Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΝTERNET. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΕΝΟΥ ΑΜΝΙΑΚΟΥ ΣΑΚΟΥ. ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΚΥΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΦΕ.Ο ΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Β ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΙ ΕΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΥΗΜΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΞΕΣΗ. Η ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΠΗΓΕ ΤΗΝ 6Η ΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙ ΚΥΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΑΚΟ. ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΕΝΟΥ ΑΜΝΙΑΚΟΥ ΣΑΚΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΚΥΗΜΑ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΙ 3,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΞΕΣΗ. ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ!!!!ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ!!!ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΞΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!

ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ....

Δημοσίευση

Η γνώμη μου είναι να απευθυνθεί και σε ένα δεύτερο γιατρό μήπως οφείλεται σε κάποια ορμόνη..ωστόσο εγω γνωρίζω γυναίκες με εκτρώσεις και εχουν κάνει παιδια χωρίς πρόβλημα αυτό μη σε απασχολεί όπως και με μία σάλπιγγα!! ψάξ'το για να μην περνάς τέτοια ταλαιπορία και 3η φορά!!!όλα θα πάνε καλα...!!!!:)

Δημοσίευση

Η γνώμη μου είναι να απευθυνθεί και σε ένα δεύτερο γιατρό μήπως οφείλεται σε κάποια ορμόνη..ωστόσο εγω γνωρίζω γυναίκες με εκτρώσεις και εχουν κάνει παιδια χωρίς πρόβλημα αυτό μη σε απασχολεί όπως και με μία σάλπιγγα!! ψάξ'το για να μην περνάς τέτοια ταλαιπορία και 3η φορά!!!όλα θα πάνε καλα...!!!!:)

  • 1 month later...
Δημοσίευση

ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΑΘΑ Κ ΕΓΩ.ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ Κ ΕΙΧΑ ΚΕΝΟ ΣΑΚΟ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΞΥΣΗ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Μ ΕΒΑΛΕ ΧΑΠΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Η ΜΗΤΡΑ,ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΕΒΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΛΗΡΩΣΑ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΠΙ.Κ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΞΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΗ ΣΥΜΦΕΡΕ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΞΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΑΣΑ Κ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ.

  • 1 month later...
Δημοσίευση

ΕΧΟ ΚΑΝΕΙ 10 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΜΕΙ ΑΠΟΞΕΣΗ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΦΙΛΙΣΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΙΝΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΤΟ ΣΩΜΑΜΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΤΟΥ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΡΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ.ΟΙ ΠΟΛΕΣ ΑΠΟΞΕΣΕΙΣ ΠΜΟΡΕΙ ΝΑ ΔΥΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...