κάθε βράδυ για να καλύψουμε τις αναγκες μας και κοιμόμαστε λίγο παραπάνω μια και την προσέχουν οι γιαγιάδες...

Όλα αυτά μέχρι φέτος! Από του χρόνου θα είμαστε 4 και κανονίζουμε ήδη 2 ταξίδια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο Σταυρονικολας μου ειναι τωρα τεσσεραμισι ετων .Ειμαι κομμωτρια και δουλευα εως 8 μηνων εγκυος μετα εμεινα μαζι του εως και σημερα. Μεχρι τα 3 του χρονια επιλλεχτηκα κανονιζα καποια ραντεβου γιατι δεν ειχα κανεναν κοντα να μου τον κρατα και δεν μπορουσα να τον βαλω παιδικο επειδη η επιλογη εδω που μενω ηταν πολυ δυσκολη (επαιρναν πολλοι λιγα μωρα) Ετσι οταν γυρναγε ο αντρα μου κανονιζα το θεμα της δουλειας . Αυτο ηταν καλο απο τη μια γιατι ελεγχα την κατασταση και ημουν κοντα αλλα απο την αλλη ο μικρος προσκολληθηκε πανω μου με αποτελεσμα να μην μποω να κανω τιποτα μονη μου . Απο το περσινο καλοκαιρι αρχιζα και τον αφηνα πιο πολυ με τον μπαμαπα του και με καποια παιδακια λιγο μεγαλυτερα τα κοιταγε παντα ενας ενηλικας μην φανταστειτε πολλη μιση ωρα την ημερα. Ξεκινησαμε απο 5 λεπτα. Τωρα παει προνηπιο και εχει πραγματικα αλλαξει πολυ ειναι πολυ πιο κοινωνικος και πολυ πιο συνεργασιμος.Δεν μετανιωσα ουτε λεπτο που επρεπε να αφησω την δουλεια μου και να μην ειμαι τοσο κοντα οσο θα πρεπε ομως οταν βλεπω αυτο το ανθρωπακι ειμαι περηφανη. Ερχονται ομως στιγμες που θελω να παω ενα σινεμα και δυστυχως δεν γινετε οπου παμε τον παιρνουμε παρεα ετσι οπως καταλαβαινετε οι επιλογες μας ειναι περιορισμενες . Δεν κρινω τις μητερες που αφηνουν τα παιδακια τους μονα τους με τις γιαγιαδες για να βγουν τα Σαββατοβραδα η για να παει διακοπες μονο του το ζευγαρι ειναι αναλογα πως φανταζετε κανεις την λεξη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.Ομως αυτο που εχω δει ειναι οτι καποιες φορες τα παιδακια ειναι πιο κοντα με την γιαγια παρα με την μαμα και μετα η μαμα οταν συμβαινει κατι στο παιδι οπως ενα κρυωμα τα παιζει τελειως και δεν ξερει τι να κανει. Δεν ξερω αν σας βοηθησα παντως πιστευω οτι για ολα υπαρχει χρυση τομη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια εγω τον αφήνω γύρω στις 7 ώρες καθημερίνα εκτός κυριακής κ δευτέρας λόγω δουλείας...κ τουλάχιστον ενα με 2 σάββατα το μήνα τον αφήνω στη μανούλα μου για να βγαίνουμε κ εμείς,χρειάζετε κ αυτο,,,βέβαια όταν κοιμάτε εκτός σπιτιού μου φένεται αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε κοριτσια.εμενα ο άντρας μου λειπει πολλες ώρες απ το σπιτι.τον βλεπει μονο πρωι και βραδακι.οπως ειπα ειναι δικη μας η δουλεια και για να παω πρεπει γιαγια παππους να τον κρατησει.ακομα και στον γιατρο να παω πρεπει να ρθουν οι γονεις μου.ο άντρας μου ειναι αδυνατον να τον κρατησει γιατι δεν μπορει να φυγει απ τη δουλεια.τώρα με το εορταστικο ωράριο κοντευω να αρρωστησω.καθε μερα τον αφήνω 7 ώρες και νιωθω πολυ ασχημα.αν ήμουν και εγω υπαλληλος ισως να την άφηνα αλλα η δικη σου δουλεια αν δεν τρεξεις ειναι δυσκολο.αν και τον κρατανε οι δικοι μου συνεχεια νιωθω οτι μου λειπει και ανυσηχω αν τα κανουν¨"σωστα".

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ ακόμα βρίσκομαι σε άδεια κυήσεως! Θα πρέπει να πάω για δουλειά όταν η μπέμπα μου θα είναι 11 μηνών! Και πίστεψέ με έχω άγχος από τώρα!

Θα πρέπeι να λείπω από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 14:30 και 3 φορές το μήνα θα πρέπει να λείπω 32 ώρες συνεχόμενες!!!!!!:angry: :angry:

Και φυσικά δεν θα έχω βοήθεια από την μαμά και την πεθερά! Ζουν αρκετά μακρυά και οι ώρες είναι πολλές!!!!! Νιώθω πως όσο και αν αγαπούν το εγγονάκι τους, ότι δεν έχω το δικαίωμα να τις δεσμεύσω τόσο πολύ και να τους αλλάξω όλη τους τη ζωή.....

Βλέπεις που υπάρχουν και χειρότερα;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σιλια 26 εγω δεν γεννησα ακομα,αλλα και εγω απο αδεια γυρναω οταν η μπουμπου θα ειναι 8 μηνων,θα την αφηνω καθε πρωι παιδικο και οταν εχω υπηρεσια με τον μπαμπα της..ας την αναλαβει και αυτοσ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos και εγώ όταν είμαι υπηρεσία θα την αφήνω με τον μπαμπά της και την μεγάλη μου κόρη, αλλά θα μου λείπει πολύ και θα νιώθω ενοχές!!! Το ξέρω γιατί το έχω ξαναπεράσει με την πρώτη μου κόρη! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για πιδικό ή όχι!! Μου φαίνεται λίγο σκληρό να την ξυπνάω από τις 06:30 το πρωί!!! Πιο πολύ σκέφτομαι για γυναίκα στο σπίτι!

Θα δεις που όταν θα έχουμε υπηρεσία το ρολόι θα κολλάει και οι ώρες θα είναι ατελείωτες!!! Όμως κάποια στιγμή θα το συνηθίσουμε....!!!

...Να ξέρεις όμως ότι όταν μεγαλώνουν τους αρέσει να είμαστε υπηρεσία γιατί όταν λείπει η μαμά .....διαβάζουν λιγότερο και είναι οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ (!!!!!)

Φιλιά....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα σας ,

δυστυχώς και εγώ είμαι μια εργαζόμενη νέα μητέρα και έχω ένα αγοράκι 17 μηνών (δουλεύω από τις 9.00-15.00), από τις 16.00 και μετά είμαι μαζί του καθώς και τα σαββατοκύριακα...τα πρωινά τον κρατάει η μαμά μου....γενικότερα είναι ένα παιδάκι που έχει μεγαλώσει με αρκετά πρόσωπα γύρω του (συμμετέχουν πολύ οι παππούδες , όπως επίσης και ο άντρας μου)αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τώρα τελευταία είναι πολύ προσκολλημένο στον άντρα μου (ο οποίος τονίζω ότι συμμετέχει ενεργά στο μεγάλωμα του) σε σχέση με άλλα παιδάκια που σε αυτή την ηλικία είναι περισσότερο προσκολλημένα στη μητέρα τους.....με προβληματίζει με την έννοια του ότι ανησυχώ μήπως δεν κάνω κάτι σωστά και ίσως δεν του αφιερώνω τον απαιτούμενο χρόνο.....από την άλλη πάλι χαίρομαι που που έχει αυτή τη σχέση με τον πατέρα του αλλά δε σας κρύβω ότι την ζηλευω κιόλας .....:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡα πΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥς ΔΕΚΑ ΜΗΝΕς ΚΑΙ ΕΚΤΟς ΑΠΟ 2 ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΦΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΜΟΝΟ 6 ΩΡΕς ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ ΚΛΑΨ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...