Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

είμαι καινουργια στην παρέα :D σκέφτομαι πολύ σοβαρά να στείλω τον μικρό σε παιδικό σταθμό τον Σεπτέμβριο παρόλο που θα είναι 13 μηνών.

Έχω αφήσει πίσω τα επαγγελματικά μου ένα χρόνο τώρα και ενώ η μητέρα μου μπορεί να τον κρατάει κάποιες ώρες το πρωί ο άντρας μου δεν θέλει με τίποτα !!!!!!!!! Μην φανταστείτε ότι τρέχω κάθε μέρα σε ραντεβού αλλα 1-2 φορές την εβδομομάδα θα πρέπει να λείπω 2 ώρες, γενικά δεν βγαίνω πολύ μόνη μου γιατί φοβάμαι με τον μικρό στο αυτοκίνητο, ανχώνομαι λιγάκι ακόμα και έτσι έχω κλείστεί στους 4 τοίχους.

Ήθελα να τον στείλω όταν θα είναι 2 χρονών στον παιδικό αλλά με βλέπω να παθαίνω νευρικό κλονισμό μέχρι τότε !!!!!!!!!!!!!!! :o

Τι να κάνω ρε κορίτσια έχω αρχίσει και φλιπάρω !!!!!!!!!!!! και επιπλέον χάνω τους πελάτες που είχα και οι εποχές είναι δυσκολές..................εχθες πέταξα στον άντρα μου για παιδικούς και μου είπε μα είναι μικρός ακόμη, και του απάντησα ότι δεν μπορεί να έχει και την πίττα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο :evil:

Δημοσίευση

Γεια σου valery τι κάνεις; έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 10 μηνών και έλεγα να την στείλω παιδικό απο Σεπτέμβριο που θα είναι 1 χρονών γιατί όπως λες έχω αφήσει και εγώ πίσω τα επαγγελματικά μου αλλά εγώ θα το έκανα αυτό επειδή δεν μένω στην ίδια πόλη με την μαμά μου και έτσι δεν έχω κάπου να την αφήσω, εσένα ο άντρας σου γιατί δεν θέλει να κρατάει το μωρό η μαμά σου;; έχετε κάποιο θέμα; γιατί θεωρώ ότι θα ήταν πολύ καλύτερα στο σπίτι με την γιαγιά παρά στον παιδικό από τόσο μικρό...μακάρι να μπορούσα και εγώ να την αφήνω στην μαμά μου!!!

Δημοσίευση

Γειά σου Βαλερί. Να σου ζήσει το παιδάκι σου!

Αφού θα λείπεις δυο ώρες μια-δυο φορές την εβδομάδα, αξίζει να τον πάρεις παιδικό και να τον αποχωρίζεσαι κάθε μέρα για πόσες ώρες; Βάλε και τα λεφτά που θα δίνεις...

Αλλά γιατί φοβάσαι να οδηγήσεις με το μωρό; Είναι κρίμα να κλείνεσαι μέσα, πάρα πολύ ψυχοφθόρο.

Δημοσίευση

Γεια σου Βαλερι. Εγω τον εχω στειλει παιδικο απο 4,5 μηνων το μωρο μου αναγκαστικα γιατι επρεπε να επιστρεψω στη δουλεια αφου 4 μηνες εχουμε εμεις αδεια μητροτητας και δεν ειχα κανενα για βοηθεια. Καταρχην μου στοιχισε πολυ, δευτερον ο μικρος ηταν συνεχεια αρρωστος αν κ προσαρμοστηκε ευκολα. Θα συμφωνησω με τα κοριτσια. Ειναι κριμα για τοσο λιγες ωρες να πηγαινει παιδικο, συν οτι ειναι και επιπλεον εξοδο. Και μην φοβασαι να παιρνεις το αμαξι με το μικρο. Εμεις ξερεις πόσες βολτες κανουμε με τον μικρο μου καθε μερα. Τον εχω μαθει απο μικρο και δεν εχουμε κανενα προβλημα.

Δημοσίευση

Και εγώ φοβάμια με τις αρρώστιες αλλα άκρη δεν βγάζω με τον άντρα μου. Τι να κάνω??? :cry:

Δεν μπορώ να μπαίνω στην πρίζα κάθε φορά που έχω δουλειά να κάνουμε φασαρία για το αν θα κάτσει μια ώρα με την γιαγιά η δυο ώρες. Γενικά έχουμε αποφασίσει να μεγαλώσουμε μόνοι μας τον μπέμπη μας χωρίς να φορτώνουμε τον μικρό όπου βρούμε...........βλέπετε έχουμε άσχημη εμπειρία απο τον αδελφό του και την γυνάικα του που παρατάνε τα παιδιά τους σε όποιον βρούν :| σε σημείο που δεν τα βλέπουν καθόλου. Επίσης απο ότι έχω καταλάβει φοβάται πως εάν μας βοηθάει η μητέρα μου κάποιες ώρες θα μας "φορτωθεί" πράγμα το όποίο δεν ισχύει αλλά βγάλε άκρη !!!!!

Τώρα όσο αναφορά τις βόλτες έχω αρχίσει δειλά δειλά και ξεπορτίζω :roll:

Δημοσίευση
Γεια σου valery τι κάνεις; έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 10 μηνών και έλεγα να την στείλω παιδικό απο Σεπτέμβριο που θα είναι 1 χρονών γιατί όπως λες έχω αφήσει και εγώ πίσω τα επαγγελματικά μου αλλά εγώ θα το έκανα αυτό επειδή δεν μένω στην ίδια πόλη με την μαμά μου και έτσι δεν έχω κάπου να την αφήσω, εσένα ο άντρας σου γιατί δεν θέλει να κρατάει το μωρό η μαμά σου;; έχετε κάποιο θέμα; γιατί θεωρώ ότι θα ήταν πολύ καλύτερα στο σπίτι με την γιαγιά παρά στον παιδικό από τόσο μικρό...μακάρι να μπορούσα και εγώ να την αφήνω στην μαμά μου!!!

Κοίτα το οικονομικό δεν θα το γλυτώσω, γιατί εάν αρχίσω να δουλέυω περισσότερες ώρες δεν θέλω να αφήνω την μητέρα μου μόνη της με ένα μωρό 13 μηνών θα την ξεκάνω τελέιως.........θα χρειαστεί να πάρω και κάποια κοπέλα να βοηθάει έστω κάποιες ώρες. Τι να κάνει και η μητέρα μου μου 65 χρονών είναι και ταλαιπωρημένη, εγώ εδω τα πάιζω που τον κυνηγάω όλη μέρα, αυτή η κακομοίρα πόσο να αντέξει ???? :D

Δημοσίευση

Έτσι όπως το περιγράφεις, νομίζω ότι δεν είναι και τόσο σοβαρό το πρόβλημα με τον άντρα σου. Γιατί δεν βρίσκετε μια συμβιβαστική λύση, όπως να τον αφήσετε δοκιμαστικά μια βδομάδα στη μάνα σου και αν δεν λειτουργήσει ψάχνετε για παιδικό. Μπορείς να του εξηγήσεις ότι δεν πρόκειται να καταντήσετε όπως τον αδελφό του, και ότι, όσο κι αν αποφασίσατε να τον μεγαλώσετε μόνοι σας, αφού πρόκειται να δουλέψεις, είτε στη μάνα σου τον αφήνεις, είτε σε παιδικό, πάλι εμπλέκονται τρίτοι.

Πάντως, κι εμένα η μάνα μου δεν τον κρατάει πολύ, είναι 66 και μισό, και όλο γκρινιάζει ότι δεν μπορεί, έχει αρρυθμίες και όλο κουράζεται.

Δημοσίευση

Αν αντέχει η μητέρα σου να τον κρατήσει θα είναι ότι καλύτερο. Εμένα μέχρι τώρα τον κρατούσε η μητέρα μου που έφυγε για το νησί μας όμως για τον Ιούλιο και Αύγουστο. Ενω θα μπορούσα να τον πάω παιδικό προτίμησα να τον κρατήσει ένα μήνα η θεία μου (αδερφή της μητέρας μου) και τον Αυγουστο τις μισές μέρες θα είμαστε μαζί διακοπες στο νησί και μετά θα τον αφησω εκεί για άλλες 15 ημέρες. Εμένα φαντάσου είναι 20 μηνών αλλά και πάλι το σκεφτομαι λόγω ιώσεων. Όσο μεγαλύτερος τόσο καλύτερο για το θέμα των ιώσεων. Μέχρι πριν λίγες μέρες είχε ιωση γαστρεντεριτιδας. Εμένα η μητέρα μου είναι 62, έχει αρρυθμίες αλλά έχει αναλάβει τον γιο μου απο 11 μηνών, τον Γενάρη αναλαμβάνει τον άλλο εγγονό που είναι τώρα 4 μηνών και μετά πάει πάλι εναλλάξ με τα δεύτερα που θέλουμε να κάνουμε.

Δημοσίευση

Υπαρχει και η λυση να τον πηγαινεις για λιγε ωρες στο παιδικο. ετσι θα κανεις και την δουλεια σου και δεν θα φορτωνεις την μαμα σου.

εγω τον μεγαλο μου τον πηγα 13 μηνων στο παιδικο για αρκετες ωρες. 2 χρονια ηταν πολυ συχνα αρρωστος. μετα ολοι αρρωσταινανε αυτος τπτ!! τωρα ειναι 8,5 ετων το μαναρι μου. να φανταστεις ολη η ταξη ειχαν αρρωστησει τοτε με την επικυνδυνη γριπη, αυτος ουτε καν συναχι.

τωρα ο μικρος μου θα τον παω απο Σεπτεμβρη στο παιδικο, θα ειναι 16 μηνων και ξερω οτι με περιμενει ενα δυσκολο χειμωνα.

Ειναι δυσκολη αποφαση και πρεεπι τωρα να βρειτε την λυση οχι τελευταια στιγμη.

Δημοσίευση

Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τις απαντήσεις σας :)

Και εγώ έχω μπερδευτεί, θα πρέπει να διαλέξω ή παιδικό για λίγεςώρες το πρωί, σκεφτόμουνα 9.00-13.00 ή δουλειά :?: Αλλιώς θα πρέπει να περιμένω ένα χρόνο να πάει 22 μηνών ...............

Δημοσίευση

Μίλησα με την παιδίατρο μου και μου είπε καλύτερα στο σπίτι παρά στο βρεφονηπιακό, αφού έχω την εναλλακτική καλύτερα να κάτσει σπίτι άλλον έναν χρόνο όπως δηλαδή έλεγα και αρχικά. :roll:

ευχαριστώ για την απαντησεις σας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...