Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη-εγκυμοσυνη-ουτροτζεσταν! ???


Recommended Posts

It's me again!!!!

Λυπαμαι πολυ αν γινομαι βαρετη αλλα κατι μου λεει πως την εγκυνοσυνη μου θα τη καταλαβει ολο το μαμμυ!!! Παλι απορια εχω κοριτσια κ πιο εμπειρα ατομα απο εδω δε θα μπορουσα να βρω!! Θελω λοιπον να ρωτησω κυριως αυτες που περασαν το σταδιο της εξωσωματικης και καταφεραν να μεινουν εγκυουλες αλλα ισως κ ολες αυτες που εχουν χρησιμοποιησει τα ουτροτζεσταν...!!!

Λοιπον απο το αρχικο σταδιο της εξω μου χορηγηθηκαν τα ουτρο! Πηγαν ολα καλα και εμεινα έγκυος! Τη προηγούμενη εβδομαδα που καναμε την αυχενικη ρωτησα τον ντοκ ποσο καιρο ακομα θα παιρνω τα ουτρο? Και μου ειπε να παρω ακομα οσα εχω κ οταν τελειωσουν σταματαω!!! Απο τη μια ειναι ανακούφιση γιατι ημουν συνεχεια στη τσιτα μη κ τυχον ξεχασω να βαλω αλλα απο την αλλη απο σημερα που τα σταματησα νιωθω μια ανασφαλεια!! Εχω κ πολλα ψυχολογικα τετοιου ειδους!! Γενικως φοβαμαι το παραμικρο!!! Λετε να μην ανησυχω αδικα?? Ο ντοκ λεει τη δουλειά που ηταν να κανουν την εκαναν!!!

Εσεις για ποσο καιρο τα πηρατε?? ? Ευχαριστώ πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jannolino μου, απ'όσα έχω ακούσει τα παίρνεις όλο το πρώτο τρίμηνο, αλλά και πάλι δεν έχω ιδία εμπειρία. Λογικό είναι να έχεις ανασφάλεια και αν έχεις αμφιβολία να την εκφράσεις στο γιατρό σου. Ωστόσο δεν θεωρώ οτι το να αγχώνεαι σε βοηθάει από τη στιγμή που όα πάνε καλά. Ίσως κάποια άλλη κοπέλα να ξέρει να μας πει αν τα μείωσε σταδιακά ή τα έκοψε μαχαίρι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sos σημερα δουλεψα παραπανω ωρες απο οτι καθημερινά κ οταν γυρισα σπιτι βρηκα στο σερβιετακι καφεκιτρινα υγρα!!! Επαθα πανικο και εκλαιγα για τουλαχιστον μια ωρα!!! Δεν εχουν ξαναεμφανιστει ακομα!! Ουτε στο σκουπισμα τα ειδα ποτε!! Θα είμαι υπερβολικη αν παω αυριο πρωι πρωι για υπερηχο? ?? Βοηθηστε με βρε κοριτσια!! Σας παρακαλω!!!απαντηστε μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jannolino καταρχήν συγχαρητήρια για την επιτυχία σας και με το καλό το μωρουλάκι στα χέρια σας...Μην αγχώνεσαι τόσο καλή μου...εντάξει δυσκολεύτηκες να συλλάβεις δε πάει να πει πώς όλα μετά θα ναι δύσκολα σώνει και ντε...Λοιπόν η δική μου εμπειρία.Εγκυος από εξωσωματική σε δίδυμα.Συνεχόμενα από τη μέρα της εμβρυομεταφοράς εως και την αυχενική έπαιρνα τα ultrogestan,salospir,prezolon και τις βιταμίνες μου(ασβέστιο,σίδηρο,μαγνήσιο).Τα φάρμακα τα έκοψα μαχαίρι μετά την αυχενική,τίποτα δεν άλλαξε.Όσο για τις βλέννες λογικά είναι επειδή αλλάζεις μήνα από τη μέρα της σύλληψης.Μη ταράζεσαι και κλαις.Πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο ενημέρωσε τον και θα σου πει αν χρειάζεται να πας για υπέρηχο.Να φανταστείς εγώ είδα στον 7ο κατακόκκινο αίμα περιόδου και πάλι τις διδυμούλες μου τις γέννησα φυσιολογικότατα.Μη φοβάσαι τόσο απόλαυσε το,είναι στιγμές που δε ξανάρχονται.Καλή συνέχεια με λιγότερο άγχος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mardio σε ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λογια καλη μου!! Ειμαι απο τη φυση μου ανθρωπος απαισιοδοξος κ εχω κ τύψεις γιατι δε θελω το μωρακι μου να με νιώθει με ασχημη ψυχολογια! Τελικα πηγα σημερα στο γιατρο με αποτελεσμα να μη του αρεσει που πηγα γ αυτο το λογο κ αφου με εξετασε διαπιστωσε μυκητιαση η οποια λεει κ να μη πηγαινα θα εφευγε από μονη της!! Μου εδωσε μια 3ημερη αγωγη και εφυγα κακην κακως κ στη διαδρομη μεχρι το σπιτι με επιασαν τα κλαματα!! Αισθανθηκα σαν να με "μαλωσε"

Αλλα τελος παντων αυτό ειναι άλλο θεμα!!!

Ευχαριστω πολυ παντως!! Πηρα αρκετο κουραγιο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου γλυκο συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και με το καλο να σας βοηθησει Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ να κρατησετε σε λιγους μηνες το μωρακι σας στην αγκαλια σας!

Σε καταλαβαινω απολυτα για την αγωνια και ανησυχια που εχεις γιατι κι εγω ακριβως οπως εσενα ενιωθα!εγω επαθα και αποκολληση πλακουντα με αιμορραγια στην 9ηβδομαδα και κυριως μεχρι και την β επιπεδου ημουν ξαπλα γιατι ειχα ενα σωρο προβληματα!ομως Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ βοηθησαν και τωρα εχω ενα κοριτσακι 16 μηνων!

Θα ηρεμησεις οταν αρχισεις να το νιωθεις και ετσι θα ξερεις οτι ειναι καλα!μη φοβασαι τιποτα!καλη συνεχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

girl μου σε ευχαριστώ παρα πολυ!! ! Προσπαθω πολυ να ειμαο ηρεμη!! Καποιες φορες τα καταφέρνω κ κάποιες αλλες οχι!! Ανυπομονω για τις μερες που επιτέλους θα το νιωθω!! Τι να πω?? Ισως τοτε αοσθανθω λιγο πιο "σιγουρη" !! Να ξερω οτι ειναι καλα τουλάχιστον! ! Οσο δε το νιωθω ξεχναω κ οτι ειμαι έγκυος! ! Εχουν φύγει κ τα συμπτωματα!!

Οπως κ να εχει ευχαριστώ πολύ! !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

εγω ξανα.....ειμαι εδω να σε επαναφερω.....ρε φιλεναδα δεν σου ειχα πει ΕΙΣΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΠΛΕΟΝ????????? γιατι ζοριζεσαι να το εμπεδωσεις? σου απανταω καθυστερημενα, τωρα το ειδα.....δεν πολυμπαινω....καθε μηνα που αλλαζουμε να ξερεις οτι το καφε μπορει να σε συντροφευει μεχρ και το 5μηνο...ειναι πολυ απλα γιατι μεχρι τοτε για καθε μηνα και τοσα χρονια...ο ερμος ο οργανισμος σου εχιε μαθει να αδιαθετει, το ιδιο παει να κανει και τωρα αλλα δεν του βγαινει μιας και ο σπορος στην κοιλιτσα σου εχει αλλαξει τα δεδομενα.........ηρεμια και πιστη και ολα θα πανε καλα!!!! μην ξανακουσω για κλαμματα...μονο απο χαρα και συγκινηση να ειναι ακου τυψεις...........α μου φαινεται θα σε φερω θεσσαλονικη για συμμετοχη στο γκρουπ θεραπυ επειγοντως...ολα δεξια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι γιατι τοτε ξερεις ποιο θα ειναι το προβλημα σου?????????????το οτι θα κοιμαται το πλασμα για αρκετες ωρες και εσυ δεν θα το νιωθεις και θα τρως τα λυσσακα σου.....ακου φιλεναδα...δεν εισαι η πρωτη που θα κανει παιδι....ουτε και η τελευταια....εχει και η μαριω γιαννη λενε στο χωριο μου.......ηρεμησε πραγαμτικα και ασε την φυση με τον θεουλη να κανουν το εργο τους....θα τρελλαθεις κοπελα μου για αυτο σου μιλαω ετσι.....αν θες για να ηρεμησεις λιγο παρε ενα dopleraki να το εχεις στο σπιτι να ακους την καρδουλα του....μου θυμιζεις μια φιλη παρανοια και εκεινη....δυσκολευτηκε βεβαια πολυ....κατανοω μην νομιζεις δεν ειμαι γαιδουρα...αλλα θελει ψυχραιμια....και να κοιμαστε μαζι χαχαχαχχαχαχα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εεε μα ποσο δικιο εχεις!!! Ανοιχτο βιβλίο! !! Χαχαχαχαα!! Ετσι ειμαι καλε υστερικια!! Κ αυτο που λες το κανω!!! Ειναι η 2η φορα που για 2 μέρες ηταν πιο ησυχο το πουλακι μου!!! Μπορεις να φανταστεις σε τι κατάσταση βρισκόμουν αυτο το διαστημα...φαινεται να με εχεις καταλαβει!! Αν σηκωνα το ποδι μου εμπαινα στο νοσοκομείο! ! Τοσο κοντα ειχα φτασει!!! Ευτυχως εχθες το βραδυ όμως ζωηρεψε αυτο κ ηρεμησα εγω!! Χιχιχιχι!! Αυτο το μαραφέτι που λες κρατιεμαι κ δε θελω να το παρω γιατί θα το χρησιμοποιώ χωρίς όριά κ το αφηνω!! Με νυχια κ με δόντια βέβαια κρατιέμαι! ! Λες να χαλαρωσω εε??? Ολοι μου το λένε! !εχω γινει μανιακή! Το καταλαβαίνω! !!! Ουυφφφφφφ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jannolino μου εγω τα outrogestan τα παιρνω απο τωρα που ακομα εμβρυομεταφορα δεν εχω κανει..δεν εχω εμπειρια απο εγκυμοσυνη για να σου πω πως εκανα εγω αλλα πρεπει να ηρεμησεις για να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου..κατανοω σε μεγαλο βαθμο πως νιωθεις γιατι αν μεινω και εγω τωρα θα εχει ερθει μετα απο πολλα χρονια προσπαθειων και θα εχω αρκετες φοβιες αλλα μου φαινεται οτι εσυ εχεις φτασει το οριο της παρανοιας χιχιιχ ελα φιλεναδα παρε τα πανω σου και απολαυσε το γιατι το πολυτιμοτερο σου ειναι μεσα σου και δεν θα παει πουθενα :)
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου ρε φιλεναδα μουυυ!! Μερες εχουμε να βρεθουμε ;-)

Το εχω ξεπεράσει πια το θεμα με τα ουτρο! Απλα στην αρχή ειχα μαθει με αυτα κ ένιωθα μια σιγουριά! !! Αλλα δεν ειχα κ εμπιστοσύνη στον γιατρό μου!! Ευχομαι για σενα να γινω παράδειγμα προς αποφυγη γιατι οντως ειμαι παρανοικη κ εχω την εντύπωση πως μεχρι να γεννησω τελικά αυτο δε θα αλλάξει! ! Ειμαι "μητερα" οπως λεει κ το ευακι μου!!! Και θα ειμαι για παντα μια υστέρω! !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...