Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τι εγινε??παλι τελευταια ειμαι???

δεν πειραζει οι ευχες ειναι ευχες οποτε κι αν τις παρεις...κατερινακι μου γλυκο να χαιρεσαι την πριγκιπισσα σου και φυσικα το μουτρακι σου(μην ξεχναμε και τον γιαννακη εε??)δεν μπορω να φανταστω την κουραση σου αλλα και φυσικα την ευτυχια οταν περνεις δυο φιλια μαζι για να μην πω τρια....καλη λοχεια να εχεις γρηγορα να ηρεμησετε και να μπειτε σε μια σειρα για να αρχισετε τις βολτες...κοριτσακι μου γλυκο ειμαι τοσο χαρουμενη αντε μωρεεεε :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Οχι Μαράκι, δεν ήσουν η τελευταία! να 'μαι κι εγώ με τα ζουμιά μου!

Αχ Κατερινάκι πόσο με συγκίνησες, και τι υπέροχη γέννα! πόσο χαίρομαι που όλα πήγαν τόσο καλά και δεν ταλαιπωρήθηκες! δίνεις κουράγιο και στις υπόλοιπες, αν κάνω δεύτερο παιδί ίσως λοιπόν να είμαι τυχερή και να το γεννήσω σε 10 ώρες αντί για 25 :lol:

Να σου ζήσει η πανέμορφη κορούλα σου που φαίνεται ίδια η μαμά, να είναι πάντα γερή, καλότυχη και περικυκλωμένη από ανθρώπους που θα την αγαπούν και θα την νοιάζονται πραγματικά.

Και ο μεγάλος αδερφός φυσικά το ίδιο, να είναι καλά να την προστατεύει και να της γνωρίζει τους όμορφους διαθέσιμους φίλους του ;)8-}

Ο Λούκα δεν θα το περίμενε με τίποτα αυτό που έζησε, πως και του επέτρεψαν να μπει;;

Καλή λοχεία να έχεις και να σου ζήσει και πάλι η κουκλίτσα σου! ανυπομονώ να την γνωρίσω!

Δημοσίευση

ευχαριστω μαρακι και ελενη !!!ευχομαι ολοψυχα ενα δευτερο παιδακι να ερθει και να γεμισει ακομα περισσοτερη χαρα τις οικογενειες σας!!!!!αν μπορειτε δηλαδη να αντεξετε περισσοτερη χαρα απο αυτη που παιρνεται ηδη απο τα ζουζουνια σας!χεχεχεχε

ελενη ο γιατρος με ρωτησε αν θελω να μπει γιατι η γεννα ηταν πολυ καλη και εκεινη την ωρα δεν ειχε κοσμο.οποτε του επιτρεψανε!φρικαρε μεν αλλα με τη καλη την εννοια!οσο για το γιαννακη που θα γνωριζει τους φιλους του στη μικρη....και η μικρη της φιλες της στο γιαννη...ασε...εχει να γινει εδω.....μπατε σκυλοι αλεστε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maria98 περαστικά και γρήγορα να είναι όλα! Ελπιζω να βγείτε γρήγορα! Στείλε μας να μας πεις πως πήγε! 
    • Η αληθεια ειναι οτι οταν βαζει ο αλλος τοσο απολυτο χι πολλα περνανε απ το μυαλο σου. Και αυτο με τους γονεις δεν το πολυκαταλαβα. Οκ τσακωθηκες με τη μητερα του αλλα πιστευεις οτι αυτη θα του εθεσε το διλημμα η χωριζεις η μας ξεγραφεις; γιατι κι εγω εχει τυχει να πω μια κουβεντα παραπανω με την πεθερα μου πχ πριν γινει πεθερα μου δηλαδη αλλα δε νομιζω οτι γι αυτον τον λογο θα ελεγε ποτε στον αντρα μου χωρισε την.
    • Δεν εχεις καποιον δικο σου ανθρωπο κοντα; περνας μια δυσκολη φαση και χρειαζεσαι ψυχολογικη υποστηριξη. Οσο για το τι μπορεις να κανεις κοριτσι μου εσυ ξερεις καλυτερα και θα αποφασισεις, ωστοσο πιστευω πως αν εκεινος εχει παρει τις αποφασεις του δεν μπορεις να κανεις και πολλα. Και μενα τοτε επαιρνε τηλ την αδερφη μου ερχοταν κατω απ το σπιτι μου ομως εγω ημουν αποφασισμενη πως δε θελω να προχωρησουμε μαζι. Κανε ομως οπως νιωθεις αν αισθανεσαι οτι θελεις να κανεις καθε δυνατη προσπαθεια κανε την ετσι θα εισαι και πιο ηρεμη οτι οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα εσυ το παλεψες μεχρι τελους. 
    • @Zaxaroulamak ευχαριστώ πολύ για το μοίρασμα… Δυστυχώς, προσωπικά εγώ δεν ένιωθα να τον πιέζω τόσο πολύ. Ναι κι εγώ πιεζόμουν και και και… μου έγινε η ιδέα της καλής εγκυμοσύνης εμμονή. Ωστόσο, δεν είναι τόσο κακός άνθρωπος, δε ξέρω πως γύρισε τόσο το μυαλό του. Μου κάνει εντύπωση. Ήμασταν μαζί σε όλα.  Κοριτσια, δε θέλω να χωρίσω. Χθες σκεφτόμουν ποσό άδικο είναι να το περνάω αυτό.  Τι μπορώ να κάνω; Να επιμείνω με κάθε τρόπο να τον δω; Να επικοινωνήσω με την οικογένεια του; Θα αλλάξω τόπο αν χωρίσω, θα πρέπει να φύγω από εδώ που ζω. Θα μείνω εντελώς μόνη, στο απόλυτο μηδέν. Εδώ η κοινωνία είναι μικρή, σύντροφο άλλο δε πρόκειται να βρω. Και τι θα κάνω; Όλη την ημέρα κλαίω. Μόνη μου δεν αντέχω. Είμαι 32 χρόνων. Γιατί να το περνάω αυτό;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...