Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Και εμένα ο γιος μου μετά τα 2 είχε κάνει το bexero αλλά τώρα τ κάνουν νωρίτερα γιατί γράφεται αλλά μέχρι την ηλικία των 2. Θα μιλήσω με τον παιδίατρο γιατί μου φαίνονται πολλά 3 εμβόλια μαζί. Η βοηθος του μου είπε πως έτσι κάνουν τωρα και της είπα πως αν είναι έτσι θα τους την αφήσω και 3-4 μέρες να ηρεμησει απο την γκρίνια και μετά να μου την δώσουν 🤣
@Sotiria_94 το ελπιζω να ηρεμησει λίγο γτ ολο στα χέρια είναι.
Επισης σιναχωθηκε. Εχει μυξες απο χθες. Κοιμοταν τηβ έβαζα κατω κ ξυπνάγε απο τις μυξες. Σαν να πνιγοταν. Τελικά κατα τη 1 ηρθα καναπε την κοιμισα αγκαλια κ εβαλα ενα μαξιλαρι απο κατω όπως ήταν κ κοιμηθηκαμε έτσι μέχρι τις 6. Σβησαμε. Τ πρωί πηρα τηλ τ γιατρό μ είπε να τις κάνω πλύσεις μς φυσιομερ κ αν χρειαστεί να τις βάλω σταγόνες οτριβιν. Αύριο έχουμε κ τ ραντεβού για τ εμβόλια οπότε θα την δει μια κ καλή. Δ ξερω ποια εμβόλια θα κανει τωρα αυριο θα σας πω. Το bexero τ κορίτσια τ εκαναν μετα τ 2 που ξεκινούσαν παιδικο κ εκαναν 2 δόσεις όχι 3. Να δούμε τώρα σ αυτο τι θα μας πει.
Κατά τ αλλα τα κορίτσια πηγαν μια βδομάδα διακοπες με τους γονείς μας κ μείναμε οι 2 μας με τ μωρο. Πηγαμε για καφεδάκι σήμερα, για φαγητό, κοιμοταν κ στα δύο.
@ΜαρίαΔημήτρης Εμεις καναμε πρωτο το εξαπλο και του πνευμονιοκοκου οταν εγινε 2 μηνων (δηλαδη δυο εμβολια) και οταν γινει 3ων με το καλο μας ειπε οτι θα παρουμε το ποσιμο. Δηλαδη δεν εχουμε παρει ποσιμο μεχρι ωρας.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.