Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
@NgsofiaΜεσα από την καρδιά μου μια μεγάλη χοριακη 🫶🌹Εμεις σε αλλα νεα ειμαστε σε αναμονή αποτελεσματων για τον άντρα μου και παράλληλα σε γόνιμες μέρες.. Η δικη μου εξέταση τελικά θα γινει στο Γένεσις περιμένω ημερομηνία. Γενικά περιμένω με αγωνία και προσπαθώ να μην ταλαιπωρω την ψυχουλα μου να κανω πράγματα για να ξεχνιέμαι. Οτι ειναι να γίνει θα γίνει.
Οχι σε πληροφορώ σε αυτή την εγκυμοσύνη πονάει περισσότερο κάτω, στα δίδυμα δεν είχα πόνο εκεί. Βέβαια κατέβαινε με τα πόδια η μικρή ενώ αυτός έχει πάρει θέση κανονικότατα κ νομίζω εξού κ η πίεση κ ο πόνος. Αλλα ναι ήμουν πολύ ζορισμένη στο τέλος. Υπομονή μανούλα!!! Ξέρω δεν παλεύεται αλλά κράτα γερά όσο μπορείς !!
Κ γω πλέον σε άγνωστα νερά είμαι αγάπη καθώς στα δίδυμα είχα γεννήσει ήδη κ δεν είχα συσπάσεις νωρίτερα. Εκεί ήξερα γεννάω με καισαρική με το που μπω στον 9ο… Τώρα μπήκα κ θα πάμε για 38+5 οπότε είμαι σε αναμμένα κάρβουνα μην σκάσει μύτη νωρίτερα μόνος του😜 Η κοιλιά έχει κατέβει λίγο κλωτσάει πιο χαμηλά.. Θα φανεί
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.