Μετάβαση σε περιεχόμενο

exei periptwsi na meinw egkios prin ti periodo

Recommended Posts

Δημοσίευση

Geia sas, 8a i8ela na rwtisw an iparxei kamia periptwsi na meinw egkios ligo prin dw periodo..perimenw periodo to argotero stis 5/12 alla prospa8oume me ton arravwniastiko mou gia mwraki..iparxei kamia periptwsi gia silli4i i askopa prospa8oume? signwmi an einai xazi i aporia mou...euxaristw!!

Δημοσίευση

Γειά σου andria.. αν εννοείς ότι οι προσπάθειες σας γίνονται 4-5 μέρες πριν την περίοδο που περιμένεις θα σου πω ότι μάλλον είναι δύσκολο. Συνήθως η ωορρηξία γίνεται 14 μέρες πριν την περίοδο. Όπότε δεν νομίζω.. Αλλά τιποτα δεν είναι άσκοπο όπως λες.Και αν δεν γίνει αυτον τον μήνα, τον επόμενο επικεντρώσου στις γόνιμες μέρες να έχεις επαφές και όλα θα γίνουν. Σου εύχομαι σύντομα με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης...

Δημοσίευση

Γειά σου andria.. αν εννοείς ότι οι προσπάθειες σας γίνονται 4-5 μέρες πριν την περίοδο που περιμένεις θα σου πω ότι μάλλον είναι δύσκολο. Συνήθως η ωορρηξία γίνεται 14 μέρες πριν την περίοδο. Όπότε δεν νομίζω.. Αλλά τιποτα δεν είναι άσκοπο όπως λες.Και αν δεν γίνει αυτον τον μήνα, τον επόμενο επικεντρώσου στις γόνιμες μέρες να έχεις επαφές και όλα θα γίνουν. Σου εύχομαι σύντομα με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης...

Δημοσίευση

Γεια σου Andria!Κι εγώ έμεινα έγκυος λίγες μέρες πριν την ημερομηνία που περίμενα να αδιαθετήσω..Βλέπεις εφαρμόζαμε τη μέθοδο αντισύλληψης με τις γόνιμες μέρες:P όπως και να 'χει δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη στιγμή από εκείνη που μαθαίνεις ότι θα κάνεις μωράκι!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Andria!Κι εγώ έμεινα έγκυος λίγες μέρες πριν την ημερομηνία που περίμενα να αδιαθετήσω..Βλέπεις εφαρμόζαμε τη μέθοδο αντισύλληψης με τις γόνιμες μέρες:P όπως και να 'χει δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη στιγμή από εκείνη που μαθαίνεις ότι θα κάνεις μωράκι!!!

Δημοσίευση

andria έγραψε:

Perimenw me agwnia ekeini tin mera pou 8a ma8w pws eime egkios :) .. mamatobe i8ela na rwtisw an eides kanonika periodo meta tin silli4i i eixes ka8isterisi kai to e4a3es?

Andria τελικά είχα καθυστέρηση.. έκανα τεστ, βγήκε αρνητικό και μετά από 3-4 μέρες που συνεχίστηκε η καθυστέρηση, έκανα άλλα δύο και βγήκαν θετικά!!! Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ ήταν ότι δεν έμεινα έγκυος σε μη γόνιμη μέρα.. Απλά, και οι γόνιμες μέρες μου και συνεπώς και η περίοδος αργησαν κατά μία εβδομάδα περίπου.. Γι' αυτό και το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό.. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο κούκλα μου! Κι αν δεν έρθει αυτόν, να έρθει σίγουρα η θετική απάντηση τον επόμενο μήνα.. Ως τότε, απόλαυσε τη διαδικασία :side: :side: :side:

Δημοσίευση

andria έγραψε:

Perimenw me agwnia ekeini tin mera pou 8a ma8w pws eime egkios :) .. mamatobe i8ela na rwtisw an eides kanonika periodo meta tin silli4i i eixes ka8isterisi kai to e4a3es?

Andria τελικά είχα καθυστέρηση.. έκανα τεστ, βγήκε αρνητικό και μετά από 3-4 μέρες που συνεχίστηκε η καθυστέρηση, έκανα άλλα δύο και βγήκαν θετικά!!! Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ ήταν ότι δεν έμεινα έγκυος σε μη γόνιμη μέρα.. Απλά, και οι γόνιμες μέρες μου και συνεπώς και η περίοδος αργησαν κατά μία εβδομάδα περίπου.. Γι' αυτό και το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό.. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο κούκλα μου! Κι αν δεν έρθει αυτόν, να έρθει σίγουρα η θετική απάντηση τον επόμενο μήνα.. Ως τότε, απόλαυσε τη διαδικασία :side: :side: :side:

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...