Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αγαπητες φιλες!!!!!!!!

ειμαι στην διαρκεια προετοιμασιας του ενδομητριου και εχω προβλημα στην ευρεση φαρμακων απο τα φαρμακεια του ηρακλειου κρητης.

δεν βρισκω divina η cyclacur

επισης ζηταω utrogestan..

σε οποια κοπελα εχουν περισσευσει αυτα τα φαρμακα ας μου στειλει πμ

Δημοσίευση

Έχω λίγα cyclacur.8 χαπακια λευκα.Αν τα θες να στα δώσω αν και έχουν πολυ μικρό κόστος.

Απο τα καφε έχω 20.Δεν ξέρω ποια θες γτ εγω τα πηρα πριν ξεκινησω την διεγερση.Σοβαρα δεν εχουν τα φαρμακεια;;;Ελεος πια!! :evil:

Δημοσίευση

ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ... ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ.. ΕΧΩ ΒΡΕΙ 5 ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΚΟΥΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....

ΠΙΝΩ 4 ΧΑΠΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ.. ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΛΘΩ... ΤΗΑΝΚS!!!!

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ, ΝΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ, ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΕΛΛΑΔΑ......

Δημοσίευση

Κοιταξα λιγο σε 3-4 φαρμακεια που πουλανε στο ιντερνετ αλλα πουλανε μόνο καλλυντικα κλπ.Περιμενα οτι τα divina θα τα εστελναν ισως.Απο εξωτερικο μην παραγγειλεις φαρμακα αστο καλύτερα.

Δες κι εσυ καποια εχουν και τηλεφωνα στα sites.Μπορεις να τους παρεις να τους ρωτησεις μήπως και γινει κατι.Επισης θα σου ελεγα να μιλησεις με τον γυναικολογο σου μήπως εχει υποψη του καποιο φαρμακοποιο και με το κεντρο που πας.Εμενα μου ειχαν συστησει φαρμακοποιο απο εκει για κατι που χρειαστηκα και δεν το εβρισκα αλλου.

Τι σπαστικο αυτο τωρα.Εχουμε τον πονο μας αυτα μας ελειπαν τωρα!Πφφ

Δημοσίευση

Σιγουρα θα τα περνεις για τοσο καιρο?Στην τελικη αν καποια κοπελα μπορει να βοηθησει και βρει καποιο φαρμακειο να τα πουλανε τα πληρωνεις και σου τα στελνει!Η ακομη και καποιος δικος σου γνωστος εκτος Κρητης ισως βρει!

Δημοσίευση

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ...ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΠΗΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΙΨΗ...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ..

ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.... ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ 10 ΚΟΥΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ... ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΜ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ... ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

DANCER Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ... ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΣΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ...

Δημοσίευση

Θα παιρνεις ταυτοχρονα και outrogestan;Πολύ πράμα...Να τα ακουω κι εγω που θα κανω αργοτερα εμβρυομεταφορα να ειμαι εφοδιασμενη απο 1-2 μηνες πριν...Αν δεν βρεις πες μου να ψαξω κι εγω σε κανενα κεντρικο φαρμακειο και να στα στειλω.

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου και γω νομιζω πολλα ειναι τα cyclacur!πινεις 2 ασπρα και 2 καφε καθε μερα?

επειδη εγω τωρα τα πινω για να σταθεροποιηθει ο κυκλος μου γιατι μετα τη γεννα, ειχα ανωμαλιες!

επινα 2 ασπρα καθε μερα και οταν τελειωσαν αρχισα τα καφε 1 καθε μερα μεχρι να τελειωσει το κουτι!

ολα καλα να σου πανε!καλες επιτυχιες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...